Pegice!!!
Pozdravček!
Imam en problem (vsaj zame je) in sicer, že tako sem bolj svetle polti in imam pegice, ki mi na sončku oz. po sončenju še bolj izstopijo. Sicer se nikoli pretirano ne izpostavljam soncu in tudi obraz držim boj ali manj v senci, ampak še vedno izstopajo. Ponavadi jemljem tablete betakaroten, da kožo bolje pripravim na sonce, kar je bilo učinkovito, saj sem tudi rahlo porjavela, kar sicer zelo težko.. Sicer sem pa mislila tokrat poizkusiti z bronz plus tabletami.
V glavnem ali obstaja kak način da ublažim njihov izgled, ker mi rahlo presedajo,čeprav mi pravijo da sem tok luštna z njimi in da brez njih ne bi bila to kar sem. Pa še to, nekaj jih imam tudi po ramenih in komolcih, in res bi jih rada zakrila.
Po obrazu jih sicer zakrijem s pudrom, vendar mi sedaj ob vročih dnevih to ravno ne ugaja, kaj šele na morju….
Ima katera podobne težave?
Kakšen predlog??? Prosim…
Lep dan
Kako tablete na splošno vplivajo vem samo toliko, da te zaščitijo pred soncem (alergije, opekline). Za pegice je najbolj “nevarno” sonce ali katerokoli izpostavljanje UV žarkom, torej tudi solariju. Lahko si obraz pokriješ s kosom tkanine, da se pegice, ki jih sicer že imaš, ne bodo povečale oz. postale še bolj rjave.
Zivijo,
pegice se ti bodo posvetile, ce se bos cimmanj izpostavljala soncu. Ce si na soncu, se zasciti z zelo visokim faktorjem, na glavo pa si daj sencnik.
Tudi sama imam pegice zelo posvetlejene, ker se ne izpostavljam vec soncu. Zato raje uporabljam Lorealovo samoporjavitveno kremo za obraz in telo. In je super ucinek in ni vec trpljenja na soncu.
Pegice lahko posvetlis tudi z naravno metodo in sicer z limoninim sokom. Namazes obraz in pustis 10 minut. Deluje!
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.