Petke kasne so vam vsec
ce ne ves, 19.12.2021 ob 21:42
Ce sama ne ves, kaj je lepo, elegantno in sofisticirano, poglej kako sta obleceni Katka Angleska ali Melanija Trumpova, kaksno frizuro imata, kaksne nohte, sminko, to je to.
kvab rada ti
nalimi svoj okus pa ne pametuj o mojem
melania je k tranzvestit u faco,brez las bi bla ko tip,previsoka in prevec preklasta
@ dolgolaskica
Ne samo dolge noge… temveč je bolj pomemben girokompas v glavi… ker drugače hitro pade trdo na rit kot kakšna seljanka. ?
Salonarji klasicni s cim visjo peto pa da jih lahko danglam,ko sedim,ce me razumes, kaj mislim s s tem pa da ni pasckov in tegam…
Omg, 21.12.2021 ob 07:35
Podpis. Za ciganke je dobro. Cirkusantke.
uf ti mors bit pa zelo grda da za take petke in zenske ki jih nosijo take pises???
moski se takim smejejo ker kr piska nad tvojo glavo ljubosumje
?
taki loh sam supak lizes
pa nc druzga
suga ena 🙂 al pa kmetavz
kaj si?
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 07:39
uf ti mors bit pa zelo grda da za take petke in zenske ki jih nosijo take pises???
moski se takim smejejo ker kr piska nad tvojo glavo ljubosumje
?
taki loh sam supak lizes
pa nc druzga
suga ena 🙂 al pa kmetavz
kaj si?
Misliš, da si nevarna s temi žaljivkami? Otrok kosmati.
Ali navadne salonarje,kadar sedis denglas? Jaz vedno,ker drugace bi me noge ubile,ker so tako neudobni in ozki
Ni lepo sploh, 21.12.2021 ob 09:53
Melanija je sicer lepa ženska, marsikaj se da popravit, izboljšat, predelat…. ampak stopala zmanjšat pa ni možno. Z ladjami na nogah o neki eleganci govoriti ni možno. Petke do 38 max., ostalo pa mnogo boljše, če je eleganca malo nižja, malo manj špičasta in malo bolj udobna.
Kaj ima stevilka cevljev veze z modelom cevlja?
Melanija je vedno lepo oblecena in obuta. Ima stil.
Tudi Catherine od Williama ima stil in je vedno lepo oblecena in obuta.
Ce katera zeli imeti stil, naj se zgleduje po njima.
Forum je zaprt za komentiranje.