Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Peka kruha in težave

Peka kruha in težave

Strašno rada pečem kruh in pri tem uporabim vse koristne nasvete, ki jih najdem tukaj. Me pa nekaj matra: zakaj mi vsakič hlebec poči? Ni odvisno od tega, kakšno moko uporabim, vedno pečem na enak način. Saj me ne moti tako zelo, le malce tečno je, da mi skorja (ki jo imamo najrajši) popolnoma razpade, ko režem kruh na kose.
Prosim za kakšne ideje, kaj bi lahko še bil vzrok.

Lep dan vsem
deka

Jaz na koncu z mokrimi rokami pogladim hlebček, naredim vanj 3-4 blage zarezice in to je vse. Poči mi skorajda nikoli, le zareze ze malo raztegnejo.
Ja pa spodaj v pekač dam vedno lonček z vodo! Baje je to dobro za hrustljavo skorjo.
Poskusi!
Alenka

A mi lahko napiše katera kaki super recept za navadni beli kruh. Jaz ga namreč pečem v aparatu za peko kruha. Mi pa je zelo dobro uspel mlečni kruh kot iz trgovine. HVALA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close