Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peskovnik

Peskovnik

Na srečanje forumašev in forumašic nikakor ne bi prišel, ker ti trenutno ni do spoznavanja novih zanimivih ljudi, na piknik bi pa prišel. A to bi se držal potem bolj zase, po možnosti s svojo, ker če ti ni do spoznavanja, ti ni v nobenem primeru, torej sem (pravilno) domnevala, da je posredi hrana.

Haha, ti si pa tud. Jaz piknika in srečanja sploh nisem dojemal kot dveh različnih dogodkov. In, če bi prišel, bi zagotovo prišel sam, moja nima s tem forumom nič skupnega. Hrana? No ja, rad jem, to je res, vidi se mi pa ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo ti je pa kriv, če si def…..en :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]Noooo, dajmo malo kulture.
Napiši mu raje, da pač ni vsakemu dano vse videti. ;)[/quote]Tisto moje je čista zaj..cija tole drugo pa človek ne ve kaj si lahko misliš :/

Zdi se mi, da je Japkica hotela dat vedet, da nekomu že predstavlja bogastvo in me je potem izzvala s tistim “pogojnikom”. Vsekakor, če je tako, srečen tisti, ki jo “ima”.
No, šli smo malo “naokoli”, ker najlepše je živet v pričakovanju, ni dobro če ti je vse na pladnju prinešeno, in trudili smo (sem) se, da ne bi preveč peska okoli metali…..

Marko saj te ni zadelo, prebilo oklep? 😉
Drugače pa kakršno vprašanje, tak odgovor…. hi,hi,hi…
To je pa že nov šoder v oči? :))))))

Jaoooo On_ jaz ti mižikam, ti pa misliš, da sem spregledala vse smeške. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oklep? Pa mislim, da se sploh ne gre za prebijanje oklepa, temveč za razumevanje nekoga. Ko razumeš, lahko oklep odvržeš. 😉

Tisto zadnje pa zgleda, kot da je nekdo vrgel šoder skrit izza ograje. Po vsej verjetnosti nekdo, ki se pogosto igra v peskovniku, ko ni nikogar. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj nisem tebi pisal, nooooo :)))
Vem da si ti (ki si bogata 😉 razumela za ostale pa nisem bil siguren zato sem “dodal navodila za branje”, da me ne zatožijo “najvišjemu”, da podiram potičke in razmetavam pesek….. 😉 :)))

Ok, sem se že nazaj v kot vsedla. :))))))
Ne maram peska v laseh. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zamenjam se z Bibito, meni prinesi čeveljce, številko 38, Bibito pa pelji v Kenijo. Ker imaš toliko žensk v igri (več železja v ognju) sem ugotovila, da bom imela več koristi od čevljev. 🙂

Zamenjam se z Bibito, meni prinesi čeveljce, številko 38, Bibito pa pelji v Kenijo. Ker imaš toliko žensk v igri (več železja v ognju) sem ugotovila, da bom imela več koristi od čevljev. :)[/quote]

Antilopa, moški 111 si je sestavil idealno žensko! :))))))))))))

Jp mozaik je sestavljen. Kaj za cevelcke bi me zabrantale 🙂 Hm je to bliznjica do zenskega srca:)?

moški 111 škoda le, da jih bi rabil več za eno samo pravo… 🙂

Saj poznas Smolarja in njegovih 20 ljubic in zakljucno poanto: potrebujes le eno kvalitetno. Zelel pa sem povedati da je tu veliko izbire 🙂

In od kje ti ideja, da so/smo naštete na izbiro? 🙂

Moska navinost 🙂

Moški 111, saj si faca, ampak mene tipi, ki sedijo na več stolih, ne zanimajo.:) Jaz sem, kot si sam rekel, poosebljena pamet, torej me strast ne more zanesti in mi zamegliti razuma :)).

V Keniji bi ti ves čas mobitel zvonil, ker bi te klicale ožaloščene ženske, ki si jih pustil v Sloveniji.

http://www.mojvideo.com/video-nude-tako-lepo-si-zlomila-mi-srce/3003fa2d043699e6e8d8

Za naredit pravo kombinacijo? 🙂

Saj veš..Eno za v kuhinjo…drugo za v posteljo…:)

Moški 111, zdaj smo te pa obkolile ženske, skupaj z Markom. Se mi zdi, da boš kmalu potreboval odvetnika :)).

Za katero od nas je tisti komad od skupine Nude?

Ti ze ves 🙂

Saj veš..Eno za v kuhinjo…drugo za v posteljo…:)[/quote]

Ne. Tega jezika jaz ne govorim. 🙂

Mislim da bom uporabil tvoje davno izrecene besede: zavaranje protivnika. Japkica torej ni na trziscu … proste izmenjave?

Moški 111, Bibita me je posvarila pred tabo, baje imaš “več obrazov” in te je težko dešifrirati :).

Tisti čeveljci so pa sicer lepi, ampak imajo previsoko peto, razen če misliš, da bi jih ženska obula le za v posteljo? 🙂

Bibito ne smes vzeti prevec resno. Moski pa smo zelo-zelo preprosta bitja. Ideja pa ni slaba. Ceveljcki -+chanel st. 5 nadomestijo vsako pizamo 🙂

Si morda želel povedat, da ženske niso preprosta bitja? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close