Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pct in zdravnik bauhaus in oblačila

Pct in zdravnik bauhaus in oblačila

Kako vam je logično, da za obisk zdravnika potrebujemo pct in ne samo t??
Zakaj rabim za Bauhaus in Zaro pct, saj gre za nujne življenjske potrebščine?!

Odgovor na objavo uporabnika
Bauhaus, 08.10.2021 ob 06:12

Kako vam je logično, da za obisk zdravnika potrebujemo pct in ne samo t??
Zakaj rabim za Bauhaus in Zaro pct, saj gre za nujne življenjske potrebščine?!

Najbrž zato, ker ne prodajajo plenic?

jaz modrca ne morem kupiti, ker ni kao nujen. kaj naj rečem? vse je tako kot mora biti, a ne?

Pa ga kupi v kakšni drugi trgovini.

Saj menda nimajo vse trgovine PCT?

pa drugje, 08.10.2021 ob 06:44

Pa ga kupi v kakšni drugi trgovini.

Saj menda nimajo vse trgovine PCT?

V kateri trgovini? V našem malem Sparu ga nimajo, v lokalnem Mercatorju ga nimajo …. drugam pa imam PREPOVEDAN  vstop, ker nimam “dovolilnice”  za prosto gibanje, tako kot priviligirani in prvorazredni državljani. Bom pogledala v Hoferju, ampak vprašanje ali so to sploh M od modrcev. Ja vse trgovine imajo MCT (mehka prisila v cepljenje), razen samostojnih živilskih.

Na spletu kupi enak model kot ga imaš doma.

brez vsega, 08.10.2021 ob 06:41

jaz modrca ne morem kupiti, ker ni kao nujen. kaj naj rečem? vse je tako kot mora biti, a ne?

Jaz pa ne morem zarnice. Zdaj ko ni sonca te dni, je temno v prostoru cez dan. To v dveh prostorih rabim. Grrrr.

Na nasem koncu takih ni.

Vceraj ko je en imel se veljaven pct mi je kupil te. Premajhne, sploh ne morem do grla notri pridet da navijem.???

Premajhne

20211008-092345

Prekratke, sploh ne mores jih navit, do grla ne prides.??

20211008-092217

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 09:28

Jaz pa ne morem zarnice. Zdaj ko ni sonca te dni, je temno v prostoru cez dan. To v dveh prostorih rabim. Grrrr.

Na nasem koncu takih ni.

Vceraj ko je en imel se veljaven pct mi je kupil te. Premajhne, sploh ne morem do grla notri pridet da navijem.???

Cele dneve na netu in MONu, žarnice pa ne znaš preko neta naročit? Dejansko vidim, da ste eni rojene žrtve.

Kakšne žarnice to rabiš ?

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 09:30

Premajhne

20211008-092345

Te žarnice na sliki nimajo navoja, se samo zasuka za 90 stopinj, se jih pa uporablja v raznih reflektorčkih. Lestenec, katerega sliko si pripela, pa ima notri “neonke”, na navoj. Kupi ta prave žarnice, z navojem, na navoj imajo tudi ledice.

Za zdravstvene ustanove vseh vrst bi jaz uvedla samo T in to za vse, cepljene, necepljene, prebolele, zdrave, skratka na vhodu test za vse in pika.

Tista brez modrca, sori, kaj imas samo en modrc in se ti je ta ravno zdaj strgal na prakoscke?! ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Imas spletne trgovine, pogledas kateri modrc imas in stevilko, narocis prkeo spleta, drugace pa imajo nekaj v akcijah tudi v Hoferjih in Lidlih, tudi v kakem Mercatorju in Sparu se marsikaj najde. In spet, ne verjamem, da imas samo en ubogi modrc, zdaj pa isces neko hudo kvaliteto, kateri Hofer ne zadosti!

Za zarnico pa, guglaj! Na spletu jih imas kolikor hoces! Sicer mi pa ni jasno, kako temu, ki ti je sel kupit zarnico, nisi dala ene stare za vzorec, ce so te tvoje tako hudo posebne ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

In ne, nisem cepljena!

K zdravniku ne grem, ker je osebje vecli manj precepljeno in kaj jaz vem, kdo od njih je lahko kuzen, ce niso testirani.

Modrcev imam dovolj, sicer gonim dva, a ce se kateri razpade, bom pa kakega drugeg meni manj priljubljenega vzela.

Zarnice,tiste posebne, itak narocam preko spleta ze leta in leta.

Ljudje ste res preveliki komplikatorji!

Ko se pojavi problem, javkate, jamrate in stokate nad tem problemom, namesto da bi iskali resitve! Resitve so, smo dokler jamras in dokler ti je cel svet kriv za vse, jih itak ne vidis!

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 09:34

Prekratke, sploh ne mores jih navit, do grla ne prides.??

20211008-092217

@šnelca

Evo ti šnel-kurs o tipih žarnc, da boš znala prave naročiti na netu. ?

.https://www.svet-svetil.si/clanki/kateri-so-vznozki-svetlobnih-virov/

vem, je sranje, ampak testiraj se in opravi zadeve, ki jih imaš v planu v teh 48 urah. Jaz recimo bom morala zdaj z otrokoma po trgovinah za cunje, obutev, se bom šla testirat, valjda bomo obdelali kar nekaj trgovin, predno kaj najdemo, se mi ne da zaje.bavat z varnostniki na vsakem vhodu.

Jonc nepr, 08.10.2021 ob 10:20

Te žarnice na sliki nimajo navoja, se samo zasuka za 90 stopinj, se jih pa uporablja v raznih reflektorčkih. Lestenec, katerega sliko si pripela, pa ima notri “neonke”, na navoj. Kupi ta prave žarnice, z navojem, na navoj imajo tudi ledice.

Jonc, ti bo objavila par slik.

Poglej notranjost:

20211008-111315

Jonc,

Poglej levo… ??

20211008-111341

Jonc, to ” poglej levo” sem dala dol.

20211008-111527

Jonc poglej od blizu, kar je svetilo in bilo na lustru

20211008-111550

To sem dala v roke tej osebi, sel pogledat baje v merkur, mercatorT in na koncu ker ni bilo kupil v elektrotrgovini, prodajalec mu je dal te 4 skatlice.

In ko to dobim ga takoj vpr, kako mislis da bom to gor navila ko so te premajhne. Tako no comment

20211008-111550

Osebo sem prosila da gre v obi ali v dipo. V obiju sem par let nazaj ” luster” kupila. Pa mi je rekel da nimajo. Ce je res, nisem preverjala.

20211008-111745

GU10 VARČNA SIJALKA 9W

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 11:34

Jonc poglej od blizu, kar je svetilo in bilo na lustru

20211008-111550

To sem dala v roke tej osebi, sel pogledat baje v merkur, mercatorT in na koncu ker ni bilo kupil v elektrotrgovini, prodajalec mu je dal te 4 skatlice.

In ko to dobim ga takoj vpr, kako mislis da bom to gor navila ko so te premajhne. Tako no comment

20211008-111550

Odpri svoje temo in išči žarnice tam!

GU10 VARČNA SIJALKA SPIRALNA 9W TOPLO BELA 2700K

20211008-111828

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close