PC v Javni sektor
Kako bo sedaj naenkrat javni sektor celo vzor celi državi, če ga večina pljuva? ?
Naj uvedejo cepljenje za vse ali pustijo izbiro. In to predlaga nekdo, ki je določena panoge gospodarstva puščal zaprte. Tako naj iz izjeme izvzamemo tudi dijake in študente glede izpolnjevanja pct, če ga povsod rabijo, ne pa tudi na javnih prevozih.
Sem že nekaj časa cepljenja. Vendar se mi tole guncanje tja in sem nek ukrep,, ki bo za celotno populacijo padel na plodna tla. Pol bodo šli še, da morajo biti cepljeni tudi tisti, ki bodo uporabniki storitev, pa tako naprej.
Za vse ali pa pustiti izbiro. Sicer pa, obstaja verjetnost, da bo z uvedbo pct tudi procentna številka cepljenja zrasla tja do 70 posto.
ker ne bo tistih, ki delajo. Veste kolikšne bodo šele pol čakalne vrste.
Dasnes menda 4 v policiji niso mogli delati, ker niso imeli PCT-ja.
No, ko so je začel protest, pa ni bilo več važno ali ima zaposleni na policiji PCT.
Kakšen PC. Raje si ne želite tega, ker boste nasrkali samo vi. Ne bo kadra, ki dela. Hojs in Počivavšek sta si itak že nagrabila toliko, da jim je vseeno če zdaj odletita. Zato se pa preseravata. Itak baš boli vlado za ljudi, Covid pa samo zlorabljako za izživljanje. Namesto da bi bili ukrepi logični in razumni je samo kr neki
PA jaz ne vem kje imate vi vso to blazno množico cepljenih, ki komaj čakajo na službo.
Iščemo proizvodne delavce – ni slaba plača – ni slabo delo – 2 izmensko – vikend fraj.
Delavcev ni.
Žena dela v Merc – da ne govorim kakšno stanje glede delavcev je šele tam.
Lokalne diskt trg imajo skoz oglase, da iščejo.
brez veze, 17.09.2021 ob 10:44
PA jaz ne vem kje imate vi vso to blazno množico cepljenih, ki komaj čakajo na službo.
Iščemo proizvodne delavce – ni slaba plača – ni slabo delo – 2 izmensko – vikend fraj.
Delavcev ni.
Žena dela v Merc – da ne govorim kakšno stanje glede delavcev je šele tam.
Lokalne diskt trg imajo skoz oglase, da iščejo.
Kmalu bodo iskali visoko izobražen kader, saj kdor ne bo cepljen v JU več ne bo mogel delat.
vatikanske ječe, 17.09.2021 ob 10:21
ne vidim problema.
verjetno je na borzi nekaj brezposlenih 25 do 35 starih ljudi z visoko izobrazbo, ki so cepljeni in bi z veseljem delali v JU.
veš da. In kar od danes na jutri bodo znali vskočiti na delovno mesto. Pol boste šele jokal, kakšne so čakalne vrste.
Forum je zaprt za komentiranje.