Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pedikura nog – koliko?

Pedikura nog – koliko?

Mene pa zanima koliko plačate pri kozmetičarki za pedikuro? Inkaj bi naj zajemala? Se naročite in rečete da bi rade -…..kaj? Jaz bi npr. hotla,da mi malo trde pete uredijo….
V glavnem: Kaj vam v okviru pedikure dela kozmetičarka in koliko časa je potem ne obiščete?

Hvala vsaki za nasvet..

20 eurov (trda koža, vsaj 2 kurji očesi in osnovna nega nohtov ter masaža).

Enako kot 2XXL, sem pa iz MB

V okviru pedikure nobena kozmetičarka ne naredi NIČ!

R

Dala sem 16 EUR v LJ.

imaš dve pedikuri..estetsko in medicinsko..pri prvi se samo trda koža odstrani in nohti porihtajo, pri medicinski pa se lotijo tudi vraščenih nohtov in kurjih očes..ta je seveda dražja…piling, masaža in parafin pa so odvisni od dolžine postopka in s tem je tudi cena potem prilagojena…

LP Jullie ******************************* http://jullie.moj-album.com/

Jaz grem na medicinsko pedikuro, ki vključuje odstranitev trde kože po celih stopalih (seveda predvsem na peti), vedno tudi kakšnega otiščanca ali dva, skrajšanje in poliranje nohtov ter končno masažo in nego s kremo za noge. Cene se pa žal ne spomnim; grem ravno naslednji teden in jo bom spet vedela:-)

Polovični program pa obsega vse našteto razen nege nohtov.

Jaz grem na medicinsko pedikuro v Kano v Žalcu, stane pa 24 EUR. Občutek potem božanski.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

25 eur- na Primorskem.Zdrsa trdo kožo na podplatih, uredi nohte, polakira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close