pct
Ker sem se ravno danes spet zapela glede tega… Danes je en klukec od mene zahteval celo TEST kaj pa če sem prebolela ali cepljena? Se je začev dejansko dret name, da hoče test da on ma nevem kakšno pooblastilo povrh vsega je bil pa še brez maske, če smo že natančni.
Tudi zadnjič sem kljub izpolnjevanju pct pogoja zapustila 2 trgovini. Kjer so hoteli potrdilo videti. Drugje sem rekla ja imam pokažem inšpektrju, če me slučajno ustavi in je bila stvar zaključena.
Edino pri zobarju sem potegnila ven potrdilo sva bili hitreje čez vprašalnik pa tko al tko sm mogla nakoc izjavo podpisat…
Prav zajebal sem se danes na banki. Me vprasa izpolnjujete pct? Pravim seveda. Mi pokazete-seveda.
Mel sem pa zlozeno v potnem listu 3x “dano na polovico”… Tako da je papir velik cca bancne kartice… Nisem se spomnil da ji sam dam tist papir pa naj ga ona odpira pa preverja… Bem mu jst ji se pomagam pa odpiram Naslednjic bom mel cisto zmeckano. Res prav zmeckal bom papir v kuglico pa naj odmotava tisti ki hoce preverit.
Janez315, 30.09.2021 ob 21:59
Prav zajebal sem se danes na banki. Me vprasa izpolnjujete pct? Pravim seveda. Mi pokazete-seveda.
Mel sem pa zlozeno v potnem listu 3x “dano na polovico”… Tako da je papir velik cca bancne kartice… Nisem se spomnil da ji sam dam tist papir pa naj ga ona odpira pa preverja… Bem mu jst ji se pomagam pa odpiram Naslednjic bom mel cisto zmeckano. Res prav zmeckal bom papir v kuglico pa naj odmotava tisti ki hoce preverit.
Pa veš, da imaš lahko potrdilo najprej v lasten drek namočeno, pa ga potem posušiš?
Namreč ko vstopiš kjer je potreben PCT papir lahko seveda nosiš tudi rokavice. Ljudje se praskamo vse povsod pa tudi po riti, tako da verjetno je tud drek na denarju in drugih zadevah in če bi bil drek na PCT potrdilu ni nekaj povsem novega ali neobičajnega. Je pa npr verjento zanimivo pogledati obraz tistega, ki preverja PCT, če se ob tem spomneš da si ga dan prej namočil v drek. Ker gre za papir, ki je tvoj ga seveda imaš vso pravico namočiti v drek ali se morda motim?
Če nekdo želi prijemati tuje stvari v roke in jih preverjati pa je na njemu če ob tem tudi za drek prime.
Forum je zaprt za komentiranje.