peka kruha v aparatu
Moj Severin je bil lani v Media svetu (Lj.) cca 20.000 sit. Sem pa nekaj dni nazaj v Merkurju na Rudniku videla Clatronica, ki ima dve metlici (Severin samo eno). Po moje je boljše, čeprav moj tudi fino zmeša. Clatronic pa je okrog 25.000 sit.
S Severinom sem zadovoljna. Ima kar nekaj programov, od belega kruha, do polnozrnatega, kratki program (v eni uri zmeša, vzhaja in speče), program za delanje marmelade (tega še nisem poskusila), itd.
Naj še Arja pohvali svojega :)))
Jaz sem pa kupila Clatronic-a v Media Svetu. Stane 24.900 sit (v Merkurju je nekoliko dražji). Ima res dve mešalki in odlično mesi testo (prav zanimivo je gledati skozi okence). Sem sicer še vajenka, a peka kruha v aparatu je nadvse preprosta. Ima vse, kar je omenila Asja, dela testo za pizzo, potice…, kuha marmelado (nisem poskusila)… Speče pa do cca. 1,3 kg veliko štruco (ali pa manj, seveda). Ima pa temu primerno večjo posodo kot Severin. Ko sem malo brskala in spraševala po “kulinariki”, sem ugotovila, da ga nisem “pihnila”, ko smo nabavili omenjeni aparat, ampak je bila izbira očitno dobro (večja količina in dve mešali).
Saj aparati več ali manj nudijo enako. Razlika je le v količini končnega produkta.
Dober tek!
Arja
Forum je zaprt za komentiranje.