Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT vtaknite si ga

PCT vtaknite si ga

PCT si lahko nekam vtaknete, me ne brigajo res. Zdaj pa tudi sama prvič v življenju pravim fašistične igre, Robi ima od vsega začetka prav. Držte se, mi se ne damo. In to da nam hočejo pocepit 12 letnike s poskusnim cepivom o katerem sploh ne vedo kakšni bodo stranski učinki je skrajno neresno, nehumano, neetično, neodgovorno. SRAM JIH JE LAHKO. Upam, da se scvrejo v peklu.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj dopuščamo, 14.09.2021 ob 20:18

PCT si lahko nekam vtaknete, me ne brigajo res. Zdaj pa tudi sama prvič v življenju pravim fašistične igre, Robi ima od vsega začetka prav. Držte se, mi se ne damo. In to da nam hočejo pocepit 12 letnike s poskusnim cepivom o katerem sploh ne vedo kakšni bodo stranski učinki je skrajno neresno, nehumano, neetično, neodgovorno. SRAM JIH JE LAHKO. Upam, da se scvrejo v peklu.

NAj se!

Na otroke so se spravili s poskusnimi cepivi! Kje je varuh otrokovih pravic?

Prav imate

Vtaknejo si ga naj tja kamor sonce nikoli ne posije.

Ravno danes je minister Poklukar navTV-ju povedal, da bodo tudi otroci nad 12. letom morali izpolnjevati PCT pogoj, sploh pa se imajo vsi nad 12. letom možnost, da se cepijo!

A nima Poklukar kar dosti otrok? Je že cepil svoje?

Ima šest otrok.

Para Bellum, 14.09.2021 ob 21:17

Ravno danes je minister Poklukar navTV-ju povedal, da bodo tudi otroci nad 12. letom morali izpolnjevati PCT pogoj, sploh pa se imajo vsi nad 12. letom možnost, da se cepijo!

A nima Poklukar kar dosti otrok? Je že cepil svoje?

Tale gospod je čas, da odstopi s položaja.

O naših otrocih bomo odločali samo in samo starši.

Delate z nami kot, da smo paštete.

Sram naj vas bo,  opravljate svoje delo in ne posegajte v svoboščino ljudi.

HvalA

Robi, Darwin, in LudiD, ter še nekateri drugi imajo že dolgo časa prav čeprav ste se jim in se jim še smejete.

Ne, gospodo pa ni nič sram, mogoče čakajo da se zgodi ulica.

Počasi boste dojeli v katero smer gre. Ljudje kot posamezniki so nepomembni, če bodo po cepljenju pocepali ni toliko pomembno kot je gospodarstvo in ljudje, ki bodo pocepali so samo kolateralna škoda, številka.

Če verjamete, da vam bodo po cepljenju reševali vaše zdravstvene probleme hitro, potem ste zelo naivni. Prepuščeni boste več ali manj sebi, svoji iznajdljivosti in denarnici.

Fahrenheit 451, 14.09.2021 ob 23:02

Počasi boste dojeli v katero smer gre. Ljudje kot posamezniki so nepomembni, če bodo po cepljenju pocepali ni toliko pomembno kot je gospodarstvo in ljudje, ki bodo pocepali so samo kolateralna škoda, številka.

Če verjamete, da vam bodo po cepljenju reševali vaše zdravstvene probleme hitro, potem ste zelo naivni. Prepuščeni boste več ali manj sebi, svoji iznajdljivosti in denarnici.

Ja tole pa kar drži,moj sorodnik ima težave po cepljenu in ja ,ga ne smirglajo.

m1957, 14.09.2021 ob 21:46

Robi, Darwin, in LudiD, ter še nekateri drugi imajo že dolgo časa prav čeprav ste se jim in se jim še smejete.

Ne, gospodo pa ni nič sram, mogoče čakajo da se zgodi ulica.

Res je, zemlja je ploščata, reptili nas pa zastrupljajo za depopulacijo, da bodo oni prilezli na površje in zavladali s 5G signalom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close