Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT pogoj

PCT pogoj

Zakaj koncno ne ukinejo PCT, in uvedejo samo C   !??   Edino cepljenje je resitev, in nic drugega.   Cepljenje, ali brca v rit !

Ko boš cepljen in okužen, pa dvakratna brca v rit. Ker si bil dvakrat glup.

V bolnici so glupi in NEcepljeni.

Ker za zdaj samo testiranje pove si ali nisi okuzen. Brez testa ne mores vedeti za 100%.

Cepljenje je rešitev en drek. Dokler bodo imeli cepljenji privilegije, se bodo okužbe neovirano širile. V Avstriji jih je že srečala pamet. Tudi naše bo slejkoprej.

In v Kanadi že testirajo cepljene. Pa verjetno še kje.

Tudi ameriški CDC, ki ogabno preferira cepljene, je spremenil smernice in po novem uvaja testiranje tudi za cepljene, če so prišli v stik z virusom ali imajo simptome. Pa so ZDA med najbolj rigoroznimi sistemi glede cepljenja.

Odgovor na objavo uporabnika
Mary nepr, 20.08.2021 ob 13:00

Ker za zdaj samo testiranje pove si ali nisi okuzen. Brez testa ne mores vedeti za 100%.

Dajmo biti natančni – 100% je samo PCR, tisti hitri testi zaznajo samo 40% asimptomatskih okužb.

Zakaj pa mislite, da se je naša vlada tako potegnila nazaj glede obveznega testiranja? Ker dobro ve, da bi morala slejkoprej tako fašistične ukrepe razširiti tudi na cepljenje, sicer bi izpadla neresna.

V Izraelu medtem število pozitivnih in hospitaliziranih kljub cepljenju strmo raste.

Ampak surprise, surprise – v tem valu so ljudje v bolnišnicah krajši čas, kar pomeni, da je delta sev manj nevaren od prejšnjih.

Do 22. julija za covidom umrlo 20 Izraelcev – 15 cepljenih!!!

Objava čaka odobritev

Welcome, covid.

V Sloveniji kljub tveganim stikom cepljenih ne bodo testirali. Očitno je visoko število okužb vladi v interesu.

Cepljeni so cepljeni in jih ni treba testirat.

Meni pa ni jasno nič več. Testiral se bom dan pred odhodom na dopust. Doli bom 5 dni. KAj torej se morem v tem času v kraju dopustovanja testirati vsaj 2 krat da bom lahko povsod vstopal, oziroma, kj sobodajalec bo od mene zahteval vsak drug dan novo potrdilo? NIč mi ni jasno.

Ko se boš testiralo na 12 ur, ti bo mogoče kaj bolj jasno. Če ti zdaj ni nič jasno.

Rad bi šel bla bla bla, tam mislim biti bla bla bla, a grem lahko lulat? Če grem lahko lulat do kdaj grem lahko lulat, koliko čas ata lahko velja?

Rad bi šel kakat, ali potrebujem test PCT koliko časa to velja, grem lahko danes na test pa jutri kakat ali moram danes kakat pa jutri test in v ponedeljek spet kakat al test hvala za odgovore že v naprej ker res nočem da me srat tišči

Jajo 79., 20.08.2021 ob 20:56

Meni pa ni jasno nič več. Testiral se bom dan pred odhodom na dopust. Doli bom 5 dni. KAj torej se morem v tem času v kraju dopustovanja testirati vsaj 2 krat da bom lahko povsod vstopal, oziroma, kj sobodajalec bo od mene zahteval vsak drug dan novo potrdilo? NIč mi ni jasno.

Jajo 79., za pametnjakoviče tvoje sorte je določeno testiranje na vsakih 6 ur in to z analnim brisom.

Kanya, 20.08.2021 ob 17:07

Cepljeni so cepljeni in jih ni treba testirat.

To pa kar drži, si dobro povedalo. Se nekako strinjam da takšnih ni potrebno več kaj velik testirat se nekako že ve.

Direkt kot si povedalo

Tisti, ki je usekan in je dokazal, da je ne vem zakaj bi ga preverjal al je usekan al ni.

Sploh ima pa pravico bit usekan al pa da ni. Ampak če je pač je.

Preverjanje, testi gor al dol.

Nekomu je važn, da je še več usekanih in da se keš obrača

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close