Petek …..
Imam do Save bližje 🙂 Tema bo čist ok :)))[/quote]
Joj, pa res, tema že je. Za ženske je nevarno se zdaj zvečer sprehajat, drevesa v mesečini mečejo čudne sence na sumljivo mirno lesketajočo se gladino Save, menda zelo zavajajoče, včasih tudi zanosi kakšna iz neznanega razloga? Orientiraj se po kresničkah, da boš našla Dravo, Luni ni za zaupat, se rada potuhne za oblake. Imam jaz žepno svetilko, ti bom dajal svetlobne signale, da ne boš zašla, pa čuvaj se komarjev!
Imam do Save bližje 🙂 Tema bo čist ok :)))[/quote]
Joj, pa res, tema že je. Za ženske je nevarno se zdaj zvečer sprehajat, drevesa v mesečini mečejo čudne sence na sumljivo mirno lesketajočo se gladino Save, menda zelo zavajajoče, včasih tudi zanosi kakšna iz neznanega razloga? Orientiraj se po kresničkah, da boš našla Dravo, Luni ni za zaupat, se rada potuhne za oblake. Imam jaz žepno svetilko, ti bom dajal svetlobne signale, da ne boš zašla, pa čuvaj se komarjev![/quote]
Aha ok,bom kar doma,ker kresničk pa že lep čas nisem vidla,tako da ……:).Se bo pa na tvoje signale sigurno kakšna odzvala 😉
Pravkar sem ulovil 2, samo zate, ju bom shranil v šibično škatlico. Zaenkrat sta obe zelo živahni z ognjeno ožarjenimi oranžnima zadkoma (mogoče sem ju celo kaj razdražil s konicami mojih prstov, se zgodi pač, samičke so :D), moraš pohiteti, če ju želiš videti od blizu. Če boš prepozna, se lahko zgodi, da bosta samo še brleli, bila bi škoda. 🙁
Pravkar sem ulovil 2, samo zate, ju bom shranil v šibično škatlico. Zaenkrat sta obe zelo živahni z ognjeno ožarjenimi oranžnima zadkoma (mogoče sem ju celo kaj razdražil s konicami mojih prstov, se zgodi pač, samičke so :D), moraš pohiteti, če ju želiš videti od blizu. Če boš prepozna, se lahko zgodi, da bosta samo še brleli, bila bi škoda. :([/quote]
Daj ju v kozarec od kumarc,jaz pa že šibam svetlobi naproti 🙂
Če bi imel plešo, bi mi jo lahko z medom namazala in bi lahko skupaj uredila pristajališče za kresničke. Škoda, a ne? :D[/quote]
jaz nimam nič proti pleši :)Pa tudi proti medu ne 🙂
A še svetita?[/quote]
Na konico nohta sem kanil kapljico nektarja, ste se napili in sedaj čisto obnoreli, poplesavata in se sučeta kot na drsališču? Samički sta, imata ritem v kriv. 😀
Kaj pa ti rabiš, da se razživiš? Kapljico ali dve česa malo bolj močnega, a ne? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.