Najdi forum

peeling

Pozdravljene,
kakšen piling za telo uporabljate in kako pogosto ? Jaz imam suho kožo in me dostikrat takoj po tuširanju celo telo srbi, predvsem noge. Prosim za nasvet.

Osebno uporabljam peeling za telo (Decleor) Creme Exfoliante 1× tedensko. Najprej si kožo zmočim in nanesem peeling, ki ga masiram od nog navzgor. Sperem si ga z mlačno vodo, ker pretopla voda povzroča izsušenost kože. Ni potrebno tuširanje z gelom ali milom za tuširanje. Ko kožo dobro obrišem, si namažem še hidratantno mleko za telo (Decleor) System Corps.

Če boš poskusila te preparate, mi sporoči, če deluje.

LP, Anita!

Živjo,
moram spet malo reklame za Lush naredit, jaz namreč uporabljam njihov Buffy the Backside slayer, ki je videti kot milo z zrnci (zmleti aduki fižolčki ipd.), ampak je v bistvu masažna in vlažilna (in predvsem peeling) ploščica (s shea maslom, kakavovim maslom,…). In sicer se nekajkrat na teden med tuširanjem namažem (kot npr. z milom) s ploščico, malo zmasiram zrnčka in sperem. Po tem (tudi jaz imam izredno suho kožo) ni potrebno nanašati še vlažilnega mleka za telo. Pa diši tudi fino. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close