Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT tudi ce delate doma

PCT tudi ce delate doma

?

Glej in se čudi

?

Ni se več kaj čudit! Edino to, da si naša vlada še vedno upa okol hodit! Ne bo več dolgo, ko se bo komu do konca utrgal, pol pa…….

Ta nesmiselni odlok je dokaz, da je prav vse laž!!

Neumen, nesmiseln ukrep dokazuje, da si samo izmišljajo vse po vrsti.

Res se bo nekomu v kratkem  ftrgalo.

V cem je fora.? Najbolje da dolocijo, da moramo tudi gospodinje, ze zaradi tega ker zivimo doma izpolnjevati pct :))

Ja kdo bo pa to preverjal haha

He, he… ta je res dobra. Zanima me, kako mislijo to kontrolirati…

To pomeni, da morajo izpolnjevati PCT tisti, ki gredo k nekomu na dom delat. Npr. razni mojstri ipd.  Ne pa, če ti delaš od doma.

Elektronski bluetooth tester potrebujemo.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni res, 20.09.2021 ob 18:52

To pomeni, da morajo izpolnjevati PCT tisti, ki gredo k nekomu na dom delat. Npr. razni mojstri ipd.  Ne pa, če ti delaš od doma.

https://www.24ur.com/novice/korona/ministrstvo-za-delo-pogoj-pct-morajo-izpolnjevati-tudi-delavci-ki-opravljajo-delo-na-domu.html

Po novem niti srat ne boš smel brez PCT. Saj pa so dokazali, da je ravno v kanalizaciji največ korone.

Najprej analni test in šele potem sranje. Tako je odločil fašist janša v svojem novem odloku.

To je samo za prostitutke ki delajo od doma.

In izpolnjujejo pogoj:

P povlečem

C celega

T tiča

Ma ljukav tale virus, ni kaj. Verjetno mutira.  ?

Najprej je na nas prežal zunaj v aerosolnih oblakih… so nas naganjali notri in nas zapirali, kot da zunaj padajo bombe. Nato nas je virus v zasedi čakal na občinskih mejah. Smo previdno hodili čez, kot čez minsko polje. Malo kasneje je prežal na nas na državnih mejah. Na nas ja… na tiste, ki so šli čez brez papirjev pač ne.  Potem nas je začel čakati na delovnih mestih… na sedaj pa na nas že čaka doma. Mislim, da je čas, da tale “virus” pošljemo na deponijo. Tam ga še menda ni. ?

Pa dobro… na čem je tale naša st(r)oka jebote? ?

.https://www.youtube.com/watch?v=WeYsTmIzjkw

O čem vi to?

rok-1, 20.09.2021 ob 18:46

He, he… ta je res dobra. Zanima me, kako mislijo to kontrolirati…

Pravi, da ta je pa dobra.

Prosil bi te, če sedaj to razumsko razložiš. Namreč si se pokazal kot velik zagovornik ukrepov, ki jih navaja vlada.

Ker sedaj po vsem kar si pisal reči hehe taj dobra je nekakšno veliko sprenevedanje in ti ni podobno, ko ponavadi kot se kažeš s pisanjem in se želiš prikazati, kot zdravo razumski.

Danes sploh nisem mislil nič pisati , kar se tiče fažizma in gnusob ampak sem pri tebi naredil izjemo.

Delo na domu – to so npr. mojstri, ki pridejo kaj popravit k tebi.

Delo od doma pa opravljaš ti, namesto da si na delovnem mestu.

Ni res, 20.09.2021 ob 19:16

Delo na domu – to so npr. mojstri, ki pridejo kaj popravit k tebi.

Delo od doma pa opravljaš ti, namesto da si na delovnem mestu.

Ne bo držalo, v odloku piše, da se morajo tedensko testirati tudi samozaposleni, ki delajo od doma.

Očitno se lahko okužimo preko E-pošte.

Me prav zanima, kateri rožle jim tole piše in skup sestavlja. Kdo so te osebe??

Grenivka422, 20.09.2021 ob 19:36

Me prav zanima, kateri rožle jim tole piše in skup sestavlja. Kdo so te osebe??

izvoljenci.

Manipulacija, laži… To so specialiteta “strokovne” komisije in “strokovne” politike.

Aha, samozaposleni.

Tu zna držati to, saj lahko imaš stranke.

Najbrž niso ločili,  če imaš ali nimaš stikov.

Drugače je pa, ko prav zaradi tega, ker ne izpolnjuješ PCT, da te lahko pošljejo delat od doma. Tu potem ne rabiš  PCT.

Robi567, 20.09.2021 ob 18:58

Po novem niti srat ne boš smel brez PCT. Saj pa so dokazali, da je ravno v kanalizaciji največ korone.

Najprej analni test in šele potem sranje. Tako je odločil fašist janša v svojem novem odloku.

Saj ne smeš, razen za kakšnim grmovjem. Če ti opravljajo storitev čiščenja odpadnih voda, moraš imet PCT preden greš na skret.

Tudi za uporabo interneta in telefona rabiš PCT.

Virus napada iz vseh smeri. Kako se reče takim ki tako mislijo?

Saj že dolgo ne gre več za strokovnost, še manj za logiko (verjetno kar velik delež samozaposlenih sploh ne vidi nobene stranke, saj se vse odvija preko interneta), gre le za podmuklo prisilo k cepljenju. Ma glavno, da je cepljenje prostovoljno. Haha, Alan Ford  bi se skril dandanes.

Neprijavljena, 20.09.2021 ob 19:45

Saj ne smeš, razen za kakšnim grmovjem. Če ti opravljajo storitev čiščenja odpadnih voda, moraš imet PCT preden greš na skret.

Tudi za uporabo interneta in telefona rabiš PCT.

Virus napada iz vseh smeri. Kako se reče takim ki tako mislijo?

Strokovna odločevalska skupina pravne demokratične Republike Slovenije ?

S tem hočejo prisiliti še tiste, ki delajo od doma, da se gredo cepit. Saj je jasno, no.:))

Darwin846, 20.09.2021 ob 19:16

Pravi, da ta je pa dobra.

Prosil bi te, če sedaj to razumsko razložiš. Namreč si se pokazal kot velik zagovornik ukrepov, ki jih navaja vlada.

Ker sedaj po vsem kar si pisal reči hehe taj dobra je nekakšno veliko sprenevedanje in ti ni podobno, ko ponavadi kot se kažeš s pisanjem in se želiš prikazati, kot zdravo razumski.

Danes sploh nisem mislil nič pisati , kar se tiče fažizma in gnusob ampak sem pri tebi naredil izjemo.

Odg za “Darwin846”:

Kaj naj bi razložil? Ta del zadeve je izrazita neumnost – to je moje mnenje.

Ne postavljam se na nobeno stran in vsako zadevo sodim samo po njej in ne po povezavah. Jaz sam se nisem nikdar opredelil tako, kot me opredeljuješ ti. Nikoli ne zagovarjam stališča posamezne strani, pač pa povem mnenje o posameznih temah. Če pomisliš na namen in okoliščine, se da razumeti kako in zakaj so do tega prišli – kar pa še ne pomeni, da je rezultat smiseln.

Oslarije in tudi pametne reči počnejo na vseh straneh.

O sprenevedanju pa lahko misliš čisto kakor želiš. Sem že povedal, da se s tem ne ukvarjam – ker mi ni treba, niti mi ni vredno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close