PCT pogoj tudi za uporabnike storitev
yram, 12.09.2021 ob 12:52
Haha kot iz risanke a je to. Ja kaj je pa problem, tud ce se za vse trgovine uvedejo pct, mi si bomo med seboj pomagali. Bojo pa v trgovino hodili cepljeni in preboleli za necepljene in neprebolele ali za prebolele s pretecenim rokom :)). Bo sel pa moj sin xx osebi avto tankat, se bom jaz testirala pa sla v soping za xx osebo, big deal kekci. Ljudje so preziveli vojne, lakote pa da ne bojo vasih a je to ukrepov. Na glas se smejim. Ja itak ja liki iz risank bojo ljudem preprecili biti ljudje.
Verjetno ti ne bo toliko do smeha, ko se boste stalno morali usklajevati in prilagajati.
Razlike, 12.09.2021 ob 14:14
Itak ja, 12.09.2021 ob 11:46
Eni bi si prej pustili zvrtat luknjo v koleno, kot se sli cepit. Butast narod do amena.
A ko so vas v otrostvu cepili za raznorazne bolezni, ste se tudi tako upirali!?
V otroštvu in kasneje smo bili cepljenimi s preverjenimi cepivi in ne z zvarki v eksperimentalni fazi.
Butasto, vda ti to ni jasno.
Hahahaha, a ti veš, kakšna so bila cepiva v socializmu? :)))))))))))))) Najbolj ‘eksperimentalno’ iz 21. stoletja je ovčka v primerjavi s tistimi.
PIKULET CENZURIRANI, 12.09.2021 ob 17:13
Verjetno ti ne bo toliko do smeha, ko se boste stalno morali usklajevati in prilagajati.
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
PIKULET CENZURIRANI, 12.09.2021 ob 17:28
Hahahaha, a ti veš, kakšna so bila cepiva v socializmu? :)))))))))))))) Najbolj ‘eksperimentalno’ iz 21. stoletja je ovčka v primerjavi s tistimi.
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
se bo dalo plačat, 12.09.2021 ob 14:37
brezglavo, 12.09.2021 ob 13:16
tole ni res, 12.09.2021 ob 12:58
brezglavo, 12.09.2021 ob 12:16
Brezglavi ukrepi- spet.
Kako bo zdaj upokojenec šel dvignit na banko pokojnino in potem šel plačat položnice na pošto??! Starim ljudem, ki se že itak ne smejo cepiti, zaradi diagnoz, ste do konca zagrenili življenje.
Tem, ki so ves čas nosili maske, se dosledno razkuževali in niso zboleli. Zdaj so še tako kaznovani!
Nehumana vlada do amena!
Naj vas bes plenta!!!
Tisti, za katere cepljenje res ni priporočljivo, imajo potrdilo zdravnika, brezskrbi. Tisti, ki se izgovarjajo na “nasvet” zdravnika, ki naj bi jim odsvetoval cepljenje, pa seveda ne.
Pa daj malo misli, no! Saj imajo to potrdilo. Ampak to potrdilo jih ne odvezuje od testiranja !!!
Testiranje pa njim pomeni mesto potencialne okužbe in predvsem finančno obremenitev, ki je za njih precejšnja.
Za večino niti ne. V najslabšem primeru 3 testi na teden, kar je cca 30 € na teden (malo gor – dol). Torej na mesec znesek 120 €, kar ni ravno ogromen znesek, da si ga ne bi večina mogla privoščit. Se odpoveš kakšni stvari, storitvi in imaš denar za testiranje.
Pa tudi cene testiranja ponekod padajo in bo vedno ceneje.
120E ni ravno ogromen znesek?
Delam kot diplomirana sestra v DSO in imam neto izplačilo okoli 1100 €.
Pa nimam nase pisanih otrok.
120 € za hčerko študentko ali vsaj del tega, pa 120 € za moža, 240 € za 2 dijaka?
400, pa ajde recimo 300 € na mesec za testiranja?
30% moje plače za teste?
Poleg tega imam mamo, ki živi skoraj 200 km stran. Nima avta. Če kaj potrebuje, gre na avtobus.
Kako se bo zdaj hodila testirat?
Z avtobusom, na katerega brez PTC ne more?
Majhna pokojnina in naj še teste plačuje?
Jaz sem cepljena.
kaj pa vam je, 12.09.2021 ob 19:13
120E ni ravno ogromen znesek?
Delam kot diplomirana sestra v DSO in imam neto izplačilo okoli 1100 €.
Pa nimam nase pisanih otrok.
120 € za hčerko študentko ali vsaj del tega, pa 120 € za moža, 240 € za 2 dijaka?
400, pa ajde recimo 300 € na mesec za testiranja?
30% moje plače za teste?
Poleg tega imam mamo, ki živi skoraj 200 km stran. Nima avta. Če kaj potrebuje, gre na avtobus.
Kako se bo zdaj hodila testirat?
Z avtobusom, na katerega brez PTC ne more?
Majhna pokojnina in naj še teste plačuje?
Jaz sem cepljena.
kmalu bo bolje, 12.09.2021 ob 19:33
Ne skrbi, mož in otroka bosta kmalu zbolela in testiranje ne bo potrebno. Mamo ti bo pa rešilec odpeljal, ne rabila iti na avtobus.
Jst sm že navadla tavečjo, da hodi sama v knjižnico, ponvadi si vzame res čas… (ker najmlajša zelo zelo hitro začne dirkat sem in tja pol se pa naglas reži če jo hočem ujet pa še kako knjigo spotoma vrže iz polic). Tankam pred hoferjem ali mercatrjem na banko ali pošto grem pa res redko itak bojo kmal ukinl tole vsaj za določene stavri. Kar se pa cunj pa tega tiče sem pa zapravla za otroke za cunje pa čevlje prek spleta pomoje v zadnjem mesecu okoli 300 e :S pa me skrbi, da bo še kej treba
Forum je zaprt za komentiranje.