Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peskovnik

Peskovnik

Kaj si fauš? :)))))))))))))

Razumeš ti žensko111, razumeš, sam nočeš …. :))[/quote]

vazno je, da v bistvu vidi provokacijo.

Kaj si fauš? :)))))))))))))[/quote]

kje pa!! Samo mivka se mi valja med zobmi pa se sprašujem v katere luknje vse je morala šele vam zlest :-))))

Jaz pa ravnokar pregledujem mojo garderobo in ugotavljam, da bo tudi treba v šoping.:) Samo ne vem, za kakšen vzorec naj se odločim?:) Bom jutri malo moskega111 “potipala” pa da vidim, kaj bo svetoval.:) ][/quote]

Vidim, da je tale moški 111 pravi fashion guru zate. 🙂

Če se boste preveč “živalsko” oblekele ne boste prišli dlje kot do Zagreba….
Tam vas bodo strpali v zoo in ko bomo na pikniku pri Robiču vas bomo prišli skupaj pogledat :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pred potjo razjasnimo malce.

http://www.youtube.com/watch?v=xXt3p0G2SJc

Katera je rozca, cebela in katera med? Da se ustrezno pripravim 🙂

Hahahaha… kater si ti? Levi? Desni? :))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mislim, da v ZG zoo-ju manjka slon. Robi lahko uredi prost pretok ‘blaga’. Ziher ima kakšne veze. Imaš knjižico cepljenja? Če bi te slučajno zanimalo. :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mislim da bom za nekatere popotnice potreboval notarsko overjen podpis da so samske. Sumljive ste mi 🙂

Mislim, da v ZG zoo-ju manjka slon. Robi lahko uredi prost pretok ‘blaga’. Ziher ima kakšne veze. Imaš knjižico cepljenja? Če bi te slučajno zanimalo. :)))))))[/quote]Sem cepljen večkrat ne vem pa če je knjžica poštemplana…..
Bojim se nekaj drugega…. moj rilček ???

Hodi slon po nudistični plaži, gleda levo in desno in si reče:
-Pa kako lahko s temi malimi rilci sploh dihajo…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Heh, jst se prostovoljno odpovem. Tebi, ne Keniji. Torej ne rabiš nič podpisov, ker sta v finalu Bibita in antilopa. :)))

ps; pa zakaj vam je vse eno parjenje????? 😉

Mislim, da v ZG zoo-ju manjka slon. Robi lahko uredi prost pretok ‘blaga’. Ziher ima kakšne veze. Imaš knjižico cepljenja? Če bi te slučajno zanimalo. :)))))))[/quote]Sem cepljen večkrat ne vem pa če je knjžica poštemplana…..
Bojim se nekaj drugega…. moj rilček ???

Hodi slon po nudistični plaži, gleda levo in desno in si reče:
-Pa kako lahko s temi malimi rilci sploh dihajo…..[/quote]

Sori, ampak za prehod meje potrebuješ veljavno knjižico cepljenja.

Glede rilčka pa takole; baje se da tudi z malim nadihat. 😉

Japkica oddana 🙁 Kot kaze sledi plaz odpovedi.

Moški 111, fatalno napako si naredil, ko si povabil kar tri ženske. 🙂 Notarsko overjeno potrdilo ti bomo dale, ko boš tudi ti dokazal, da si samski :).

E tu vidim jaz razliko med ljudmi: eni vidimo v potovanju potovanje, drugi razmerje … eni vidimo v kavi kavo, drugi dejt… eni vidimo v pogovarjanju pogovarjanje, drugi pecanje, eni vidimo v hecanju hec, drugi pecanje… eni vidimo v pikniku piknik, drugi pecanje… and so on and on :)))

Kaj???? Pa saj me ravno zenske tu gor (tudi ena na crko J) prepricije o varianti friend will be friends. TOREJ??????

ps.
Bom premislil o dokazu, ceprav je moja prisotnost na tem forumu ze kar dobr dokaz.

Drugače se pa popolnoma strinjam s tabo antilopa. Le katera ženska si želi biti v vrsti???!! No ja, so tudi take.

Čeprav sama razmišljam generalno takole; če moški ne ve, da hoče ‘mene’, potem me sploh ne zanima.

Ja, tisti J je kava kava, friend pa friend… Kenija pa Kenija. :)))
Če mi ne verjameš, mi pač ne verjameš.

ps; Veš na katerem forumu si?

Precej je takih, ki so pripravljene tudi stati v vrsti, zato moški pogosto nimajo več spoštovanja in mislijo, da so vse ženske take.

Popolnoma enako razmišljava, tudi pri meni mora moški vedeti, da hoče ravno mene.

Ja, za spoštovanje gre. Pa ne samo med moškimi in ženskami. Temveč tudi generalno.

Malce vaju je zaneslo 🙂 Oh ne ne samo moski, tudi zenske dostikrat brcnete mimo. Poglejte si tisti filmcek kjer ona govori v hebrjescini in on v ENG. Vsak si po svoje razlaga besede ki jih ne razume.

Seveda. Ravno o tem sem pisala zgoraj. Vendar ne morem pisati v imenu moških, ker sem ženska. Pa še to lahko pišem le v svojem imenu. In nikjer ne trdim, da smo ženske perfektne, ker smo daleč od tega. Čeprav mi je lepo biti ženska. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=hSfH9dxtRHs

Eh, nisi resen. :))))

ps; Ja vem vem, otrok v tebi. Pohvalno, ni kaj. 🙂

Nikoli-ampak res nikoli na prvo zogo. Ah ja: ce si – ce je, zenska zadovoljna samo s sabo, potem je izjemno lepa zenska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close