Najdi forum

Imam program pdfMachine za izdelavo pdf. datotek. Če imam npr. Wordov dokument, ki ima več strani, mi naredi pdf ravno v obratnem vrstnem redu. Ko potem odprem v Adobe raaderju, je najprej zadnja stran in tako naprej do prve stani. A se da kaj narediti ali kaj nastaviti, da bi mi strani naredil v pravilnem vrstem redu? Najlejpša hvala za pomoč.

Meni dela čist OK, pa nastavitev nisem nič spreminjal. Probaj še enkrat inštalirat ta program…

Lp, Max

A ta program slučajno “tiska” v pdf? V tem primeru imaš morda vključeno tiskanje od zadnje strani proti prvi. Morda pa to ni to…

Ko sem ga imela inštaliranega na prejšnji računalnik, je delal prav isto napako. Ko sem ga inštalirala na en drug računalnik, je delal vredu. Na tem sedanjem, ki ga imam zdaj, je tudi delal vredu, dokler nisem dala novejšo verzijo (mi je kar žal), sedaj pa spet nagaja. Že parkrat sem ga zbrisala in na novo inštalirala, pa nič ne pomaga.

Probaj prejšnjo verzijo: A tiska iz worda recimo ti pa vredu?

Puskusila sem tudi vaš zadnji predlog, pa je isto. Jaz rabim te pdf datoteke, ker v tej obliki objavim kakšen dokument na naši spletni strani in malo hecno zgleda, če se začne na zadnji strani. A obstaja še kakšen drug program za to?

Probaj ta program:

Lp, Max

Ma kaki machine neki, Metka pošlji mi en mail, da se ne boš še naprej po nepotrebnem mučila.

lp Tajfun

No, pa smo rešili problemček.
V Wordu imaš nastavljeno, naj pri tiskanju obrne vrstni red tiskanja. Ko tiskaš na papir, te to ne moti – saj liste lahko razvrstiš ročno. Tako ti bo vsak program tudi PDF datoteke iz Worda začel ’tiskat’ od zadnje strani naprej. Glej fotko v priponki!

lp Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close