Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek perfuknjene reklame

perfuknjene reklame

Men je ta za peugota najboljša!!!!

Saj je vsaka reklama po svoje dobra,ampak,če jo pa vidiš 10x,20x in še večkrat in to vsak večer po ene 3x,ti pa pride že preko glave.Zlajnane so že:ko japonček govori”kok smrdi”,pa nedolgo nazaj”moj oče je italijan…”,pa pomivanje posode Pril,pa sedaj riba Calvo…Mi pa gre zelo na živce,ko prekinjajo filme ali oddaje in vrinejo zoprne reklame.Pretiravajo tudi po dolžini in sicer na Kanalu A so dolge ene 10 minut.Za popiz…

Za moj okus so najboljše reklame tiste, ki še niso bile predvajane in so mi prišparale živce.

safcol je res najbolj bedasta reklama,kar so jih nardil….
se mi pa zdi una za calvo tuno ful luskana…..

Obvezno mi gre na smeh, ko hoče “Tunče” postat Calvo, pa ko je “tehnologija lahko ponosna nase” (mislim da za C3), pa Zavarovalnica Triglav, ja, pa tudi od Milke so mi všeč (čeprav čokolade Milka ne maram).
Mogoče še kakšna, pa tudi med filmi so mi reklame kar všeč – grem vsaj lahko mirno v WC ali pa po novo vrečko čipsa 🙂

M.

Meni pa se te razne reklame za praške ipd. zdijo (poleg tega, da so neznosne) žaljive za ženske. Kot da ŽIVIMO za pranje, čiščenje, previjanje, edina sikerancija v življenju nam je kako bo šel flek dol, ter ali plenička premaka ali ne, prašek nosimo s sabo v kino, ipd… Mislim, naj jih že kdo ustavi! Pa vse bi še nekako človek prenesel, če ne bi te ene in iste reklame videl v eni uri vsaj dvakrat… Hvala bogu, da nimam časa za TV. Še takrat, ko si vzamem čas za kakšen film, pa me buz….jo s temi butastimi reklamami.

Pronto..halo prihajamo domov……..uboga mama vedno sama….
pril…kdo bo danes pomil posodo…..jaz jo bom……
Mi je pa všeč kdaj reklama s strani mobitela…lp*

pa una za majonezo….ko mali preveč stisne sendvič, da mu jo odnese na plakat.. tista je tudi lušna

drugač so pralni praški..bljaka..a je res tolk težko narediti eno simpatično reklamo za čistila…

zmagovalna za znižanje cen avtomobilov, ko avto špukne prodajalca in ga z vrati lopne, potem pa še požmurka, češ “kok sem užaljen, ker me tako poceni prodajaš”. srčkana. sicer pa ogabna, meni osebno tudi najbolj “potem pa je bil tam tisti važič…” bruh bruh bruh, da ne govorim, kako me razjezijo reklame za pleničke, kjer uboge dojančke šlatajo po nagih ritkah pred milijon ljudmi.

men je pa poleg reklam za praške in vložke najbolj bedna reklama za bonbone Toffee fe ali nekaj takega…

Men pa se zdi grozna tista za tabletke v pomivalni stroj. Tip pride na vrata sredi kosila in potem operejo posodo … In se vse sveti …

Se mi zdi, da so izvirni večinoma za avte (pa še te ne vse).

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close