Peljem na morje
Najraje bi ženske v tej temi prefockal haha kako so začele komplicirati. Nikoli ni nič prav. Ima načrt…ni spontan. Nima načrta…ne zna voditi. Faaaaaaaaaak. Komplikatorke!
Delaj to kar tebi paše. Ne sprašuj, samo naredi. Če ženski ni všeč ji povej ok vsakemu svoje pač nisva za skupaj adijo lepo bodi.
Mislim, vi vsi pa ste tako izvirni in non stop spontani pa to …. tip je čist dobro napisal, ne vem zakaj je treba vsakega že v štartu dotolči. če bi padali bolj pozitivni komentratji, kot npr. uf to pa zna biti zanimivo al pa eni še imajo ideje, … potem bi celo katero zamikalo. Ob vseh teh negativnih komentarjih pa se seveda nobena ne bo javila. Sram naj vas bo. No bo vsaj avtorju kliknilu, da po vseh teh forumih ni nekega pametnega odziva.
@ rockabilly
Bejbe te sam zafrkavajo in testirajo tvojo reakcijo, sej veš, da jih je mal tok pogumnih, da bi se kr upale z nekom dobit – bi mogu med pogumne dreznit, ne tele plahe na monu.
Hint: drugič jim ne razlagi v odgovorih glede pijače in ostalga, zezi jih nazaj, s stilom, boš vidu rezultat 😉
Drgač si top napisu tvojo ponudbo, te čist razumem, kaj si hotu napisat.
Znajo bit pa tud dvojčice zanimive, men so kul, sam škoda, da jih je večina sam po horoskopu…
Lepo bodi dec, uživi v kozarcu žganega, bejbik bo pa zdej itak na tone na voljo & še sonček mamo spet zuni.
Tu je le en velik problem. Zenska zasedba na tem (pod)forumu.
Drugace pa, mimogrede, fantje, zakaj na prvo zogo ponujate pijaco, sex, izlete, itd? In to cisto resno, niti posalite se ne. Od kod vam ideja, da to “pali”?? In ce kaksno celo dobiti, kaj bo bila?
En 50-letnik mi je sicer enkrat razlagal, kako je v njegovi mladosti to palilo. Samo vam povem, da je pri 40-, vsaj v Sloveniji, to popolnoma zgresen pristop. Cast izjemam.
Citiram sebe: “… ni pa to faking nujno.”
Lahko si tudi dinozaver, pikapolonica ali pa pa medved v podznaku.[/quote]
Rockabilly, jaz sem se samo hecala. Tudi jaz grem v petek na morje in že vnaprej vem, da se bom vseh 600 kilometrov pritoževala čez gnečo, čez slabo vzdrževane in drage avtoceste, bentila bom čez državo z motnjami v razvoju in čez politike s posebnimi potrebami, ves čas bom iskala radijsko postajo, kjer bodo vrteli house in dance, lulati bom hotela za vsakim grmom, tožila bom zaradi neudobnih sedežev in bom vztrajala na pogostih postankih za kavo, da se bom potlej prav nad vsako lahko zmrdovala kako je zanič.
V bistvu, če malo bolje pomislim – kljub mojim temnim lasem in joškam, z mano res ni nikamor za iti. :))
Kaj pa je narobe s swingom in rockabilly-jem? Parkrat sem sodelovala pri organizaciji swing večerov, pa ti povem, da je bil 55-im letom še najbliže DJ, obiskovalci so bili pa vsi iz precej mlajših generacij (20-35 let).
Tudi v Sloveniji obstaja rockabilly subkultura, ki pa še zdaleč ni vezana na leta, upam si trditi celo, da se konstantno bogati s podmladkom, ki se pridno uči plesnih korakov in spoznava tovrsten lifestyle.
O zarukanosti pa kdaj drugič…
Gazela, a ti bi šla kar z enim neznancem, ki bi ga dvakrat videla in bi bil ves meden, nekam “na morje”, par 100km od doma?
A si prepričana, da te tak človek res pelje na morje, da te mogoče ne zvleče tja do Albanije in te tam proda?
Zakaj se sama ne javiš? Tip vse časti! 😉
Gazela, a ti bi šla kar z enim neznancem, ki bi ga dvakrat videla in bi bil ves meden, nekam “na morje”, par 100km od doma?
A si prepričana, da te tak človek res pelje na morje, da te mogoče ne zvleče tja do Albanije in te tam proda?
Zakaj se sama ne javiš? Tip vse časti! ;)[/quote]
Aja, če nimamo namena iti z njim na morje (ali kamorkoli že), ga pa mirno lahko raztrgamo?
