Pečice?
Zanima me, kakšne pečice imate in jih uporabljate za peko.
Ker zelo rada pečem in smo se odločili za nov nakup, me zanima kaj vi kuharice in kuharji priporočate. Seveda je največji problem ravno pri možu, ker bi želel najbolj poceni, jaz pa nisem ravno sigurna, da je poceni nakup tudi res dober. Saj pečico zelo veliko uproabljam, bi rada kakšen vaš nasvet in namig, ki bi ga lahko z razlogom pokazala tudi možu.
Hvala za vsakršno mnenje.
L.P.
Petra
Hej,Petra,saj nabavljas navadno pecico in ne mikrovalovne?
Jaz imam klasicno.
Kljub sirokemu trziscu,sem se odlocila za Gorenje.Ima vse,kar sem jaz
zelela,krasno pece (jasna navodila za peko vsega,ravnam se po njih in nikoli me niso razocarala),po 8 letih dela brezhibno,lepo se cisti,mrzla steklena snemljiva vrata,pecenje na vroc zrak,gril…Pa se servis ,ceprav ga za pecico se nisem rabila,
v redu-zelo prijazni in pridejo hitro.Imam pa se miniaturno pecico DE LONGI,ki jo lahko nesem tudi s sabo,ali pa vkljucim v vrocini kar na balkonu.Pece vse,tudi 2 kg velikega piscanca,kruh,peciva…Ko sva z mozem sama,uporabljam tudi to.Hcerka jo je imela kot studentka vsa leta in se vedno dela brezhibno.
Pomembo je tudi,da se resetka,na kateri je pekac ne povesi,ko potegnes ven.Nekatere pecice imajo to avtomatsko ,da ti ni treba reseta prijemati.To so moje izkusnje.Je pa malo morje kvalitetnih firm in cen tudi.Vsako leto tudi kaj izpopolnjenega.Gorenje sledi napredku. To je moje osebno
mnenje;dobila bos se kup priporocil,sem prepricana.Potem se pa z mozem odlocita. Dober nakup,Petra in lep dan Babi
Tudi pri nas prisegamo na Gorenje. Dobro je, če je pečica kombinirana: vroč zrak, navadna pečica, gril. Vedno kaj prav pride.
Klasično pečico poznaš, vroč zrak skrajša čas pečenja in zniža temperaturo pečenja (prihranek energije), gril pa je za hitro ustvarjanje zapečenosti.
Odločitev bo tvoja (in moževa).
LP, Ela
Pa še malo za šalo: Zakaj se moški vedno vpletajo v nabavo gospodinjskih pripomočkov (in imajo celo glavno besedo), ko pa jih praviloma nikoli ne uporabljajo 🙂 he he he
Forum je zaprt za komentiranje.