Najdi forum

Pozdravljeni!

Prijateljica se v soboto poroči in jaz jo bom namazala…zanima me, kako naj ji prekrijem pege na hrbtu? Ima namreč malo odprto obleko na hrbtu in te pege pridejo zelo do izraza…Še posebej poleti…

Najlepša hvala že vnaprej!

LP
Alenka

Pozdravljena!

Verjetno se je prijateljica že poročila, kaj ne. Vseeno pa upam, da vam bo nasvet prišel prav.

Zelo težko prekrivamo pege, še posebno na hrbtu z kozmetiko namenjeno vsakodnevni uporabi ( kozmetika, ki jo lahko kupimo v trgovini ali preko direktne prodaje ). Ponavadi za posebne priložnosti uporabimo profesionalne korektorje in kamuflaže, ki so veliko bolj prekrivajoči in kremozni kot pa običajni proizvodi.

Vendar pa se lahko taka korektura s časoma ( še posebno če je vroče ) razmaže in postane veliko bolj neprivlačna kot pa pege.

Vseeno mislim, da je bolje, da na hrbet nanesete samo gel z bleščicami ali pa prah z bleščicami, kot pa da se ukvarjate s korekturo.

Z bleščicami boste optično zabrisali pege. Torej pogledi bodo usmerjeni na bleščice in ne na pege.

Lahko nanesete tudi puder v prahu ali kamnu in sicer v barvi zemlje-najraje uporabljam puder v kamnu v zlato rjavih odtenkih, ki vsebujejo zlat prah.

Lp Nada

Tudi jaz imam pege po obrazu in telesu pa me zanima, kateri puder je najbolj ustrezen, za prekrivanje peg na obrazu, oziroma kateri jih prekrije najbolj, ker se zavedam, da gotovo ne obstaja puder, ki bi jih popolnoma prekril….
prosim za nasvet….

Kaja!

Lahko si zamislite prekrivanje peg na hrbtu in dekolteju s pudrom v kamnu, ki vsebuje zlate bleščice ali pa zlat prah. Puder v prahu si na dekolte in na hrbet nanesite s čopičem. Zlat prah ali pa bleščeči delci optično zakrivajo temne pege in druge madeže, pa še kožo naredijo bolj “sveže”.

Načeloma pa za prekrivanje “nepravilnosti” najraje uporabljam Max Factorjev puder v stiku, imenovan Pan Stick. Je kremozen puder, ki zaradi svoje bogate teksture, zelo dobro prekriva.

Najbolje je, da puder nanesete na pege in ga rahlo razmažete s prsti. Puder je na voljo v 4 barvnih odtenkih. Puder fiksirajte s pudrom v prahu.

Svetujem vam tudi dobro zaščito pred soncem, kajti na soncu pege potemnijo. Zato uporabite zaščitne kreme za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem.

Načeloma pa mislim, da so pege prav simpatične in lahko naredijo marsikateri obraz zelo zanimiv.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close