Pekači kruha
(rito)Pikec: midva sva vsaj registrirana in se najini IP beležijo, da admin ve vsaj to od kod sva.
Ti pa tudi vaginalni dim nisi. Ja??
A bi rad kaj povedal?? — emmmm niti na osebno obvestilo mi ga ne moreš potegniti. Ja??
Torej si … samo to, da se meni še ne spi in brusim, kako takšne veleume povleči iz popolne utopitve.
Kaj sem ti rekel NM, buzaranta sva!!!!
Ko bom velik bom Karin!!![/quote]
ojoj in prejoj … a ti veš, v kakšni nevarnosti sva???
sedaj naju bodo hotele vse forumašice spreobrnit … in še huje — vse bodo hotele najino mnenje o gatkah, modrcih, vaginalnih skodelicah, primernostih O.B. vložkov glede na material gatk … ojoj … kako pa bova svetovala o vložkih, ker nimava za tangic, da bi to preizkusila.
jojmene res so naju pahnii v šlmastiko.
ampak recepta za dobro uporabo kruhopekaka jim pa ne izdava, pa, če naju vse vsakega posebej je.be,jo .. naj kar plačajo najine rogliiče.
mucek .. a je OK, če zadiši po svežem pecivu že ob 7:30 ali ti bolj ustreza ob 7:29 ali 7.31?
joj res no .. daj prosim odgovori vsaj do 6:00 — saj veš, da rabim vsaj še eno uro, da to pra.sic.o pofukam in grem pod tuš.
Ups .. nekje sem zajebal ☺
Pred leti smo se odločili za nakup kruhomata, ker v našem kraju ni trgovine, če pa grem v bližnje mesto, pa seveda nabavim še kaj zraven in mesečni stroški so seveda večji.
Ali se kruhomat izplača ali ne, naj presodi vsak sam: za enkratno peko potrebujete 55 dag moke (0,275€), 3,5 dl mleka (0,28€), pol kocke kvasa (0,035€) in malo soli + 2 uri elektrike. Če to skupaj seštejem, pride za 3/4 kg kruha 60 centov, torej za 1 kg slabih 80 centov).
Ravno 14 dni nazaj smo kupili že 3. aparat v 13-ih letih (Clatronic za 64€). Res ga uporabljamo skoraj vsak dan oz. na 2 dni. Si ne znamo predstavljati vsakdana brez kruhomata.
Forum je zaprt za komentiranje.