Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT pogoj za volitve

PCT pogoj za volitve

kaj mislite…si vladni debili in t.i.STOKA upajo pogojevati pct na prihajajocih volitvah oz bodo pred vstopm na volisce preverjali pct…sem mnenja da jansuharji o tem intenzivno razmisljajo vprasanje je ali imajo jajca da to izvedejo?

Glede na njihove dosedanje debilne ukrepe in njihov debilizem, me ne bi presenetilo, če bi.

Saj ne izbirajo sredstev za izsiljevanje.

Zato pa je treba to bando fašistično čimprej postaviti pred strelski vod.

Promet na volitvah bo upadel.

Jaz s tem pogojem tja ne vstopim.

Pri volitvah pa tudi nikdar ni svobodne odločitve ampak zgolj prisilna izbira. Tko nekak podobno temu sranju z pct za izsilit cepljenje.

Ej, en dobronameren nasvet (čeprav si ga verjetno ne zaslužiš) – daj si ti najdi nek smisel v življenju, ker to kar ti svoji psihi delaš, se na dolgi rok sigurno ne konča dobro. Toliko sovraštva do celega sveta, zagrenjenosti, stresa, frustriranosti in obsedenosti je verjetno nepovratna karta do infarkta.

Odgovor na objavo uporabnika
marjetica171, 03.10.2021 ob 10:38

Ej, en dobronameren nasvet (čeprav si ga verjetno ne zaslužiš) – daj si ti najdi nek smisel v življenju, ker to kar ti svoji psihi delaš, se na dolgi rok sigurno ne konča dobro. Toliko sovraštva do celega sveta, zagrenjenosti, stresa, frustriranosti in obsedenosti je verjetno nepovratna karta do infarkta.

Nasvet je namenjen zblojenemu Robiju

Šparam potem teh 10 ali 12 eur samo za to, da grem na volitve in ne volim strank s tako idejo!

Debilno fašistično zblojeno, hvala za nasvet. Čeprav bi ga debilno moralo  samo upoštevati, ker je debilno polno sovraštva z ozirom na to, da podpira genocid.

Za debilno fašistično je bilo to namenjeno.

A ni do volitev še kar nekaj časa? Če dajo pct tud jst ne grem čeprav bi šla ravno zato, da dam glas nekomu, ki z janšo ne bo sodeloval se odločam med 2 starankama ….

Tudi pri nas smo odločeni, da ne gremo na volitve s pogojevanjem. Vseeno upam, da do takrat sprostijo ta ukrep, ker sami sebe streljajo v koleno.

robi445, 03.10.2021 ob 11:39

Debilno fašistično zblojeno, hvala za nasvet. Čeprav bi ga debilno moralo  samo upoštevati, ker je debilno polno sovraštva z ozirom na to, da podpira genocid.

A zdaj že tisto vidiš, kar niti ne piše? Halucinacije? V mojem postu ni niti besedice o tem, ali podpiram ali ne podpiram ukrepov/vlade, ali sem za ali proti cepljenju. Daj se malo skuliraj, pa dvojno/trojno….dozo vzemi, ker očitno imaš resne psiho probleme

Seveda ga bodo probali uveljavit, saj bi s tem znižali volilno udeležbo. Kar je voda na njihov mlin, saj se pričakuje da njihovi nasprotniki, ki so nasprotniki PCT ne bodo šli na volitve. Glede na zapise tu gor, boste naredili točno tako kot oni hočejo – uslugo vladajočim strankam.

Ko berem te zapise začenjam razumet pisanje nekoga, ki je tu gor pisal, da smo si to vlado zaslužili, ker nismo pripravljeni narediti korak iz svojega ugodja.

Kar se mene tiče – raje plačam 10 evrov, zato da jih ni več na oblasti kot pa da trpim njihove butaste odloke še 4 leta.

Izbira je pa vaša.

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 10:21

kaj mislite…si vladni debili in t.i.STOKA upajo pogojevati pct na prihajajocih volitvah oz bodo pred vstopm na volisce preverjali pct…sem mnenja da jansuharji o tem intenzivno razmisljajo vprasanje je ali imajo jajca da to izvedejo?

Vidiš jaz na temo pridem dobronamerno in ne s provociranjem. Nimam nobene povezave z moderatorji, ker sem gor zelo kratek čas. Spoštljiva sem do vsakega, tudi če se ne strinjam kje. Od mene ne boste brali žaljivk komu, ker to ni moj nivo. Tudi agresivna komunikacija mi je tuja. Rada se pohecam in vedno se zavzemam za resnico in iskrenost.

Kdo je tisti virus, ki pobija ljudi.

https://www.zurnal24.si/slovenija/predlog-na-obcini-ljubljana-naj-dobi-trg-zrtev-janeza-janse-374141?fbclid=IwAR2LFQXFREB2GJ6jKa2QVeueq5DU691DjdvPY2VXbksT_oyns0JPqc3q3Ck

marjetica171, 03.10.2021 ob 12:14

A zdaj že tisto vidiš, kar niti ne piše? Halucinacije? V mojem postu ni niti besedice o tem, ali podpiram ali ne podpiram ukrepov/vlade, ali sem za ali proti cepljenju. Daj se malo skuliraj, pa dvojno/trojno….dozo vzemi, ker očitno imaš resne psiho probleme

Dej pust tega Robija pr mir. Men je dober. Vsakič ko preberem njegovo nabijanje me le to resnično sprav v smeh ?

