Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petke kasne so vam vsec

Petke kasne so vam vsec

BB40-C238-901-A-4700-A6-A7-2-AF11-EF7-A771

66203-FA5-BD6-D-4631-A28-F-6-CA77-D8-EA734

3-BFBB99-B-3-E1-B-426-F-A829-0-DA0-C294700-D

6-A9-BEE2-F-E44-A-4639-A6-C3-E6-C26-A13-E218

150-D42-FD-39-F0-4-FD9-967-F-41-E3-A0-A264-A2

4-DE9-B360-F3-FC-4-AB7-81-BD-8-AF5-D639-E8-D6

2-AD0-C2-FE-9-E38-4-BE0-B66-A-0943-CD64-AFAC

Ce sama ne ves, kaj je lepo, elegantno in sofisticirano, poglej kako sta obleceni Katka Angleska ali Melanija Trumpova, kaksno frizuro imata, kaksne nohte, sminko, to je to.

Take za na njivo.

Odgovor na objavo uporabnika
ce ne ves, 19.12.2021 ob 21:42

Ce sama ne ves, kaj je lepo, elegantno in sofisticirano, poglej kako sta obleceni Katka Angleska ali Melanija Trumpova, kaksno frizuro imata, kaksne nohte, sminko, to je to.

kvab rada ti

nalimi svoj okus pa ne pametuj o mojem

melania je k tranzvestit u faco,brez las bi bla ko tip,previsoka in prevec preklasta

dolgolaskica, 19.12.2021 ob 21:53

kvab rada ti

nalimi svoj okus pa ne pametuj o mojem

melania je k tranzvestit u faco,brez las bi bla ko tip,previsoka in prevec preklasta

Medjun k d jajota z lasuljo gledam. K mon. U ibr.

za take petke k sm jih js nalimala mors met zelo lepe vitke drobne noge in prste da pride lepo

dolgolaskica, 19.12.2021 ob 21:55

za take petke k sm jih js nalimala mors met zelo lepe vitke drobne noge in prste da pride lepo

Fensič. Manolo pa to.

@ dolgolaskica

Ne samo dolge noge… temveč je bolj pomemben girokompas v glavi… ker drugače hitro pade trdo na rit kot kakšna seljanka. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=yZkmEsOPN4Y

Seksi. ?

Ti cevlji so cist cefurski. To lahko obuje samo seljacina ki nima okusa za modo.

Za moj okus preveč kičaste.

Oblika čevljev mi je OK, visoke pete tudi, bi pa tiste okraske dol pobrala in jih dala na jelko za čas božiča, pol pa v škatlo in v klet.

Nobene. Petke delajo iz ženske invalida, jaz pa nisem invalid.

@dolgolaskica.

Salonarji klasicni s cim visjo peto pa da jih lahko danglam,ko sedim,ce me razumes, kaj mislim s s tem pa da ni pasckov in tegam…

V bistvu so mi vse petke všeč, razen nekih kičastih. Imam, od tankih, debelih, polnih in v kombinaciji s platformo. Višina pa od 0 pa do 13 cm, večina med 8 in 10.

yram, 20.12.2021 ob 21:00

Ti cevlji so cist cefurski. To lahko obuje samo seljacina ki nima okusa za modo.

Podpis. Za ciganke je dobro. Cirkusantke.

Omg, 21.12.2021 ob 07:35

Podpis. Za ciganke je dobro. Cirkusantke.

uf ti mors bit pa zelo grda da za take petke in zenske ki jih nosijo take pises???

moski se takim smejejo ker kr piska nad tvojo glavo ljubosumje

?

taki loh sam supak lizes

https://pin.it/72WjOGE

pa nc druzga

suga ena 🙂 al pa kmetavz

kaj si?

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 07:39

uf ti mors bit pa zelo grda da za take petke in zenske ki jih nosijo take pises???

moski se takim smejejo ker kr piska nad tvojo glavo ljubosumje

?

taki loh sam supak lizes

https://pin.it/72WjOGE

pa nc druzga

suga ena 🙂 al pa kmetavz

kaj si?

Misliš, da si nevarna s temi žaljivkami? Otrok kosmati.

Definitivno ima yram bolj izbran okus kot ti nedonošen smrad.

@Dolgolaskica

Ali navadne salonarje,kadar sedis denglas? Jaz vedno,ker drugace bi me noge ubile,ker so tako neudobni in ozki

Melanija je sicer lepa ženska, marsikaj se da popravit, izboljšat, predelat…. ampak stopala zmanjšat pa ni možno. Z ladjami na nogah o neki eleganci govoriti ni možno. Petke do 38 max., ostalo pa mnogo boljše, če je eleganca malo nižja, malo manj špičasta in malo bolj udobna.

Ni lepo sploh, 21.12.2021 ob 09:53

Melanija je sicer lepa ženska, marsikaj se da popravit, izboljšat, predelat…. ampak stopala zmanjšat pa ni možno. Z ladjami na nogah o neki eleganci govoriti ni možno. Petke do 38 max., ostalo pa mnogo boljše, če je eleganca malo nižja, malo manj špičasta in malo bolj udobna.

Kaj ima stevilka cevljev veze z modelom cevlja?

Melanija je vedno lepo oblecena in obuta. Ima stil.

Tudi Catherine od Williama ima stil in je vedno lepo oblecena in obuta.

Ce katera zeli imeti stil, naj se zgleduje po njima.

Seveda,so manjsa stopala lepsa in elegantnejsa,st 36,37 je najlepse za zensko,ce ima visoke pete.

Tudi razstavni salonarji in ostali z visoko peto so vedno 37,z razlogom

Pa način, kako je Trumpova prišla do svojega položaja, je tudi zelo sofisticiran ?

imam st 38 petk in sem 163

avtorica mimogrede ima noro hud okus

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close