Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika PESEK ZA HUJŠANJE

PESEK ZA HUJŠANJE

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušne o hujšanju s peskom? Le ta naj bi se raztopil v vodi in prečistil organizem…posledično sledi tudi izguba telesne teže. Kje bi se ga dalo dobiti. Se zahvaljujem!

No, mogoče si malo zgrešila forum ampak vseeno – za pasek še nisem slišala, je pa bila nekoč na tv ena oddaja, v kateri je eno dekle razlagalo, da vsak dan namesto kave pije “glineno vodo”. Nekaj v tem smislu, da se glina namoči za nevememkoliko časa v vodo in se potem to pije, da naj bi prečiščevalo organizem (mislim da ni bilo govora o hujšanju). Ampak po pravici povedano, jaz tega ne bi niti probala… Kaj pa vem glina, pesek…. ojej. Mogoče kaj več o tem najdeš napisano kje na netu (google.com je kar fajn iskalnik za te stvari).
Saj vem da ti nisem pomagala.

Da, o glini sem slišala tudi jaz. Dobiš jo v samostanu Stična, gre za glino, ki jo žličko zmešaš z vodo in jo potem popiješ, ampak ni za hujšanje, gre za prečiščevanje telesa, morda 4krat na leto po 1 teden. V samostanu Stična ti bodo znali svetovati. o tej glini nam je povedala naša inštruktorica joge.

T

Tudi s tem se , tako zatrjujejo, poleg ostalega hujša. Vsekakor je zanimivo branje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close