Robi ? Internetni borec za svobodo in pravico

štop, 03.10.2021 ob 12:25

Dej pust tega Robija pr mir. Men je dober. Vsakič ko preberem njegovo nabijanje me le to resnično sprav v smeh ?

Robi ? Internetni borec za svobodo in pravico

Bolj prav bi bilo, Robi dvorni norček ?

Ti dam samo primer…v naši firmi jih je 20…17 cepljenih 3 je nismo….od 17ih je 15 levičarjev. Tudi sosedje, ki so pocepljeni so več ali manj levi. To, da če Jajo razmišlja o tej neumnosti bo pogrnil na celi črti…

Na prejšnjih volitvah je bila volilna udeležba kakšna? Zagrizeni pristaši strank so šli na volitve. In bodo šli na volitve ne glede ali so cepljeni ali ne.

Od ostalih 50%, ki niso šli na volitve bodo sigurno šli zagovorniki vlade. Že samo zato da bodo ponosno kazali PCT. Treba je vzpodbudit ostale, da prispevajo k odhodu strank v vladi. In to najlažje naredijo tako da prispevajo v njiho malho in naredijo test. V bistvu jim plačamo da na volitvah izvisijo.

Daj ne polagaj jim v usta  -ker črpajo svoje ideje tudi iz spletnih “teorij zarot”.  Jah kaj, bodo pa zunaj postavili volilne štante in varnostna razdalja na več kot 1.5m…. Nobenm problem So dolžnoi – saj odlok tako velelva, da če se na prostem zagotavlja 1,5m razdalja je OK.

Če so pozimi lahko stojnice za medico, pa stojnice po mestih zunaj za predvolilne kampanje, bodo pa še stojnice naprostem morali ogranizirat za volilce. Volilne pravice se pa nikakor ne sme kratit….

Neprijavljena, 03.10.2021 ob 12:54

Na prejšnjih volitvah je bila volilna udeležba kakšna? Zagrizeni pristaši strank so šli na volitve. In bodo šli na volitve ne glede ali so cepljeni ali ne.

Od ostalih 50%, ki niso šli na volitve bodo sigurno šli zagovorniki vlade. Že samo zato da bodo ponosno kazali PCT. Treba je vzpodbudit ostale, da prispevajo k odhodu strank v vladi. In to najlažje naredijo tako da prispevajo v njiho malho in naredijo test. V bistvu jim plačamo da na volitvah izvisijo.

OK no – samo prejšnje volitve – ni bilo pred njimi “vojno” in vnapšrej splanirano epidemiološko  stanje v državi, no. Rezultati volitev bodo sedaj še kako drugačni – pa če so predčasne “letos”, ali pa drugo leto.

Bmk, premislujem, da sploh ne bi vec volila, ker nima smisla. Ljudje si zelite sprememb a volite samo ene in iste! Vrh absurda je, ko je izvoljen komedijant. Volili bi Bernarda Brscica in zdaj ne bi trajbali korona cirkusa!!

To potem nebi bile demokratične volitve. In upam, da tako izvoljena vlada pade čez noč. Saj tudi Janšistična vlada ni bila demokratično izvoljena ali izvoljena v kakršnemkoli smislu =)

Fašisteki, šteti so vam dnevi vam in vašim ljubljenim vodjem.

Volitve my ass, 03.10.2021 ob 18:12

To potem nebi bile demokratične volitve. In upam, da tako izvoljena vlada pade čez noč. Saj tudi Janšistična vlada ni bila demokratično izvoljena ali izvoljena v kakršnemkoli smislu =)

Fašisteki, šteti so vam dnevi vam in vašim ljubljenim vodjem.

Praviš da zdajšnja vlada ni demokratično izvoljena. Pa se zavedaš koliko časa nam že krojijo življenja? Nedemokratična vlada ne pade kar sama po sebi. Še nikoli v zgodovini ni in je utopično pričakovati da kadarkoli  bo. Če ne boste šli na volitve, boste le sedeli doma in čakali na odrešitelja, ki ne bo prišel.

Udeležba na volitvah le, če boš izpolnjeval PCT pogoj?

No, jaz ga ne bom. Torej me v tem primeru ne bi bilo na volišče.

P.S. Se pa bojim, da bodo vse Ivanove ovčke prišle.??

To bi blo čist jajotu podobno.

Zdaj je jasno, zakaj je hojsek dobil nalogo začeti debato o predčasnih volitvah, da bi lahko bile še za časa covida in bi se afnali s pct.

Pustmo spet, da je pravica do volitev zapisana v Ustavo, na katero se jajotova banda itak polula. Saj praktično ne mine dan, da ne bi kršili tako Ustave, kot veljavnih zakonov,  bodo pa postavili varnostnike še pred vrata volišč in državljanom kršili še eno glavnih ustavnih pravic.

Demokracija po komunistično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close