Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peljem na morje

Peljem na morje

@menepani @Special edition, mogoče mi je v trenutnku, ko preberem nek komentar celo malo žal, da sem objavil tole ponudbo, ampak naj ga bodi, še malo počakam. Hvala za vzpodbudne besede!

Kaj pa vem, sam se je dal v zobe… :/
Ne vem s kom ti hodiš na morje ampak, da te neznanec “pobere” na forumi in ti kar greš…?
Kakorkoli, meni je to precej nenavaden pristop. Ne rečem, da se z nekom nekaj časa družiš in se potem dogovorita, da gresta nekam, kar tako iz nič pa jaz ne bi šel, žal. Pa ne toliko zato, ker bi imel pomisleke, da mi lahko kdo škodi, bolj za to, ker ne vem, če bi se kar z vsakim ujel, da bi z njim zdržal x dni.
Aja moral bi bit rak po horoskopu potem bi šlo…. :)[/quote]

O, svašta. :/
Tip objavi oglas, zdaj pa “Udriiii!”, ker se je itak “sam dal v zobe”… Vampirji…

Gazela je kritizirala negativizem v komentarjih, ki so sledili avtorjevi objavi, ni pa iz njenega komentarja razvidno (vsaj meni ne), da bi bila ona tista, ki se bo javila na oglas, zato ne vem, zakaj že vnaprej pripravljaš najbolj črn scenarij (kot edini možen).
Se ti ne zdi podcenjujoče do ženske, ki bi se javila na oglas, da nisi niti pomislil, da se ne bi vsaj malo pripravila, se zavarovala, preden bi sedla v njegov avto in se odpeljala?[/quote]

Hvala Sezna. Si moj prav advokat. Jaz ne rabim nič komentirat, si že ti vse povedala.

Zakaj bi ti bilo žal? Saj si odrasel in najbrž preneseš tudi kritiko. Če si pa mislil, da ti bodo vsi peli hvalnico in se videli v oglasu, potem boš še dolgo iskal:)).

Kaj pa vem, sam se je dal v zobe… :/
Ne vem s kom ti hodiš na morje ampak, da te neznanec “pobere” na forumi in ti kar greš…?
Kakorkoli, meni je to precej nenavaden pristop. Ne rečem, da se z nekom nekaj časa družiš in se potem dogovorita, da gresta nekam, kar tako iz nič pa jaz ne bi šel, žal. Pa ne toliko zato, ker bi imel pomisleke, da mi lahko kdo škodi, bolj za to, ker ne vem, če bi se kar z vsakim ujel, da bi z njim zdržal x dni.
Aja moral bi bit rak po horoskopu potem bi šlo…. :)[/quote]

Tip objavi oglas, zdaj pa “Udriiii!”, ker se je itak “sam dal v zobe”… Vampirji…

Gazela je kritizirala negativizem v komentarjih, ki so sledili avtorjevi objavi, ni pa iz njenega komentarja razvidno (vsaj meni ne), da bi bila ona tista, ki se bo javila na oglas, zato ne vem, zakaj že vnaprej pripravljaš najbolj črn scenarij (kot edini možen).
Se ti ne zdi podcenjujoče do ženske, ki bi se javila na oglas, da nisi niti pomislil, da se ne bi vsaj malo pripravila, se zavarovala, preden bi sedla v njegov avto in se odpeljala?[/quote]Meni je nenavadno to, da nekdo napiše kak oglas, da ne izkoristi možnosti spoznavanja skozi pisanje tu na forumu (če smo že rano tu) in bi potem povabil katero tudi na pijačko, večerjo celo na morje. A ni to samoumevno, da pelješ osebo, ki ti je blizu tudi na morje?
Take in podobne oglase so pisali fantje iz mafije in lovili dekleta-naivnice, če hočeš, ki so res mislile, da bodo šle s fantom…nekam, pristale so pa kje?
Eden najbolj črnih scenarijev, a zato nič manj verjeten kot tisti talep.

