Peru-april,maj
Zivjo,
Jest mam ze nekaj casa namen iti tja dol, pa sem bil letos zaradi sluzbe onemogocen. Ampak naslednje leto mislim, da bo bolje.
Vem, da si napisala, da tocnega datuma se nimas, ampak vseeno, kdaj in za koliko casa pa racunas iti? Kaj pa karte, si se ze kaj zanimala za rezervacijo? Slisal sem namrec, da je potrebno kar zgodej rezervirat zadevo?
LP
Miran
Hola!
Ja sem že mislila, da nihče nima želje iti.
V tem tednu sem mislila iti pogledat za karte oziroma rezervacije. Ja treba bo kar kmalu razmislit o datumu, rezervaciji in vseh osatalih zadevah. Meni je v bistu vseeno kdaj imam kakih pretiranih obveznosti, tudi v službi bi se dalo zmenit, tako se lahko prilagajam. Pred koncem aprila nimam namena iti (finance …), in sicer bi šla do 1 meseca.
lp..
Ojla,
Meni bi tvoji plani kar ustrezali (kar se datuma tice), vendar bom cisto sigurno lahko povedal sele po novem letu (januarja), ko bom malo vec vedel o sluzbenih planih za tekoce leto. Sicer pa mislim, da ne bom imel kaksnih problemov glede dopusta (in en mesec bi tudi meni kar ustrezalo).
A pa si ze kakasne plane delala, kam iti, kaj videti, planiras kaksen treking, …?
LP
Hoj!
Nisem se dolgo oglasila.Veseli december pa to. Torej potepala bi se po celem Peruju, informacije še zbiram, pa tudi kakšno sosednjo državo bi še skočila. Imam že okviren plan,tudi kak treking bi padu,več pa čist odvisno od denarja in časa seveda. Torej ali že kaj veš kar se tiče službenih planov pa to? Meni je v bistu vseeno kak mesec gor ali pa dol (no raje kasneje), nimam takih blaznih obveznosti,tako da se lahko prilagajam, je pa res da bo kaj kmalu treba pogledat za karte..čas beži in to…
Če pa si ti mogoče že zbiral kake informacije o kartah…in podobno, pa kar z besedo na dan…
No, lp
p.s. In če je še kak kandidat ki bi šel pogledat malo južno ameriko..je prisrčno vabljen.
Forum je zaprt za komentiranje.