PCT pogoj
Cepljenje je rešitev en drek. Dokler bodo imeli cepljenji privilegije, se bodo okužbe neovirano širile. V Avstriji jih je že srečala pamet. Tudi naše bo slejkoprej.
In v Kanadi že testirajo cepljene. Pa verjetno še kje.
Tudi ameriški CDC, ki ogabno preferira cepljene, je spremenil smernice in po novem uvaja testiranje tudi za cepljene, če so prišli v stik z virusom ali imajo simptome. Pa so ZDA med najbolj rigoroznimi sistemi glede cepljenja.
Rad bi šel bla bla bla, tam mislim biti bla bla bla, a grem lahko lulat? Če grem lahko lulat do kdaj grem lahko lulat, koliko čas ata lahko velja?
Rad bi šel kakat, ali potrebujem test PCT koliko časa to velja, grem lahko danes na test pa jutri kakat ali moram danes kakat pa jutri test in v ponedeljek spet kakat al test hvala za odgovore že v naprej ker res nočem da me srat tišči
Jajo 79., 20.08.2021 ob 20:56
Meni pa ni jasno nič več. Testiral se bom dan pred odhodom na dopust. Doli bom 5 dni. KAj torej se morem v tem času v kraju dopustovanja testirati vsaj 2 krat da bom lahko povsod vstopal, oziroma, kj sobodajalec bo od mene zahteval vsak drug dan novo potrdilo? NIč mi ni jasno.
Jajo 79., za pametnjakoviče tvoje sorte je določeno testiranje na vsakih 6 ur in to z analnim brisom.
Forum je zaprt za komentiranje.