Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petek je.?

Petek je.?

Sam tolk, da veste, ker na monu pozabite kateri dan je.☝️?

Lep vikend bo. Riba bo. Ne bo za na Savo ali Krko, ker so preveč narasle, za sem pa bo.☝️

IMG_20250912_102637

IMG_20250912_102528

Tako tako, tako ja. Tk tk.☝️?

Bom prvič sprobal palico za šcuko in soma. Iron Claw Deadbait Pike 360 ​​​​20-145g. Zverina od palice na pogled. Čist posebne oblike, tanka močna. Vesel stari.☝️?

IMG 20250912 110001

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 12.09.2025 ob 11:01

Bom prvič sprobal palico za šcuko in soma. Iron Claw Deadbait Pike 360 ​​​​20-145g. Zverina od palice na pogled. Čist posebne oblike, tanka močna. Vesel stari.☝️?

IMG 20250912 110001

Pazi se, da som to palico ne ponese ortopedu ali ti zavrta v hrbet, ker bo bubalo.?

Frogica, a te kaj vzame sabo v ribicijo?

Šnelca_783, 12.09.2025 ob 13:04

Pazi se, da som to palico ne ponese ortopedu ali ti zavrta v hrbet, ker bo bubalo.?

Frogica, a te kaj vzame sabo v ribicijo?

Žabo je Milam včeraj spet označil za trapo. Hahahaha… Ostajaš mu ti, ti pojdi v ribičijo, sta ravno za skupaj invalida.

Če mu bo pa froga tokrat spet izbruh spregledala, pa res ni gladka.  Da jo tako nahruli kar tako, vsaj opaziti ni bilo nič posebnega, je preveč. Očital ji je, da je otročja in brez pameti. Pokazal je svoj pravi obraz.

Wau…pol nas bo Frogica za rokico oba peljala k ortopedu, na nevro operacijo in bova kot nova.??

Viharna driska, 12.09.2025 ob 13:16

Če mu bo pa froga tokrat spet izbruh spregledala, pa res ni gladka.  Da jo tako nahruli kar tako, vsaj opaziti ni bilo nič posebnega, je preveč. Očital ji je, da je otročja in brez pameti. Pokazal je svoj pravi obraz.

Pa ja ne spet? V kateri temi?

Samo igra,kako prenaša, da je dobra z drugimi. Včeraj ga je Julij sprovociral in pokazalo se je kdo je. Po eni strani si žabca zasluži, kar je dobila. Kaj pa je tako naivna.

Sem vedel, da bodo mon trol amebe imele dela. Zato sem odprl temo, da ne bodo trpeli v osami in ne imeli kaj trolat.☝️?

modrivrag, 12.09.2025 ob 13:46

Sem vedel, da bodo mon trol amebe imele dela. Zato sem odprl temo, da ne bodo trpeli v osami in ne imeli kaj trolat.☝️?

Crkni.

Drugače pa ja. Sončno, ravno prav toplo. Super je in super vikend bo.??

Jaz tudi kupujem ribe v ribarnici ?

Čudovita narava. Vreme bo ta vikend prav prijetno. Bomo izkoristili za vesele trenutke. Jaz sem po dolgem času tukaj in me veseli, da sta s šnelco še vedno timska. Lep pozdrav obema.

Tina in Marina, 12.09.2025 ob 13:50

Jaz tudi kupujem ribe v ribarnici ?

Ti ne veš kaj je riba, misliš da je to nekaj kar v štacuni zraste.☝️?

Kje dobiš to v ribarnici??

IMG 20250912 141919

IMG 20250912 142610

Daj ne nori. Pr tk labilni osebi, bi me meu pet min lepo, pol bi me pa

IMG 20250912 162020

katapultiral v vodo??

crazyfrog, 12.09.2025 ob 16:22

Daj ne nori. Pr tk labilni osebi, bi me meu pet min lepo, pol bi me pa

IMG 20250912 162020

katapultiral v vodo??

Odgovor Šnelci☺️

crazyfrog, 12.09.2025 ob 16:24

Odgovor Šnelci☺️

ha, ha… :)))

Ma ne bi ne…samo pospremiš ga do ortopeda. Če ne bo to vlekel in živel v strahu. 🙂

Jaz sem pa mislila, da ribe gojijo v ribarnicah. Da imajo v skladišču bazen za ribe. ?

Froggy s to fotko si zmagala, bi pa raje videl, da ti njega nabrcaš?

Enkraten petek je za mano, tudi sobota bo odlična.

Tako tako. Za eno soboto košnje vrh glave. Zdaj pa stuširat in mal na teren. Energije še za izvoz.☝️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close