Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija peter janoš – idol 2003

peter janoš – idol 2003

Peter Janoš. ZASLUŽENA zmaga. Čestitam.

who the f*** is peter janoš???

slovenski fant, ki odlično poje.

:)))))))))))))

točno to

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

si rahlo naglušen????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

There are things that are known and the things they are not and in between are The Doors.

But Since is quite much behind.

je reko – zaslužena zmaga, odlično poje… bruahaha!
ja, čestitam za kuhinjo! bruahaha!

khm, khm……glede na to, da je since že prenekaterikrat dal resnicoljuben odgovor, mu kar verjamem. ti, mozaik, pa nikar ne duhoviči s svojo angleščino.

hja, kuhinje v slovenski muziki je oh…… najbrž je to kak fantek, ki ima fotra ali strica z veliko začetnico. srečna sem za vsak dan, ko ga ne bom slišala.

Jaz sem tega tipa v nedeljo končno slišala in vidla…..
……in slepota in/ali gluhost sta se mi naenkrat začeli zdeti prednost.

Šalo na stran….bljak je osladen :/

1. glede angleščine: se strinjam – bolj prav je, da pišemo v slovenščini
2. dejstvo je, da fant odlično poje

Pa kaj ti si zadet, imaš težave s sluhom, ali pa si južnoameriški dolgodlaki kunec? Reči mi, da je nekaj od tega, no, drugače me bo še strah postalo 🙂

Ma glas ja.. Za bekvokale kakega Wernerja pa njegovih baladic za stare mame.

uuuuuuu ingliš

veš…tvoji možgančki so taki ko glas od petra!!!

TOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
To pa je vdanost. Lepo.

Priznam, kadar nisem na Popstars Touru, kampiram pred Megličevo hišo.
Ne morem si pomagati.

“There are things known,” Jim would say in a quote often attributed to William Blake but in fact Jim’s own, “and there are things unknown, and in between are the doors.”

Pravim glasbenikom ni izpod časti priznati talent drugega, četudi so sami izvajalci drugačne zvrsti glasbe.

kaj ne vete da se peter piša januš

hvala za opozorilo

pa ne jih tolk žalt………..
dobru res da je pedro, ma vsenu….

PETER RES IZJEMNO LEPO POJE

New Report

Close