Meni osebno je tak način preveč plehki, cenen in mi ni všeč, žal.
Kot neka dobrodelna ustanova/zavetišče, ki lovi pobegle mačke z obljubo polne sklede hrane… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj bi ti bilo žal? Saj si odrasel in najbrž preneseš tudi kritiko. Če si pa mislil, da ti bodo vsi peli hvalnico in se videli v oglasu, potem boš še dolgo iskal:)).[/quote]Če bi bil velik naval bi moral najet avtobus ali bi raje naredil casting?
Nek izbor za mis potovanja na morje z možnostjo pripusta….ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj bi ti bilo žal? Saj si odrasel in najbrž preneseš tudi kritiko. Če si pa mislil, da ti bodo vsi peli hvalnico in se videli v oglasu, potem boš še dolgo iskal:)).[/quote]Če bi bil velik naval bi moral najet avtobus ali bi raje naredil casting?
Nek izbor za mis potovanja na morje z možnostjo pripusta….ccccc[/quote]

Pišeš kot da je on najlepši in bi se vse steple al kako?:)) Po moje bi jih veliko odpadlo že na začetku z njihove in seveda tudi z njegove strani.

Če bi bil velik naval bi moral najet avtobus ali bi raje naredil casting?
Nek izbor za mis potovanja na morje z možnostjo pripusta….ccccc[/quote]

Pišeš kot da je on najlepši in bi se vse steple al kako?:)) Po moje bi jih veliko odpadlo že na začetku z njihove in seveda tudi z njegove strani.[/quote]Če potujejo do Albanije ali celo po kamele bi prišle bolj ali manj vse na vrsto…. 😉

Lahko se je pritoževati nad “negativnimi” komentarji, ko se sam ne nameravaš oglasit na nek oglas. Sam pa menim, da ni nič narobe, če se mlajše, manj izkušene ljudi opozori na kakega od možnih scenarijev, ki se žal vse pogosteje dogajajo. Tiste ta lepe scenarije si itak sami naslikajo.[/quote]
Nebogljene naivnice, a ne?[/quote]
Ja glej, tu in tam je kakšni gotovo tudi žal (če sploh ima možnost). To pa še ne pomeni, da se vedno konča slabo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se ti ne zdi podcenjujoče do ženske, ki bi se javila na oglas, da nisi niti pomislil, da se ne bi vsaj malo pripravila, se zavarovala, preden bi sedla v njegov avto in se odpeljala?[/quote]Meni je nenavadno to, da nekdo napiše kak oglas, da ne izkoristi možnosti spoznavanja skozi pisanje tu na forumu (če smo že rano tu) in bi potem povabil katero tudi na pijačko, večerjo celo na morje. A ni to samoumevno, da pelješ osebo, ki ti je blizu tudi na morje?
Take in podobne oglase so pisali fantje iz mafije in lovili dekleta-naivnice, če hočeš, ki so res mislile, da bodo šle s fantom…nekam, pristale so pa kje?

Kot neka dobrodelna ustanova/zavetišče, ki lovi pobegle mačke z obljubo polne sklede hrane… :/[/quote]

Meni je všeč spoznavanje v živo, tebi preko interneta, to kaj je tebi nenavadno, plehko, ali pa meni, je dokaj relativno.

Če bi bil mafija, trgovec s človeškimi organi ali kamelami, bi verjetno uporabil besede, s katerim bi zajel širši krog potencialnih kandidatk, se ti ne zdi?

Pa čakaj, nimaš fanta?[/quote]

Je tako, vendar za research projekta vse 😀 mislm, ce bi me seveda pritegnilo vse v tej smeri v kar pa trenutno nism prepricana :D[/quote]

Se ti ne zdi to tko kot, da bi imela sladoled, lizala ga pa nebi? 🙂

Hecno je to, da kritizirajo nekateri, ki ne bi imeli poguma niti na kavo it, da bi se spoznali (mišljeno na srečanja), tako, da kdaj pa kdaj se dejte zadržat kakih kritik, ker še sami veste koliko ste pogumni v kakih zadevah.

