Penetriram žensko povsod
Penetriram žensko povsod kamor hoče, da jo in kjer bi rada. Kam bi želje, da vas penetriram in kje bi rade, da se dobiva? Imam zelo vzdržljivega…. Postava ženske mora biti bolj vitka ali srednja. Lahko ste tudi device. Penetriram lahko povsod kamor bi rade in kakor mi rečete… Vam izpolnim vse vaše želje glede penetracije…
Anonimno 2787, 10.09.2025 ob 11:49
Penetriram žensko povsod kamor hoče, da jo in kjer bi rada. Kam bi želje, da vas penetriram in kje bi rade, da se dobiva? Imam zelo vzdržljivega…. Postava ženske mora biti bolj vitka ali srednja. Lahko ste tudi device. Penetriram lahko povsod kamor bi rade in kakor mi rečete… Vam izpolnim vse vaše želje glede penetracije…
Šta je to prenetiranje. Je to nekakšna masaža al kva. Jas sem za da me dobro prenezmasiraš po hrptu i ramenima. Nisem glih vitka mam široka ramana i hrbt. Pridem k teb če mas plac, nimam pa gnarja za plačat.
Ismeta, 10.09.2025 ob 12:00
Šta je to prenetiranje. Je to nekakšna masaža al kva. Jas sem za da me dobro prenezmasiraš po hrptu i ramenima. Nisem glih vitka mam široka ramana i hrbt. Pridem k teb če mas plac, nimam pa gnarja za plačat.
Lahko te dobro zmasiram… Koliko let imaš? Tvoj opis, tvoje mere postave? Iz kje si?
Anonimno 2787, 10.09.2025 ob 13:28
Kaj pridem do tebe? Kje se točno dobiva? Te lahko pridem iskat z avtom ali kako?
Do mene lah prideš samo z ladjo na reaktivni pogon. Počakam te pri semaforju na vrhu Triglava… Budalo jedna se ti sploh znaš kaj zmenit. Se mi zdi da tudi masirat ne znaš jeblo te ono tvoje pendrekiranje. Pa kaj je z vami folk
Forum je zaprt za komentiranje.