Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek petek 13 2013

petek 13 2013

Torej, preden se spet kaj mojega spraviš brat, predhodno nič mazanja ( taka si sigurno lepša ) pa flašo pijače imej ob sebi za preprečevanje dehidracije … tako za vsak slučaj.

:) Komot, ko bom že tam in če GF res kmal obnemore… ni problem 🙂
Za zdravje vse :)))

Samo Margot in njeni viri bodo spet kaj nezdravega naštrikali….. :P[/quote]

Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).

Pa seba no, povej koliko si star in iz katerega konca si. Jaz imam eno luštno zate :)) [sup]razen če si res tik pred penzijo[/sup]

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa saj imaš svojo nosečo ljubico? Kaj bi še rad? :)[/quote]

Ja entip še kej paše občasno :)[/quote]

Ne seri ga in drži se tiste, ki je že noseča – vsaj devet mesecev si lahko brez skrbi, da bi ponovno zanosila … sicer pa … pri tebi človek nikoli ne ve, če nisi tudi kaj nemogočega sposoben naredit .

Veš kaj – vseeno raje malo pazi …

Margot kaj je za ena? Ma kako penzijo no haha :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).[/quote]

Ko ( predvsem pa ČE ) jo boš ti, zna bit pa 2041 …

Joj wywh kaj si pa danes tako razkurjen? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Samo jegulji je povedal kar ji gre 🙂

Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).[/quote]

Ko ( predvsem pa ČE ) jo boš ti, zna bit pa 2041 …[/quote]

Sem šla računat…takrat še v penziji ne bom:)). Lahko počakamo tut do takrat (saj to si imel naju v mislih, a ne). Si grem zapisat:).

Ti si tut hud name:). To ni zdravo, boš zguban:)).

Ti si tut hud name:). To ni zdravo, boš zguban:)).[/quote]

Mislim, da je to znak naklonjenosti, v vrtcu smo tudi punčke, ki so nam bile všeč za kitke vlekli..:)

Ti si tut hud name:). To ni zdravo, boš zguban:)).[/quote]

Mislim, da je to znak naklonjenosti, v vrtcu smo tudi punčke, ki so nam bile všeč za kitke vlekli..:)[/quote]

Nismo več stari tri leta. No, jst lahko rečem le zase:)).

Mislim, da je to znak naklonjenosti, v vrtcu smo tudi punčke, ki so nam bile všeč za kitke vlekli..:)[/quote]

Nismo več stari tri leta. No, jst lahko rečem le zase:)).[/quote]

Eeeeh malce otroka pa je ostalo tudi v tebi, v moških pa to itak ostane dokler se ne zvrnemo v jamo;)

Nismo več stari tri leta. No, jst lahko rečem le zase:)).[/quote]

Eeeeh malce otroka pa je ostalo tudi v tebi, v moških pa to itak ostane dokler se ne zvrnemo v jamo;)[/quote]

V meni je veeeeliko otroka, samo ne v smislu, da me zato lahko drugi zlasajo oz. vlečejo za lase:))).

Čak čak, kaki če-ji to … nič če GF ne bo zmogla (itak ne bo, ker bo letala po štacunah za darili)… Pfff s tole izjavo si dobil 3 kazenske pike oz. 3 kuhance mi častiš pa še zabavat me moraš zraven. Bo šlo? Se grem kar oblečt …

Eeeeh malce otroka pa je ostalo tudi v tebi, v moških pa to itak ostane dokler se ne zvrnemo v jamo;)[/quote]

V meni je veeeeliko otroka, samo ne v smislu, da me zato lahko drugi zlasajo oz. vlečejo za lase:))).[/quote]

No, jaz te že ne bi lasal, je pa toliko lepših igric, ki jih lahko počneva….recimo človek ne jezi se, ristanc, mikado, monopoli, med dvema ognjema:)

V meni je veeeeliko otroka, samo ne v smislu, da me zato lahko drugi zlasajo oz. vlečejo za lase:))).[/quote]

No, jaz te že ne bi lasal, je pa toliko lepših igric, ki jih lahko počneva….recimo človek ne jezi se, ristanc, mikado, monopoli, med dvema ognjema:)[/quote]

Jaaaaa ristanc in zadnje polje bo jama…ti začneš:))).

Nimam občutka razkurjenosti – realno in trezno razmišljam.

Ti kar zapiši … upam, da bodo takrat penzije dovolj visoke, da se bo dalo za rundo dat …

Ti kar zapiši … upam, da bodo takrat penzije dovolj visoke, da se bo dalo za rundo dat …[/quote]

Bom že danes začela na stran dajat:)). Malo več nasmeha prosim:).

No, jaz te že ne bi lasal, je pa toliko lepših igric, ki jih lahko počneva….recimo človek ne jezi se, ristanc, mikado, monopoli, med dvema ognjema:)[/quote]

Jaaaaa ristanc in zadnje polje bo jama…ti začneš:))).[/quote]

Hvala, ampak kak kavalir bi pa bil, če dami ne bil pustil prednost;))

Ti kar zapiši … upam, da bodo takrat penzije dovolj visoke, da se bo dalo za rundo dat …[/quote]

Bom že danes začela na stran dajat:)). Malo več nasmeha prosim:).[/quote]

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) … grem takoj v hrib do sonca …

Bom že danes začela na stran dajat:)). Malo več nasmeha prosim:).[/quote]

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) … grem takoj v hrib do sonca …[/quote]

To ne šteje, ker ni od srca:). Ponovi vajo:))).

:))))))) – 7 je pravljično število … čao, grem ven …

Ne ti meni zdaj sladkobesedit, meni je “notranji” vir sporočil, kaj si ti misliš o meni :))))[/quote]

uuuu nekdo je vdrl v njegove dosjeje :)[/quote]

Hja, Margotka je dvojna agentka :))

@seba
, napiši mi kaj o sebi in vaju bom poskusila “sparit” :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).[/quote]….in takrat bo prinesel sabo 5L kuhanga in še 5L direkt iz soda in ljak za ribico, ker s kozarcem bi šlo prepočas….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close