Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pes prdi pomoč

Pes prdi pomoč

Naša psica ibelgijska ovčarka ima 12 let in zadnje čase obupno prdi. Poskušali smo ji ponuditi različno hrano, a je vedno enako. Sicer je zdrava z odvajanjem nima težav je v dobri kondiciji a to kar se dogaja zadnje čase ni več za zdržat. Tudi prej je bilo isto, zdaj pa pol ure po obroku spušča smrdeče vetrove še 2 uri. Nasvet?

Imamo podoben problem. Tudi naš prdi. Večkrat mu uide med lajanjem. 🙂

Probaj z vabo za podgane. Prdenje bo ozdravljeno. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Velja, takoj ko ga ti prva/i preizkusiš.

Zatisneš si nos (ne nujno s kljukico :))), odpreš okno ali pa psu skuhaš kuminov čaj. Nekateri jim dajo tudi kapljice proti krčkom za otroke, sama tega nisem nikoli preizkusila. Nekaj od tega bo zagotovo delovalo:).

Velja, takoj ko ga ti prva/i preizkusiš.[/quote]
Deluje preverjeno.

Za belgijca je 12 let kar lepa doba. Enkrat mi je vodnik policijskega psa – belgijca rekel, da kolikor so energični in hitri, tako hitro žal tudi živijo in se postarajo. Torej, doma imaš starčka. Prebava je drugačna, organizem peša. Poskusi z dodajanjem kumine v hrano (v prahu) in z manj beljakovinsko hrano.

Naša zdaj že pokojna belgijska ovčarka je imela na stara leta tudi take probleme, ko pa smo ji enkrat dali pedigre pal, pa je tako prdela, da je še sama sebi smrdela, brez šale. Tako da če ji dajete brikete, poskusite zamenjati znamko. Seveda pa kot so že napisali, pomaga kumina.

Pol ure po obroku jo peljite za dve uri ven na sprehod.

Velja, takoj ko ga ti prva/i preizkusiš.[/quote]
Deluje preverjeno.[/quote]

Očitno ne :). Probaj še enkrat!

potem je ta pes tak kot moj mož. Ponoči pa tudi smrči.

Deluje preverjeno.[/quote]

Očitno ne :). Probaj še enkrat![/quote]
Ni problema. Ti samo povej kje imaš psa.
Povej naslov pridem in ti dokažem.
Ni probljema spljoh

Prav dopade se mi kako imate tisti pesjanarji, ki ste si pse zvlekli v stanovanje, probleme s pasjim smradom.
Bog vam požegnaj. Kar vohajte svojo debülnost. Zakaj bi morali vaš smrad prenašati samo sosedje?

Pol ure po obroku jo peljite za dve uri ven na sprehod.[/quote]

12 let starega psa?

Pol ure po obroku jo peljite za dve uri ven na sprehod.[/quote]

12 let starega psa?[/quote]
Yo ne vem zakaj se čudiš, ko si pa taka poznavalka psov, da je čudno peljati 12 let staro belgijko na 2 urni sprehod. Kar se moje psice tiče, upam stavit, da je bilj vitalna in z boljšo kondicijo kot marsikateri 5 leten prinašalec, nemški ovčar…

Nič se ne čudim, samo da bi pa zaradi prdenja 12 let starega psa 2 uri naokoli vlačil… Ja, to pa mi je čudno.

Mož namreč! Prdi, serje, riga, smrči, ni da ni!

Mogoče tvoj mož misli, da je prišel v sekret.

Jz mam tud že pasja leta in se mi isto dogaja. Je rekel zdravnik, da moram novo rit kupit, ker stara ima luknjo.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Kupi mu brikete https://oskrbapsov.wordpress.com/hrana/
Pri nas je to pomagalo.Takoj ko mu dam hrano kuhano z makaroni ali briketi z žitaricami je prdenje.Jaz imam tole stvar Fisch and Rice

Vilid idi v pi……….hahhh

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Vilid idi v pi……….hahhh[/quote]

:)))))))))))))))))))))))))))))ABS

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Odvisno je od tega kaj je.

Stanka tudi prdi.

Odgovor na objavo uporabnika
Banana715, 01.04.2022 ob 17:53

Stanka tudi prdi.

Ja to pa res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close