PC Suite Nokia 3650
Zaenkrat bi rad prenašal le slike iz gsm na pc in sicer preko bluetootha. Zob je vklopljen in deluje, uspel sem prenesti določene aplikacije iz pc na gsm. Obratna pot pa nekam nagaja. Ko grem v PC Suite, se program sicer zažene in mi nato javi, da pač “prvič uporabljam ta program in da naj povežem gsm z pc-jem”. Maska je čisto siva, v spodnjem desnem kotu pa je opomba, da sem “disconected”. Sedaj me zanima, kako naj postanem “conected” – zob je pa aktiviran.
Za prenos slik niti ne potrebuješ PC Suita. Enostavno greš na podobo, pritisneš lev gumbek(Možnosti), izbereš Pošlji in nato Prek Bluetooth.
Nato telefon porineš v bližino računala in slikca bo odletela.
Ma pa včasih probleme z modrozobim, če praviš, da imaš notebook, potem imaš verjetno tudi IR. Prek ir zadeva deluje vedno BP, le tam pri pošlji si namesto Prek Bluetooth izberi Prek IR.
Hja, mi je uspelo. Pa ne preko IR, ampak z bluetoothom. Očitno vmesnik ne nese obljubljenih 10 m… ko sem pa gsm pritaknil čisto k zobu (beri zlezel za računalnik na razdaljo 10 cm), mi je prenos uspel.
Vseeno hvala za pomoč, ker sem jaz mislil, da tudi za tovrstni prenos potrebuješ delujoč PC Suite.
Forum je zaprt za komentiranje.