Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peskovnik

Peskovnik

Katerega leta in na katerem kontinetu se je pa tebi ustavil čas? :)))[/quote]
Mogoče pa samo tvoj čas malo prehiteva. ;)[/quote]

Mi poveš kakšno izkušnjo? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pocutil se bom kot Seruga. Blazen med zenami, da ne bo napacnih asociacij 🙂
Nc se lotko in lotplus bom dodal.

Saj, potem pa ne rabiš srečke kupovat … bomo morale še mi tebi plačat 🙂

Saj, potem pa ne rabiš srečke kupovat … bomo morale še mi tebi plačat :)[/quote]

Hahahahahahahaha. Ti veliko veš! :)))
A misliš, da je siten tudi tako, tale moški 111? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V naturalijah?

Ja s Šerugatom se da vse zment… 🙂

Težko rečem… mislim pa da ne, ker takšen “siten” primerek težko najdeš.:)

http://www.youtube.com/watch?v=V6GXV0FNEeI

moski111, saj sem že enkrat rekla… pravi diplomat… ko zmanjka besed, oz. bolj prav, ko je treba odgovorit na kakšno vprašanje …. prav pride tudi kakšna pesmica 🙂

Težko rečem… mislim pa da ne, ker takšen “siten” primerek težko najdeš.:)[/quote]

Po moje imaš prav. On je prej… no tega mi pa res ni treba napisat. )

Si kar mislim, kaj si hotla napisat … pa res ni treba, saj se razumeva.:) Mislim, da je moski111 pravi biserček proti njemu.:) kljub vsem …. 🙂

Moški 111 nas samo preizkuša, če bomo zagrabile :)). V resnici bi se pa ustrašil že ene in ne kar treh žensk.

Ranjena duša. Ampak topla. 🙂

Ranjena duša. Ampak topla. :)[/quote]

Kako lepo si to napisala.:)

antilopa, ne vem, mi ne deluje moski111 kot boječnež… mogoče bi se me tri prej ustrašile kot on, ko bi šlo zares 🙂

Ranjena duša. Ampak topla. :)[/quote]

antilopa, ne vem, mi ne deluje moski111 kot boječnež… mogoče bi se me tri prej ustrašile kot on, ko bi šlo zares :)[/quote]

Bibitka, ustrašile česa??? Kenije??? Jaz ne! 🙂

Bibita, kakorkoli že, jaz nimam navade/želje tipa deliti ne glede na njegovo toplino, dobroto, uvidevnost, romantičnost, muzikalnost, športnost…:)). Raje imam takega s kakšno “napako”, ki pa je samo moj. Kaj čem, sem pač zahtevna.

antilopa, ne vem, mi ne deluje moski111 kot boječnež… mogoče bi se me tri prej ustrašile kot on, ko bi šlo zares :)[/quote]

Bibitka, ustrašile česa??? Kenije??? Jaz ne! :)[/quote]

Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat 🙂

Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat :)[/quote]

V Keniji za kamele? Ne se hecat no! :)))))))

Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat :)[/quote]Če bi dobil kamele bi bil še srečen……. da ne bi za kakšno manjšo rogato živalco zamenjal samo da bi imel mir…… 😀

Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat :)[/quote]Če bi dobil kamele bi bil še srečen……. da ne bi za kakšno manjšo rogato živalco zamenjal samo da bi imel mir…… :D[/quote]

Mir pa že ima. Vsaj če ga jaz ‘pravilno berem’. 🙂

V celoti soglašam s tvojo zahtevnostjo, vendar moski111 je dal jasno vedeti, da bi nas samo “pospremil” na to dolgo pot 🙂

A ni bilo nekaj govora o kamelah? :)))

Evo, jaz sem si že kupila obleke z živalskim vzorcem (gepardovim, leopardovim in zebrinim), da se zlijem z okolico, ko bom v Afriki. Bom prva antilopa z zebrinim vzorcem :))).

Jebela, tole je pa res peskovnik.

Jaz pa ravnokar pregledujem mojo garderobo in ugotavljam, da bo tudi treba v šoping.:) Samo ne vem, za kakšen vzorec naj se odločim?:) Bom jutri malo moskega111 “potipala” pa da vidim, kaj bo svetoval.:)

p.s.

@antilopa
, če se boš čisto preveč zlila z okolico, se zna zgodit, da te bo moski111 kar tam pustil med zebrami.:)

[img]http://www.nouvelles-images.it/img_Zebre–Kenya_Art-WOLFE_ref~110.001154.00_mode~zoom.jpg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close