Pcr in hitro testiranje vsi zaprti a včeraj potrdili 829 novih okužb
V našem kraju je 3x tedensko med 7. In 8. Uro testiranje, številke pa ho, ho , ho vsak dan in to v prejšnjem tednu enormno visoke. Prebivalcev pod 9000, prebolelih preko 2000 , po ceplenih najboljši v SLO, tak cifre kažejo.
A se naj grem cepit??? ker termini za cepljenje so daljši, pa še v kasnejšem času.
Sedaj si niti pralnega stroja skoraj ne moreš kupit, ker ti – izvid ne drži dost dolgo.
Če grem na test za dohtarja v pon. mi do torka že ne velja, če mi rata ta termin dobit.
Kako je mogoče, 02.01.2022 ob 11:16
Kje?
Pred mašo?
Na smučišču?
Na drsališču?
Takile po “kontejnerjih” so imeli namreč kar lepo zaprto, kot navaja avtoica-poglej si datume testiranj, npr tule:
Pa V ZD test točkah tudi niso delali včeraj -pri nas zagotovo ne.
Kako so torej naklepali prko 800 okužb, a so to številke iz bolnišnic, starostnih domov ?
Kje v LJ npr. delajo v nedeljo? Ne ugenca, da se razumemo.
nedelja chiuso, 02.01.2022 ob 11:25
Na Petrolovi črpalki morda?
Pred mašo?
Na smučišču?
Na drsališču?
Takile po “kontejnerjih” so imeli namreč kar lepo zaprto, kot navaja avtoica-poglej si datume testiranj, npr tule:
Pa V ZD test točkah tudi niso delali včeraj -pri nas zagotovo ne.
Kako so torej naklepali prko 800 okužb, a so to številke iz bolnišnic, starostnih domov ?
Kje v LJ npr. delajo v nedeljo? Ne ugenca, da se razumemo.
Mater si idiot. Prilepiš privat ambulanto kot dokaz, da je bilo vse zaprto. Faca, res.
Čakam na lokacije, 02.01.2022 ob 12:03
Čudno čudno nihče ne napiše točne lokacije testiranja na dan 1.1.22.
Je možno zato, ker so bili testirni centri zaprti?
slabo mi je, 02.01.2022 ob 12:23
ko berem kok so eni zabiti. V prvi pomoči vsak dan testirajo nujne primere, v bolnicah tudi. Eni delajo tudi 1.1. Mogoče so se morali pred službo testirati. Ampak ne, pri takih primerih zdrava pamet pri teoretikih zarot odpove, drugače so je pa polna usta, ko razlagajo, zakaj je nekaj baje splanirano.
Pa takoj moraš lepit teoretike zarot, a ne? A si pozabila še dopšisat , da verjamejo v ravno ZemljO? Dej spelji, no. Večino testnih točk je bila 1.1.22 zaprta. Samo nujne, v t.i. urgencah po ZDjih, to pa zagotovo.
Forum je zaprt za komentiranje.