Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pekači kruha

Pekači kruha

Pozdravljeni

Zanima me, če makdo kakšno izkušjo s temi aparati. Nagibam se k temu, da bi enega tud sam nabavil. Ne, ljubi se mi vsak dan po kruh letat v trgovino, pol pa še miljon drugih stvari zraven nabavim ??????
Pa še kruhi so zadnje čase tko za nič, da se ne da povedat.

Kar nekaj ljudi poznam, ki imajo tiste avtomate, pa še nisem jedel kruha iz tistega aparata, ki bi mu lahko rekel DOBER KRUH.
Sam pečem enkrat tedensko na klasičen način že 30 let!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz ga pečem v pečici.

Pluse za kruhomat ti bo naštel kdo, ki ga uporablja, jaz ti lahko napišem, zakaj ga ne: kot prvo, so dragi (ta poceni se pa hitro pokvarijo), zdi se mi, da ves postopek traja predolgo v primerjavi z “ročnim”, kruh iz kruhomata ni nič boljši, poleg tega moraš imeti prostor na pultu, da je mašina ves čas zunaj, sicer se jo prej ali slej naveličaš uporabljati. Ne vem, koliko je dela s čiščenjem, tudi to bo moral povedati kdo drug.

Ne vem kakšna je sedaj ponudba kruhomatov na trgu, tega, ki ga imam jaz doma (in je že precej star) uporabljam le še za pripravo testa (za pico ipd…). V začetku je bila peka zanimiva, še posebej če si ga programiral tako, da si se zjutraj zbudil in je vse dišalo po svežem kruhu, ampak sčasoma se (kljub raznim receptom, ki jih dobiš poleg aparata) tega okusa naveličaš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Bivša cimra ga ima, in kolikor sem videla, je čiščenje sila preprosto. Se je pa ona čisto navdušila, tako da je zbrala že kup receptov za različne vrste kruha, in večina je bilo zelo slastnih. Poznam pa tudi punco, ki v kruhomatu dela tudi marmelade…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

no vidim , da so mnenja zelo različan
sedaj nabavit al ne ????????????? to je sedaj vprašanje

Margot

sej tud moškega se naveličaš pa je vseeno vsake tolk dober tud če ni ravno 100 %

Mah… jaz se mojega še nisem. :))

Ne vem kaj bi ti rekla. Koliko pa ta zadeva stane?
Če ni draga in si jo lahko privoščiš – kupi -še vedno boš lahko marmelado kuhal. :))
Ok, mene moti še to, da gre notri … koliko?… 1/2 kg moke, mogoče malo več… potem pa, ali je kruha premalo ali preveč. In čez cesto imamo pekarno, kjer pečejo kruh ob petkih in svetkih, od 5 ure zjutraj do pozno v noč. Se ti zalušta štručke, jo greš pač iskat in to v količini, ki jo potrebuješ. Ob kruhopeku bi pa kaj? 4 ure čakala, da pridem to tiste skorjice kruha. Oh, ne veš kakšna sem, ko sem lačna… :))))

Mah… jaz se mojega še nisem. :))

Ne vem kaj bi ti rekla. Koliko pa ta zadeva stane?
Če ni draga in si jo lahko privoščiš – kupi -še vedno boš lahko marmelado kuhal. :))
Ok, mene moti še to, da gre notri … koliko?… 1/2 kg moke, mogoče malo več… potem pa, ali je kruha premalo ali preveč. In čez cesto imamo pekarno, kjer pečejo kruh ob petkih in svetkih, od 5 ure zjutraj do pozno v noč. Se ti zalušta štručke, jo greš pač iskat in to v količini, ki jo potrebuješ. Ob kruhopeku bi pa kaj? 4 ure čakala, da pridem to tiste skorjice kruha. Oh, ne veš kakšna sem, ko sem lačna… :))))[/quote]
dolžna si mi 100€/mesečno za naslenjih 5 let za avtorske pravice.
neverjetno kakšno predrznost si danes na netu privošči že vsaka flodrarca, novača … ☻ kot, da jaz od zraka serjem bisere med svinje ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Oh, oprosti NeMči, spregledala sem. Pa tole o avtorskih me boš moral poučiti.
Po meni so poimenovali @ pa nič ne kasiram :))))

Je imel Šipac, v naši kolesarnici v bloku skladišče moke. Od takrat dalje pri teh non stop pekih ne kupim ničesar več! “Najlepše” podgane , ki sem jih videl, so se hranile tam. V nekem trenutku sem pomislil na vietnamski način prehrane!
Stara mama je rekla, da kruh dela roka, ne moka, ampak takrat še niso poznali jukeboxov za kruh.

pa ne da ta zadeva rabi 4 ure da naredi kruh v tem času že umrem od lakote …. 😛

Bi morala preveriti ampak … gnetenje in 2x vzhajanje…pečenje… jap! se kar zavleče, če si lačen :))

se prav je treba naštimat zadevo it v spalnico tko v dvoje in ravno ko končaš je kruh narjen 😛

Po meni so poimenovali @ pa nič ne kasiram :))))[/quote]
heh … pa tako dober odgovor sem imel, pa je zbrisan.
skrtka Margotka- pojma nimaš ne o tem od kod @ (Poncij Pilat) ne o avtorskih pravicah … ne o čemerkoli, razen rojevati otroke vsakemu novemu partnerju.
Drži se tega, kar znaš/obvladaš.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Paco, a to, da po piksnah pira plešejo pa nisi opazil? He,he,he…

NM – 3w

pa ti se morš ob vsako stvar obdregnt pa kaj ti je ?????????

Po meni so poimenovali @ pa nič ne kasiram :))))[/quote]
heh … pa tako dober odgovor sem imel, pa je zbrisan.
skrtka Margotka- pojma nimaš ne o tem od kod @ (Poncij Pilat) ne o avtorskih pravicah … ne o čemerkoli, razen rojevati otroke vsakemu novemu partnerju.
Drži se tega, kar znaš/obvladaš.[/quote]

Oh, nekaj si pozabil, kar izvrstno obvladam:

kruhopek, kruhopek, kruhopek, kruhopek, kruhopek, kruhopek, kruhopek, kruhopek

Na, pa so šle nove louboutinke :))))

Paco, a to, da po piksnah pira plešejo pa nisi opazil? He,he,he…[/quote]
Ne, nisem opazil, ker notri ni bilo pira.
Bejba, kruh za domačo uporabo pečem 30 let in mi je težko kaj novega povedati, lahko pa poizkusiš. Za novosti sem dovzeten.

No, evo! Zdaj lahko izračunaš, če se ti ga splača kupit :))))

ta dva sta čist odbita sorry sam to je dejstvo

Mhm!!

In to ravno najbolj “pametni”.

hvala. Tvoje mnenje mi res veliko pomeni.

hvala. Tvoje mnenje mi res veliko pomeni.[/quote]
Vzhičen sem!!

hvala. Tvoje mnenje mi res veliko pomeni.[/quote]
Vzhičen sem!![/quote]
srči PM … anede, da si je zaslužil … da ga obadva istočasno … joj jaz kar ne morem dočakati tega trenutka
pa še s kruhom bi pomazal, kar bi ostalo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close