peru
živjo!!
a je bil kdo aprila v peruju? mi lahko poveste kaj v peruju se splača ogledat? Kake so kaj cene v peruju, sem velikokrat zasledila da je vse ful poceni…? si je treba hostle nujno rezervirat ali se da dobiti prenočišče tudi brez rezervacije? gleda machu picchuja pa me zanima ali je obvezna rezervacija za treking ali se da prit tja kako drugače, kake so približno cene?
cene so res nizke, hrana in pijaca do 1000 na dan (seveda tudi manj ALI vec – odvisno oz zelodca), hostli 1500, prevozi 5-10 $…
oglej si hostelbookers.com kjer imas ogromno hostlov, lahko si kaksnega rezerviras v naprej (za prve dni), drugace pa lahko poisces sproti..
nikakor ne izpusti titikake, spanje na otokih pri domacinih, cuzco, od koder delas treking na machu picchu, ollantantambo, visokogorske soline (zelo zanimivo), med titikako in punom imas nekaksno grobisce – silustani (ce meditiras, je tukaj pravi kraj), kanjon colca… v bistvu, kamor koli bos sla, bos nazaj prisla ful navdusena. mene osebno nazca ni ne vem kako impresionirala, mi je bilo kar slabo v avionu..dela take loopinge, da te kap!
z letnimi casi je ta tako: bila sem konec septembra in tam se je zacenjala pomlad. aprila pa je tam verjetno jesen, kar je dokaj ugodno…
martina
Forum je zaprt za komentiranje.