Avtorju pa……. mal drugače poskušaj drugič napisat kak oglas, so določene stvari, ki so odbijajoče, pa sex spusti ven, ker če se z nekom uloviš se ve kam zadeva pol pelje.

No, jst ga nisem raztrgala. Meni je bil stil pisanja ful smešen ampak se ne javim, ker nisem za takšna spoznavanja in ne pašem opisu.

Koga pa naj spoznam tam? Spiderja, Daterja in Sadnega itak ne bi blo, ostali pa vse skup bolj bogo… Exotic bi znala bit zabavna ….. TipkovnicaLG še mogoče, Fotrov sine je itak ”umrl” (internetno) pol pa še je ene par primerkov ki jih ”toleriram” samo so mi relativno dolgočasni…..

Torej za koga bi šel na ”kafe” da ga spoznam?

Pogumen pa dobro vem kak sem 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Misliš, da je res vse v pogumu? Meni ni do raznovrstnih srečevanj, ker pol bi me sploh minilo še karkoli komentirat:)).

Pišeš kot da je on najlepši in bi se vse steple al kako?:)) Po moje bi jih veliko odpadlo že na začetku z njihove in seveda tudi z njegove strani.[/quote]Če potujejo do Albanije ali celo po kamele bi prišle bolj ali manj vse na vrsto…. ;)[/quote]

Ne vem, koliko so stare MON-ovke, ampak bojim se, da blagovna zamenjava za kamelo se več ne bi izšla. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se ti ne zdi podcenjujoče do ženske, ki bi se javila na oglas, da nisi niti pomislil, da se ne bi vsaj malo pripravila, se zavarovala, preden bi sedla v njegov avto in se odpeljala?[/quote]

Meni je nenavadno to, da nekdo napiše kak oglas, da ne izkoristi možnosti spoznavanja skozi pisanje tu na forumu (če smo že rano tu) in bi potem povabil katero tudi na pijačko, večerjo celo na morje. A ni to samoumevno, da pelješ osebo, ki ti je blizu tudi na morje?

Kot neka dobrodelna ustanova/zavetišče, ki lovi pobegle mačke z obljubo polne sklede hrane… :/[/quote]
No, potem pa še dobro, da vabilo v prvi vrsti ni bilo namenjeno tebi. Tako lahko mirno pestuješ navade, ki so tebi samoumevne, “plehke” in “cenene” stvari pa prepustiš morebitnim zainteresiranim. Samo zato, ker tebi “diši” po nevarnosti, ni nujno, da to tudi je.
Glede oglasov, ki jih pišejo “fantje iz mafije”, pa samo tale malenkost – zelo redko vabijo punce na pijačke, večerje, v toplice in na morje, veliko bolj bi te morali skrbeti oglasi, ki obljubljajo “dobro plačano delo v tujini”. Zdaj pa preveri, česa je več, da se ne boš po nepotrebnem sekiral za vse te ženske, ki bi se jim rockabilly-jeva ponudba utegnila zdeti zanimiva.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Meni je nenavadno to, da nekdo napiše kak oglas, da ne izkoristi možnosti spoznavanja skozi pisanje tu na forumu (če smo že rano tu) in bi potem povabil katero tudi na pijačko, večerjo celo na morje. A ni to samoumevno, da pelješ osebo, ki ti je blizu tudi na morje?

