Peskovnik
Katerega leta in na katerem kontinetu se je pa tebi ustavil čas? :)))[/quote]
Mogoče pa samo tvoj čas malo prehiteva. ;)[/quote]
Mi poveš kakšno izkušnjo? 😉
Saj, potem pa ne rabiš srečke kupovat … bomo morale še mi tebi plačat :)[/quote]
Hahahahahahahaha. Ti veliko veš! :)))
A misliš, da je siten tudi tako, tale moški 111? 😉
Težko rečem… mislim pa da ne, ker takšen “siten” primerek težko najdeš.:)[/quote]
Po moje imaš prav. On je prej… no tega mi pa res ni treba napisat. )
Ranjena duša. Ampak topla. :)[/quote]
Kako lepo si to napisala.:)
antilopa, ne vem, mi ne deluje moski111 kot boječnež… mogoče bi se me tri prej ustrašile kot on, ko bi šlo zares :)[/quote]
Bibitka, ustrašile česa??? Kenije??? Jaz ne! 🙂
Kako lepo si to napisala.:)
antilopa, ne vem, mi ne deluje moski111 kot boječnež… mogoče bi se me tri prej ustrašile kot on, ko bi šlo zares :)[/quote]
Bibitka, ustrašile česa??? Kenije??? Jaz ne! :)[/quote]
Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat 🙂
Bibitka, ustrašile česa??? Kenije??? Jaz ne! :)[/quote]
Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat :)[/quote]
V Keniji za kamele? Ne se hecat no! :)))))))
Da bi nas tri moski111, ko bi imel vsega vrh glave, zamenjal za kamele …. tega se je za bat :)[/quote]Če bi dobil kamele bi bil še srečen……. da ne bi za kakšno manjšo rogato živalco zamenjal samo da bi imel mir…… :D[/quote]
Mir pa že ima. Vsaj če ga jaz ‘pravilno berem’. 🙂
Jaz pa ravnokar pregledujem mojo garderobo in ugotavljam, da bo tudi treba v šoping.:) Samo ne vem, za kakšen vzorec naj se odločim?:) Bom jutri malo moskega111 “potipala” pa da vidim, kaj bo svetoval.:)
p.s.
@antilopa, če se boš čisto preveč zlila z okolico, se zna zgodit, da te bo moski111 kar tam pustil med zebrami.:)
[img]http://www.nouvelles-images.it/img_Zebre–Kenya_Art-WOLFE_ref~110.001154.00_mode~zoom.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.