Najdi forum

petke

Ah, to so banalne delitve, brezosebni matematični podatki, ko nekdo našteva višino, velikost košaric, barvo las…, na srečo narava ne pozna ozkih usmeritev, ker bi bila zelo dolgočasna in pusta. Kot če bi napisal, da mi je všeč 175 cm visoka ženska, ne centimetra več ali manj, ki je črnolaska, zelene oči, ki ima takšen takšen obseg… Lepo je lahko vse, ki odstopa od nekega povprečja bodisi gor ali dol, tista prava začimba za privlačnost/simpatičnost pa je itak osebnost človeka. Tudi meso vrhunske kvalitete ne bo dobro brez začimb. ;)) Da so manekenke privlačne, zakaj? Ker imajo “perfektne mere”? Ah, kako brezvezen in enolično določen paramater, ki bi naj določal privlačnost… Privlačnost je variacija, mešanje barv, različni odtenki….[/quote]

Matjazko, papir vse prenese, ups, net vse prenese. Tule gor samo to beremo kaki lepotci so moški, nobenega grama maščobe preveč, vsi natrenirani, vsi ekstremno pametni. Ženske same krasne postavce, manekenke, čudoviti lasje, čudovite službe…
Jaz pa čista povprečnica. V reali se po videzu, pameti, obnašanju zlijem z ostalimi. Sem neko povprečeje. Tule gor pa sem čisto podpovprečna. Čisti poden :). Nimam manekesnke postave, nisem ekstra pametna, nimam pojma o modi, izobrazba nič posebnega, služba čisto nič ekstra. Pravi poden sem na netu :).[/quote]

Perfekcija meni ni lepa, ker je šablona, ki se podvaja kot kopije, je “konzum lepota”. Manekenke enako meni niso privlačne, lepša mi je vsaka 2. punca iz soseske, ki nima “popolnega” stasa, točno določene mejne višine, kilogramov, let….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matkič, ženske so že malo po naravi nagnjene k jamranju bolj kot moški. Ampak to še ne pomeni, da ničesar ne ukrenejo, tam kjer imajo težave. Mogoče samo rabijo malo spodbude, motivacije, zagona.
Moški smo malo bolj ponosni in svoje težave skrivamo, pa še ne pomeni, da jih nimamo, ali da jih ne rešujemo. Kljub temu pa včasih kar nekaj časa cincamo, preden ukrepamo, kar pa je spet odvisno od tega, kako je kdo vzgojen, naučen, izkušen itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matjažko, vsaka, ki jo pogledaš, ima neke točno določene mere, ko jo premeriš. Hočeš ali nočeš, mere so tam. :)) Saj nihče ne govori o točnih merah, ampak o okvirnih. Ljudje pa tudi imamo različne okuse in s tem tudi mejne vrednosti “všečnega”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a če na vasi organiziramo tek moških v petkah … a kdo pride ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem zraven..itak imam gležnje že tako razrahljane, da kakšne hujše dodatne škode ne more biti…

Jah če je samska še pri 30+ pol nekak slabo ukrepa…. al pa je slabega karakterja/postave … torej ni čudno da je samska 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nena takšne govori okrog. Glej, da ne bo še tebe doletela ista usoda, praviš, da se bližaš 30-tim. Bomo vsi mislili, da slabo ukrepaš. 🙂

Jah samo jaz sem po naravi poligamen 🙂 jaz se bom svoje narave dokaj dobro oklepal… tudi po 30tem ….

Tak da mene ne MORE doletet ista usoda zato ker moji občutki pri 30tih nebodo niti podobni ženskim(njenim)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sem zraven..itak imam gležnje že tako razrahljane, da kakšne hujše dodatne škode ne more biti…[/quote]
Nimam visokih petk doma. Razen, če kera MON-ovka posodi..Samo dvomim, da ima katera št. 42. 🙂

Jah samo jaz sem po naravi poligamen 🙂 jaz se bom svoje narave dokaj dobro oklepal… tudi po 30tem ….

Tak da mene ne MORE doletet ista usoda zato ker moji občutki pri 30tih nebodo niti podobni ženskim(njenim)[/quote]
Občutki bodo podobni, le odziv bo drugačen. Nisem pozabil, da si tudi ti želiš ene ta prave za vedno. Verjemi, tudi ženska je lahko trmasta in živi sama do smrti. Nisi samo ti tega sposoben. 😉

Tak da mene ne MORE doletet ista usoda zato ker moji občutki pri 30tih nebodo niti podobni ženskim(njenim)[/quote]
Občutki bodo podobni, le odziv bo drugačen. Nisem pozabil, da si tudi ti želiš ene ta prave za vedno. Verjemi, tudi ženska je lahko trmasta in živi sama do smrti. Nisi samo ti tega sposoben. ;)[/quote]

nikjer nisem napisal da si želim taprave niti da si ŽELIM punce morda si to ti kje razbral ker sem pač pisal v 1 osebi ednine….

Jaz sem bližje temu če bo bo, če pa ne pa tudi prav 😉 55:45 v korist ženske samo da se to vsake tolko časa nagne v korist samskosti za daljše obdobje 😉

Ja samo ko je ženska trmasta to ne sovpada z njeno naravo, ko pa sem/bom/morda bom jaz trmast pa to izpade relativno dobro ker smo moški primarno poligamni in ne zgleda tako ”čudno” gledano z vidika družbe

a ni bolje, da se zaradi tebe vse slinijo kot pa, da je ena do samomora nesrečna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close