Peek & Cloppenburg MARIBOR – Zelo slaba nakupovalna izkušnja
Prav si naredil. Sam sicer nimam toliko volje in potrpljenja , nisem pa niti se imel podobne izkusnje. Odnos prodajalcev pa je naceloma tak, kot ga kupci dovolimo. Te razumem in podpuram, kljub temu da bi sam drugace in hitreje resil.
Zelo zanimiva tema. V bistvu že kar žalostna. Človek se je postavil zase in zahteval kvaliteto in brezhiben izdelek, vi ga pa napadate, ker vas (nehote) opominja, da sami v glavnem postopate kot *tepihi z nasmeškom*.
Avtor teme – načelnost in visoke zahteve tako do sebe kot drugih, so vrlina. Na žalost v slovenskem povprečju niso kaj prida cenjene, kot vidiš po odgovorih tukaj gor. Pač, preveč štrliš iz povprečja.
Vprasati za popust ni nič napačnega. Pravi trgovec je navajen na barantanje.
Najbolj kaksno vprašanje v tej smeri zmoti neprofesionalne trgovke, ki to delo opravljajo pač, da imajo službo in so potem nazaj nesramne, češ mi smo trgovina in ne tržnica. Halo?? Razlika med enim in drugim ni velika. Za tak odnos trgovca do stranke bi morali vsi najprej zahtevati za vodjo, v kolikor ima ta enak odnos pa pritožba vodilnim v podjetju in objava v javnih občilih (mediji, forumi, itn). Zakaj? Zato, da se ve katere trgovine imajo slab odnos do kupcev in se jih lahko ognemo. Plus tega, če bi imeli ljudje pri nas hrbtenico in bi se zoperstavili taksnemu odnosu trgovecev do nas, bi se morali oni kar hitro prilagodit našim zahtevam.
Ne razumem, ne avtorja teme, ne zgražanja.
Trgovina ima pač politiko, da ne daje popusta za blago z napako, ampak ga izloči iz prodaje. Kaj je s tem narobe?
Mislim, jaz za majico, ki ima napako, nisem pripravljena plačati sploh. Še, če mi jo dajo zastonj, bi se lepo zahvalila, tu pa cel cirkus za 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ne vem no, kdo je tu večji hlapec? Za moje pojme zagotovo tisti, ki je pripravljen za majico z napako kljub vsemu odšteti 27 €, kot tisti, ki tako majico pusti na polici.
Osebno bolj spoštujem trgovce, ki robo z napako umaknejo iz polic, kot pa tiste, ki jo znižajo.
Bumbar si ti bral kaj je ta idiot zahteval od trgovke? Trgovka je ravnala v skladu z politiko trgovine idiot je izsiljevsl za popust in ker tega ni dosegel je poizkusil se d taktiko da ima vsakdo nad sabo sefa in je dobil vedno enak odgovor da dodatni popust ni mozen konec zgodbe; sem delal pred leti v prodaji in dozivlsl tudi take izpade bedakov; ce z mano ni mozen dogovor o vecjem pipustu bodo pa lastnika kontaktirali; se vsakemu sem rekel da raje ne ker so.potem dobili odgovor da lahko kupijo po ceni ali pac ne in ko je zopet zinil za popust je bila cena 5 procentov visja; dragi moji naucite se da si boste morali stvari sami kupovati ne pa da vam jih kipuje trgovina; zakaj pa nihce od vas moronov ne tezi na petrolu za popust na gorivo? Ali pri registraciji avta na cestni sklad alimpopst na vinjeto? Ker se s.pozicije moci upate samo trgovke jebat
Bumbar si ti bral kaj je ta ****** zahteval od trgovke? Trgovka je ravnala v skladu z politiko trgovine ****** je izsiljevsl za popust in ker tega ni dosegel je poizkusil se d taktiko da ima vsakdo nad sabo sefa in je dobil vedno enak odgovor da dodatni popust ni mozen konec zgodbe; sem delal pred leti v prodaji in dozivlsl tudi take izpade bedakov; ce z mano ni mozen dogovor o vecjem pipustu bodo pa lastnika kontaktirali; se vsakemu sem rekel da raje ne ker so.potem dobili odgovor da lahko kupijo po ceni ali pac ne in ko je zopet zinil za popust je bila cena 5 procentov visja; dragi moji naucite se da si boste morali stvari sami kupovati ne pa da vam jih kipuje trgovina; zakaj pa nihce od vas moronov ne tezi na petrolu za popust na gorivo? Ali pri registraciji avta na cestni sklad alimpopst na vinjeto? Ker se s.pozicije moci upate samo trgovke jebat
[/quote]
Hahaha ti si delal v prodaji? No saj to, da si napisal, “sem delal” mi je povsem jasno, saj s taksnim odnosom, kot ga imas tukaj verjamem da te veliko ljudi ne vzame resno. Za kaksno firmo si pa delal, da je šef rekel strankam, “še 1x vprašajte za popust pa bo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} višja cena”…haha kakšni papki 🙂 kaj takega je mozno je v bananalandu 🙂
Wau….šokirana! 🙂
Ko kupim majico (ne glede na ceno) želim, da je brezhibna.
Misliš, da bi napaka ostala na tej točki…..ne, poslabšalo bi se in kaj bi potem naredil……reklamiral 🙂
Dve leti garancije za majčko….drži….ampak relano je to smešno.
Moje mnenje……imel si slab dan in si si moral malo “ego napumpat” za boljše počutje.
