Peskovnik
Brez zamere, ampak moj post o parfumih je bil namenjen moškemu 111, ker je odgovoril na moj zgornji post o čeveljcih. Čeveljci so bili sicer namenjeni Bibiti, meni pa safari – Kenija, ampak sem moškemu 111 ponudila zamenjavo. Torej, pusti moškemu 111, da sam odgovarja v svojem imenu :))).
Aja, Poison je zelo močen parfum.
O madonca no… sem mislila, da je pač replika na Ch No. 5 na splošno.
Se iskreno opravičujem tebi, ker sem te spravila v luft, še posebno pa moškemu 111, ker naj bi prevzela njegovo ekskluzivo replike na tvoj odgovor.
Bo ok? :)))
Evo ga, moški 111 v ženski preobleki, tako kot je napovedal.
Japkica, mislim da moški 111 itak ne bo kupil parfuma, tako da ni nobene panike. Veš, to bo samo virtualni parfum, tako da nobeden ne bo preveč dišal :). Saj bo bankrotiral, če bo Bibiti kupil drage čevlje, mene peljal v Afriko, tebi kupil nevemkaj…razen, če je tajkun :))).
Punce ne hodite v tako oddaljene kraje! Kaj pa veste mogoče vas bo samo za kakšno kamelo zamenjal, tam se to tako ovrednoti dekleta 😉
Dajte naj vam raje pri Robiju na pikniku, kakšen čevapčič postreže, samo da ne bo preveč zažgan…
Proti klopom se pa pejte vseeno cepit, ker nikoli ne veš kje/kdaj se ti lahko kak prisesa….. :))))
Tale komad je boljsi:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg
Se bo katera takole napravila. Moski se ze slinimo 🙂
Katerega leta in na katerem kontinetu se je pa tebi ustavil čas? :)))[/quote]
Mogoče pa samo tvoj čas malo prehiteva. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.