No, potem pa še dobro, da vabilo v prvi vrsti ni bilo namenjeno tebi. Tako lahko mirno pestuješ navade, ki so tebi samoumevne, “plehke” in “cenene” stvari pa prepustiš morebitnim zainteresiranim. Samo zato, ker tebi “diši” po nevarnosti, ni nujno, da to tudi je.
Glede oglasov, ki jih pišejo “fantje iz mafije”, pa samo tale malenkost – zelo redko vabijo punce na pijačke, večerje, v toplice in na morje, veliko bolj bi te morali skrbeti oglasi, ki obljubljajo “dobro plačano delo v tujini”. Zdaj pa preveri, česa je več, da se ne boš po nepotrebnem sekiral za vse te ženske, ki bi se jim rockabilly-jeva ponudba utegnila zdeti zanimiva.[/quote]
Tudi mafijci se prilagajo trgu in morajo kdaj spremenit svojo ponudbo (vabo), potem ko jih že pogruntajo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pravilno. Torej pozabi na ta ponesrečen okus oglasa in se raje loti zadeve kje v živo.

poskus ( ne okus )

Ja vsaj malo pa morajo vedet pri čem so, a ne? hmmm :)[/quote]

Ja pa se ti ne zdi, da so na istem kot jest? Oz. zakaj te tako skrbi za njih? Se ti ne zdi, da znajo poskrbet zase? Misliš, da je men vsaka všeč? Če mi ne bo všeč, bova spila čaj, kofe; vljudno povedal, da nebi šel z njo na večerjo, plačal pijačo in zaželel srečno naprej.

Zgolj iz logističnih razlogov sem pripravljen tudi si izmenjati slike preko interneta, … vendar, kot pravim, v živo se dobi boljši občutek.[/quote]

No vidiš, še sam si pripravljen izmenjati slike. Za nobeno se jaz ne bojim, bodo že same vedele kako in kaj…mogoče sem se napačno izražala…
Jaz ti želim, da se vsaj ena opogumi 😉

Glede oglasov, ki jih pišejo “fantje iz mafije”, pa samo tale malenkost – zelo redko vabijo punce na pijačke, večerje, v toplice in na morje, veliko bolj bi te morali skrbeti oglasi, ki obljubljajo “dobro plačano delo v tujini”. Zdaj pa preveri, česa je več, da se ne boš po nepotrebnem sekiral za vse te ženske, ki bi se jim rockabilly-jeva ponudba utegnila zdeti zanimiva.[/quote]
Tudi mafijci se prilagajo trgu in morajo kdaj spremenit svojo ponudbo (vabo), potem ko jih že pogruntajo. :)[/quote]
Potem pa tale rockabilly ni kaj prida mafijec, če se ni ustrašil, ko ga je On_ “pogruntal”.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Heeej! V Albanijo bi pa jaz šla. A vi sploh veste kako lepa in zanimiva je ta dežela?

Mimogrede, jaz bi na morje vzela s seboj Senzo in On_eta. Zabava garantirana ! :DDDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In dežurne forumske mentalne sirotinje so ga že obtožile celo, da je mafijec, potencialni posiljevalec..kaj vse si bodo še izmislili siroteki, ki bi dali levo jajce, da bi kdaj šla kakšna z njimi na morje?

Mi zdaj verjameš, rockabily, da je brezveze se dajati v zobe bedačkom tukaj gor…idi ti raje poleti v Orto bar, ali kakšen podoben lokal..in spoznal boš dekle po svojih željah..

Tako se dela. Če bi se ustrašil, bi pokazal, da smo ga razkrinkali in ne bi dobil nobene. :))

To je pa zelo pravilna poanta.[/quote]

Recimo, tip bi sel z eno na morje. Par dni bi ga z uzitkom zgal s tisto, ki bi jo s sabo pripeljal. Pa soncne zahode bi gledala, itd. Okay. Kdo pa ne bi? Ah, pustimo to. Na tem forumu foliranja pol tipov kao ne bi…

In, kaj sedaj? Objavis kaj bi in… upas. Mater kak pristop. Zadrzite zase, kaj bi, vse dokler ni teren pripravljen. Izjema bi bila kvecjemu, da reces, iscem punco za dva tedna razvajenja na Maldivih. Vse placano. To bi bil korencek za karieristke zeljne kurca, ki sanjajo, da so samo najjaci (€) tipi dovolj dobri za njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close