In zaradi te situacije boš ti pisal vsem svetim kaj se ti je pripetilo……nevem, samo logično razmišljam….najbrž, da imajo še slabše primere in ko pridejo te zadeve do vodilnih se ti po moje samo nasmejijo in zabrišejo zadeve v koš. Spet logično razmišljam 😉 ……a misliš, da bi kdo riskiral službo za 3 evre popusta 🙂
Brez zamere, ampak res “get a life”!
Ne pretiravaj, ne drži sidra tako po babje zarukano in slovensko hlapčevsko tem izkoriščevalcem! Zaradi tebe in takih kot si, pa smo tako daleč v Sloveniji prišli! Da si nam drznejo take velike trgovine, ki so v resnici za en kurc, kasirati celih 220 eur v akciji za samo 3 oblačila. Ker folk vse požre in nekaterii taki kot si ste požrli pamet teh kradljivcev ali ste zaposleni v takih trgovinaH, MALO DELA IN VELIKO AFNANJA, službe pa se s srcem ne opravlja. Ali imaš žlahto v tej trgovini al si sama tam al kaj? Kaka tipično smrdljiva korupcija povsod, da se napade žrtev namesto pokaže na izkoriščevalce. Absurdno je da taka drek trgovina upa prodajati blago z napako za 220 eur 3 komade to je drek od trgovine, to ni trgovina!
Avtor je imel čisto prav! In tako bi morali ravnati tudi vsi kupci. Ne gre za denar, gre za odnos prodajalec – kupec. Sama sem zadnjič tudi kupila v slowatchu nakit za 40€. Ne nek velik denar, ampak sem vseeno prodajalko vprašala (bolj preizkusila) za popust in mi je brez problema dala popust za 7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Nato sem prodajalki dala naptnino, 3eur, kar je ravno nekje 7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od nakupa. Tako da prihranila nisem nic, gre pa za princip in odnos!
Res je smesno vedenje.. rad bi kupil prosis za popust ker vidis napako iin oni ne dajo..
Ampak smeesno je to onii ne smeejo ker imajo take ukaze od tistih ki jih ni tukaj ki jih nikoli ni bilo tukaj v trgovini.. od tistih glavnih.. ko samo na list napisejo kako mora bit in adijoo… zelo zalostno da se taki ljude ..sefi ne postavijo v vlogo prodajalca ki mu mora bit totalno neprijetno v talem polozaju
. In ja ker ce je njemu receno ne popusta ga nesme dat.. ker potem on tvega slab glas pri sefu in sluzbo.. tako je in govorim iz lastnih izkusenj….
Drugič zavij v spodobno trgovino. Recimo T. Hilfiger. Tam ne boš imel problemov s “šivi” in “luknjicami”, haha.
[/quote]
Res je, T. Hilfiger je kakovostna znamka.
Ampak letos sem kupila njihove platnene čevlje v Masuu in moram povedati, da je prav vsak čevelj imel ali malomarno zašit šiv na določenem mestu, ali pa je nitka gledala ven.
Pa mi ni jasno ali Mass prodaja original znamke ali ponaredke.
Ker v njihovi primarni prodajalni v Super Novi so bili čevlji do sedaj brezhibni.
Se pa tudi jaz prav bojim kupiti kaj novega, ker je kvaliteta vedno slabša.
Vse se mucka, trga, bledi, krči …
To so pravila, ki jih narekujejo Nemci oziroma Avstrijci in se jih morajo drzati. Stvari so maximalno pod nadzorom in morajo upostevati navodila. Vem, ker sem vcasih delala tam, sicer v Ljubljani, ampak so ista pravila kot v Mariboru. Skoda da nimajo se tako strogih pravil kar se tice odnosa nadrejenih do zaposlenih….trije, stirje t.i. vodje so pod vsakim povprecjem inteligence in zdrave kmecke pameti. Delujejo po principu laganja, zavajanja… Mislijo, da so neki tezki managerji, ker vodijo oddelek ali trgovino, na letnem razgovoru, ko prebiras svojo pisno oceno pa vidis, da ne obvladajo osnovnosolske slovnice. Res zalostno…se za trgovino precej zalostno. Vec kot 1 je odsel od tam s “poskodovano” psiho. Glavni so pac zakompleksani.
To so pravila, ki jih narekujejo Nemci oziroma Avstrijci in se jih morajo drzati. Stvari so maximalno pod nadzorom in morajo upostevati navodila. Vem, ker sem vcasih delala tam, sicer v Ljubljani, ampak so ista pravila kot v Mariboru. Skoda da nimajo se tako strogih pravil kar se tice odnosa nadrejenih do zaposlenih….trije, stirje t.i. vodje so pod vsakim povprecjem inteligence in zdrave kmecke pameti. Delujejo po principu laganja, zavajanja… Mislijo, da so neki tezki managerji, ker vodijo oddelek ali trgovino, na letnem razgovoru, ko prebiras svojo pisno oceno pa vidis, da ne obvladajo osnovnosolske slovnice. Res zalostno…se za trgovino precej zalostno. Vec kot 1 je odsel od tam s “poskodovano” psiho. Glavni so pac zakompleksani.
Ne razumem ljudi, ki potrebujejo šefe, vodje, direktorje, predsednike in nevem koga da jim mora isto stvar povedat, kot jim je že povedal prodajalec. Če je taka politika trgovine je to taka politika, njihova trgovina, njihova pravila, ne more vsaka stranka po svoje določat trgovini pravila in popuste, tudi če misli da ima 100% prav. Če ti ni všeč politika trgovine, pojdi drugam.
Forum je zaprt za komentiranje.