Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pelc…?

pelc…?

Že parkrat zasledil ta izraz “pelcovanje”… pa kaj hudiča naj bi to bilo?

Edino pojasnilo sem našel v srbskem slovarju… pa menda niste vsi tu pišoči iz Srbije? Pa tudi če ste – dajte prosim upoštevati, da nismo tudi vsi ostali. Sam sem najprej pomislil na “pelc” plašče, kot so jih nosile naše babice…

Meh… samo šimfanje ki jim je bol kul če se ne zastopi!

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 06.10.2021 ob 15:10

Že parkrat zasledil ta izraz “pelcovanje”… pa kaj hudiča naj bi to bilo?

Edino pojasnilo sem našel v srbskem slovarju… pa menda niste vsi tu pišoči iz Srbije? Pa tudi če ste – dajte prosim upoštevati, da nismo tudi vsi ostali. Sam sem najprej pomislil na “pelc” plašče, kot so jih nosile naše babice…

Pa tako “brihten”

Pelcovanje – morda cepljenje ?

Ze vceraj sem pisala parkrat ta odg, pa ga ni oddalo.

Tu sem prvic slisala za ta izraz. Pomislila sem glede na tekst cepljenje. ( morda stajerski, prekmurski konec ??)

Zdaj tudi jih dosti rece namesto cepivo kar pecivo.

Tud js nism brihta, če se po tem ocenjuje…. Še pogledat sm šla šele, ko si ti to izpostavil, haha??

Zagovornikom fašizma ni potrebno vedeti SPLOH

Cepivo – pecivo, take menjave se dogajajo dislektikom.

Po angleško pa lahko, Rok?

Stari…

Pelc – Palliative and End-of-Life Care

End-of-life care refers to health care for a person nearing the end of their life or in the advanced stage of a terminal illness. Generally speaking, people who are dying need care in four areas—physical comfort, mental and emotional needs, spiritual issues, and practical tasks.

.https://www.youtube.com/watch?v=fvzs2ozG-mc

noja13, 07.10.2021 ob 16:52

Po angleško pa lahko, Rok?

Lažje. Z angleškimi izrazi kar gre – čeprav pri kakšnem podobno alternativnem bi se najbrž tudi v angleščini izgubil.

jes, 07.10.2021 ob 17:44

Lažje. Z angleškimi izrazi kar gre – čeprav pri kakšnem podobno alternativnem bi se najbrž tudi v angleščini izgubil.

jes – je moj hec. By rok-1… da lahko malo angleščino uporabim pod drugim nickom…

Epic Fail, 07.10.2021 ob 17:22

Stari…

Pelc – Palliative and End-of-Life Care

End-of-life care refers to health care for a person nearing the end of their life or in the advanced stage of a terminal illness. Generally speaking, people who are dying need care in four areas—physical comfort, mental and emotional needs, spiritual issues, and practical tasks.

.https://www.youtube.com/watch?v=fvzs2ozG-mc

Tale je pa huda! Torej gre za “predpostopek za pošiljanje na Žale”… če govorimo za Ljubljano.

Forumski čistun se je oglasil. In se tudi razkril, da piše pod drugimi nicki. Pa tako se je v preteklosti hvalil, da se oglaša samo pod svojim.

Vsi smo krvavi pod kožo.

Šnelca_783, 07.10.2021 ob 15:51

Ze vceraj sem pisala parkrat ta odg, pa ga ni oddalo.

Tu sem prvic slisala za ta izraz. Pomislila sem glede na tekst cepljenje. ( morda stajerski, prekmurski konec ??)

Zdaj tudi jih dosti rece namesto cepivo kar pecivo.

Šnelculja! Si res klicala urgenco pred nekaj dnevi in niso prišli, imaš posnetek. Ne da ti ne verjamem, ne morem še vedno verjeti.

CopatekVili, 07.10.2021 ob 18:10

Šnelculja! Si res klicala urgenco pred nekaj dnevi in niso prišli, imaš posnetek. Ne da ti ne verjamem, ne morem še vedno verjeti.

Še kr ta lajna. Men tud eno vaško “pametovalo ni verjelo, da so odklonli prevoz, pol se je pa njemu v 6mescih to 2x naredlo..

Mir dej, uho me boli že od snoči 🙁

Sem klicala, so klicali tudi nazaj, zguba časa, pol se jim ne javiš več, če ne pridejo nima smisla.

Zakaj? Edina sem vedno kaj dokazovala s svojimi izvidi, slike hrane, ipd. Pa je bilo norčevanje, dobro čutim in vem od kod prihaja.

Tako da ne bi več, drugi ko gor kaj pišejo nič ne dokazujejo. In tudi v real lifu radovednežem nikoli ne dokazujem, ker nimam kompleksa manjvrednosti, niti jim nisem pohlevna niti nič. Pa lahko norijo in si svoje zgodbe ustvarjajo. Hitro odnehajo. Čeprav je takih zelo zelo zelo malo in zelo redko. To kar se tu dogaja in presega vse meje norčevanj in meni ponujanj nekijh št. duševne pomoči, je živa zloba ki ne more drugače funkcionirat ne živet. To ni moj problem.

Tako da NE, sprejmi to. Navadi se, da ne bo več nič dokazov. :)))

Lahko kličeš urgenco, da me boli uho da niti taknit ne morem in zamašeno, imam zatečeno pri bezgavkah in čeljust, kot trovejni živec. Ob najmanjšem prepihu in vetru takoj reakcija. Pa nimam kam za it, to kovid sranje. Kliči urgenco, da me uha rešijo 😉 (hecam se, ma res me boli)

CrazY FroG ?, 07.10.2021 ob 18:13

Še kr ta lajna. Men tud eno vaško “pametovalo ni verjelo, da so odklonli prevoz, pol se je pa njemu v 6mescih to 2x naredlo..

Ti verjamem. Se da iskren zapis prebrat.

Eni bi pa rabili za moje zapise prevajalnik, ker jim pretvornik nalaga bele miši in rdeče avtošole 😉

Lahko izjema, zame.Verjamem, a ko vidim posneto, je vse v drugi luči. Ne bo zlorabljeno, prisega na mrtvo mamo.

No, naj ti bo, ker sem dobra duša. Zadnja izjema veš!!!!!

Počakaj moram it v drugo stanovanje, kjer je mobi in kjer je bilo klicano. Klic 112 in oni nazaj, pol neodgovorjeno, ker niso hoteli prit. Sliko dobiš, ne posnetek. Oz kakor je pač že bilo,…

Če zlorabiš, joj si ga tebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa huje kot da sem pri kriminalistih :))))) Še oni mi prej verjamejo na besedo, ker prečitajo poštene in iskrene.

Pa upam, da se bo dalo objavit, ker danes je forum čuden, teme ne moreš odpret, vedno tudi odgovora ne oddat.

Zdaj bom še napadana da spet smetim temo, se opravičujem, izjema, ko nove teme ne morem žal odpreti, mi ne objavi 🙁

Kot me imenujete psihopatka, lažnivka, zblojenka, duševna bolnica, pa  objavim, ker me ta Vili ni žalil 🙂

klicane112

klicane-nazaj

klicane-nazaj-samsung

Hvala! To pa se grejo zdaj v koronacajtih. Kriza in fuj.? Fajn bot. Ne skrbi za zlobne jezike tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close