Zakaj se sama ne javiš? Tip vse časti! ;)[/quote]
Aja, če nimamo namena iti z njim na morje (ali kamorkoli že), ga pa mirno lahko raztrgamo?[/quote]Kaj pa vem, sam se je dal v zobe… :/
Ne vem s kom ti hodiš na morje ampak, da te neznanec “pobere” na forumi in ti kar greš…?
Kakorkoli, meni je to precej nenavaden pristop. Ne rečem, da se z nekom nekaj časa družiš in se potem dogovorita, da gresta nekam, kar tako iz nič pa jaz ne bi šel, žal. Pa ne toliko zato, ker bi imel pomisleke, da mi lahko kdo škodi, bolj za to, ker ne vem, če bi se kar z vsakim ujel, da bi z njim zdržal x dni.
Aja moral bi bit rak po horoskopu potem bi šlo…. 🙂
Aja, če nimamo namena iti z njim na morje (ali kamorkoli že), ga pa mirno lahko raztrgamo?[/quote]Kaj pa vem, sam se je dal v zobe… :/
Ne vem s kom ti hodiš na morje ampak, da te neznanec “pobere” na forumi in ti kar greš…?
Kakorkoli, meni je to precej nenavaden pristop. Ne rečem, da se z nekom nekaj časa družiš in se potem dogovorita, da gresta nekam, kar tako iz nič pa jaz ne bi šel, žal. Pa ne toliko zato, ker bi imel pomisleke, da mi lahko kdo škodi, bolj za to, ker ne vem, če bi se kar z vsakim ujel, da bi z njim zdržal x dni.
Aja moral bi bit rak po horoskopu potem bi šlo…. :)[/quote]
O, svašta. :/
Tip objavi oglas, zdaj pa “Udriiii!”, ker se je itak “sam dal v zobe”… Vampirji…
Gazela je kritizirala negativizem v komentarjih, ki so sledili avtorjevi objavi, ni pa iz njenega komentarja razvidno (vsaj meni ne), da bi bila ona tista, ki se bo javila na oglas, zato ne vem, zakaj že vnaprej pripravljaš najbolj črn scenarij (kot edini možen).
Se ti ne zdi podcenjujoče do ženske, ki bi se javila na oglas, da nisi niti pomislil, da se ne bi vsaj malo pripravila, se zavarovala, preden bi sedla v njegov avto in se odpeljala?
Lahko se je pritoževati nad “negativnimi” komentarji, ko se sam ne nameravaš oglasit na nek oglas. Sam pa menim, da ni nič narobe, če se mlajše, manj izkušene ljudi opozori na kakega od možnih scenarijev, ki se žal vse pogosteje dogajajo. Tiste ta lepe scenarije si itak sami naslikajo.
Lahko se je pritoževati nad “negativnimi” komentarji, ko se sam ne nameravaš oglasit na nek oglas. Sam pa menim, da ni nič narobe, če se mlajše, manj izkušene ljudi opozori na kakega od možnih scenarijev, ki se žal vse pogosteje dogajajo. Tiste ta lepe scenarije si itak sami naslikajo.[/quote]
Nebogljene naivnice, a ne?
Aja moral bi bit rak po horoskopu potem bi šlo…. :)[/quote]
Ja v bistvu sem imel v mislih Maroko, kjer bi jo potem prodal za kamele.
Drugače pa še enkrat preberi, oz. mogoče bi moral napisat bolj spontano in še dodat, da bi šla najprej na eno pijačo, ali pa dve, pa potem vse ostalo.
—
Za ženske, ki vam je misel izleta v Albanijo prišla prva na pamet, vas prosim, če me ne kontaktirate.
Se dobi boljši občutek v živo in po kakšnem čajčku pri čem smo, … po slikah ti je lahko nekaj všeč ali ne, v živo pa je popolnoma druga stvar.[/quote]
Ja vsaj malo pa morajo vedet pri čem so, a ne? hmmm :)[/quote]
Ja pa se ti ne zdi, da so na istem kot jest? Oz. zakaj te tako skrbi za njih? Se ti ne zdi, da znajo poskrbet zase? Misliš, da je men vsaka všeč? Če mi ne bo všeč, bova spila čaj, kofe; vljudno povedal, da nebi šel z njo na večerjo, plačal pijačo in zaželel srečno naprej.
Zgolj iz logističnih razlogov sem pripravljen tudi si izmenjati slike preko interneta, … vendar, kot pravim, v živo se dobi boljši občutek.
Forum je zaprt za komentiranje.