peka domacega peciva
pozdravljeni, ker imam veliko veselje ter veliko pohval na moja peciva,piskote ter torte sem se odlocila da moje slascice poizkusijo tudi dragi….Ce potrebujete kakrsno koli pecivo,piskote,torte me lahko kontaktirate pecivo je mozno dostaviti na dom. Recepti so vecinoma iz starih knig oz.drugih receptov….Kontaktirate me lahko na tel 031681185 ali na mail karmy1989@gmail.com….cena po dogovoru
vsak ki se ukvarja s pripravo kakrkšne koli hrane, mora zato biti izobražen v smislu higienskih predpisov (ne mislim slaščičarske šole).Dandanes je vse preveč zastrupitev s hrano, zelo veliko po slaščičarnah, kjer se uporablja zelo veliko jajc ki so okužena s salmonelo.Zato je pri izdelovanju tudi slaščičarskih izdelkov potrebno upoštevati kar nekaj predpisov, da ne pride do mešanja-stika surova jajca-pečeni piškoti (v tvojem primeru).Gre za znanje o osebni higieni,higieni prostora, pravilni ureditvi prostora kjer se izvaja dejavnost.Ne more vsak odpreti obrti kar v domači kuhinji, kjer se valjajo pes in maček, ali bog ne daj še kakšen ptič (ti so prenašalci marsikatere bolezni)…potem pa še kakšen star ata, ki kašlja 100 na uro, šmrkavi froci, ki s svojimi umazanimi tacami segajo v že pečene piškote…..v slaščičarskih delavnicah se točno ve, kdo ima DOVOLJEN vstop v prostor in kdo ne, keramika po tleh, keramika po stenah, kovinske delovne mize…. kjer se lahko z vodo spere vsaki dan.
Torej, če mene vprašaš, NE HVALA, ne vem kje delaš te piškote, kdo kašlja v njih, kdo……..
Forum je zaprt za komentiranje.