Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pelc…?

pelc…?

Odgovor na objavo uporabnika
hormončič, 07.10.2021 ob 17:53

rok-1, 06.10.2021 ob 15:10

Že parkrat zasledil ta izraz “pelcovanje”… pa kaj hudiča naj bi to bilo?

Edino pojasnilo sem našel v srbskem slovarju… pa menda niste vsi tu pišoči iz Srbije? Pa tudi če ste – dajte prosim upoštevati, da nismo tudi vsi ostali. Sam sem najprej pomislil na “pelc” plašče, kot so jih nosile naše babice…

Forumski čistun se je oglasil. In se tudi razkril, da piše pod drugimi nicki. Pa tako se je v preteklosti hvalil, da se oglaša samo pod svojim.

Nič ne piše pod drugimi nicki – samo tokrat sem se pohecal in to tudi takoj jasno napisal.

CopatekVili, 07.10.2021 ob 20:52

Hvala! To pa se grejo zdaj v koronacajtih. Kriza in fuj.? Fajn bot. Ne skrbi za zlobne jezike tukaj.

To pa moras vedet.??

Tudi po fb je malo zaokrozilo par slik, komentarji…in ves koliko je najvec ogledov od koga? Med.ses. ogledujejo, ogleduje…zgleda da so pelcovane kot tu recete. Hudo cepivo je zaokrozilo po fb.??

Prvič slišim, berem besedo pelcanje.

Bi pa jaz rekla, da je to iz besede pelc (pelc mantel – krzneni plašč) in pelci so bili včasih prvega novembra in.

Uporabljamo pa še besedo pevcanje (mogoče se to napiše pelcanje). To je pa sadjarsko, vrtnarska zadeva :). ALi pa pevcar (mlada sadika sadnega drevesa).

Šnelca_783, 07.10.2021 ob 20:13

Zdaj bom še napadana da spet smetim temo, se opravičujem, izjema, ko nove teme ne morem žal odpreti, mi ne objavi 🙁

Kot me imenujete psihopatka, lažnivka, zblojenka, duševna bolnica, pa  objavim, ker me ta Vili ni žalil 🙂

klicane112

Šnela, če že potvarjaš, bodi vsaj dosledna. Ker takole izpadeš res ubrisana. Daj vsaj datum nastavi pravi, pa uro tudi.

Klicala si že en dan prej – a si imela slutnje? ?? Pa ura tudi ne štima, pa ajd, za silo bi ti še spregledali. Samo datum ???

Če že lažeš, moraš biti dosleden – to bi se pa v vseh teh letih morala naučiti ?

Sicer pa so te itak spregledali že davno:

https://www.regionalobala.si/novica/semedelcanka-delila-zgodbo-o-nesebicni-pomoci-slisala-sem-hropenje-in-na-tleh-zagledala-gospoda-ki-j

Čauhnjena, 08.10.2021 ob 15:39

Šnela, če že potvarjaš, bodi vsaj dosledna. Ker takole izpadeš res ubrisana. Daj vsaj datum nastavi pravi, pa uro tudi.

Klicala si že en dan prej – a si imela slutnje? ?? Pa ura tudi ne štima, pa ajd, za silo bi ti še spregledali. Samo datum ???

Če že lažeš, moraš biti dosleden – to bi se pa v vseh teh letih morala naučiti ?

Sicer pa so te itak spregledali že davno:

https://www.regionalobala.si/novica/semedelcanka-delila-zgodbo-o-nesebicni-pomoci-slisala-sem-hropenje-in-na-tleh-zagledala-gospoda-ki-j

Od mame mobitel in ura ne kazeta prav. Jaz ji niti ne nastavljam vec predpotopni mobitel.

Tako da… ti je padlo v vodo.?

Pravzaprav je tebi. Vili? ???

Čauhnjena, 08.10.2021 ob 15:52

Pravzaprav je tebi. Vili? ???

Kot recejo: napeto ko stari kišobran.

Tebi je tko napeto da prebiras in cekiras to kot film.??

112 sem pa s flomastrom napisala ves? ??

Boga mama. Sem ji pokazala kaj pisete. Pravi, same zdrahe, ona ne bi takim kot ti niti odgovarjala, ker…je preseglo meje okusa.

Ker ona je bila v petek tudi prica dogodku. Tako da…?

Drugic bomo tebe klicali, da si nam prica ce bo se tak primer.??

Pejt na zrak in preluftaj mozgane.

Šnelca, a ne bi rajši nehala? Tole si ti sama privlekla na plano. Smo že skoraj pozabili, pa si spet za brezveze spomnila na to. Zakaj že?

Glede na tole je vedno manj takih, ki ti še verjamejo. Res zdaj zgleda kot da si samo ena zdraharica in da samo iščeš pozornost. Škoda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close