Najdi forum

Peka cd-jev

Pomoč prosim…
Iz interneta sem si potegnila kup muske, ki bi jo rada zapekla na cd-je… Vse lepo in prav. Potem pa se mi dogaja, da npr. hočem na cd zapečt 16 komadov, da bi bil cd poln…. Pa ko začne pečt, tam pri ene 13, 14 komadu napiše da je prišlo do napake… In ko preverim kolk komadov je gor, jih je sam 13, al pa 14
Zdaj me pa zanima ali to zavisi od cd-ja (sam placa gor je še dovolj) al od kakšne nastavitve v Neru?

Hvala!

Če imaš Nero 6: ga odpreš, na levi strani pod Programi klikni na Nero Burning ROM, v “Novi kompilaciji” izberi Avdio CD in na zavihku CDA možnosti preveri, če imaš nastavljeno na “Strategija glede na prostor (privzeto)”. To je čisto spodnja možnost. Zraven imaš še Info gumb in si za vsako možnost lahko ogledaš razlago. Da mora bit glasbeni CD zaključen, pa menda veš?

Lahko je kaj narobe s cdjko ali to naredi pri vsaki?

Hvala, za nasvet… bom preverila kako je z nastavitvami… Sam sem poizkusila še ene druge cd-je, pa je bilo bolje, po mojem so švoh cd-ji, čeprav niso bli glih najcenejši… jih pa do sedaj res še nisem uporabljala…. skor pri vsaki je javil napako… brrrrrrrrrrrrrrr

Tudi to se dogaja… serija z napako.

To se je dogajalo meni s slovenskimi Pisankami ,ki sem jih kupil kot zaveden Slovenec trikrat….

-prvič,zadnjič in nikoli več….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close