PC Studio
Pozdravljeni,
kupila sem mobitel Samsung GT-S5230 in zraven dobila CD za inštalacijo programa SAMSUNG New PC Studio, vendar ga na Windows 7 ne morem inštalirat. Na CD-ju je objavljeno, da je samo za Windows 2000, XP in Visto. Zanima me, če je možno iz interneta prenesti program za Win7 oz., če kdo pozna link.
Hvala
Ko priključim kabel mi javi Nameščanje programske opreme, nato pa čez 5 sekund Programska oprema ni bila uspešno nameščena. Potem želim, da mi poišče gonilnik in javi, da gonilnika ni mogoče najti. Sem dala tudi samodejno posodobitev gonilnikov, vendar še vedno javi da je neuspešno.
P.s: Kaj niso gonilniki skupaj s programom?
Hvala še1X
Rešitev je preprosta, ker sem sam imel podoben problem. V nastavitvah tvojega telefona greš na nastavitve in potem na opcijo “povezave z osebnim računalnikom”. Tu moraš označiti “pomnilnik”. Ko boš naslednjič gsm povezala z USB kablom se ti bo tvoj gsm v tvojem PC-ju pojavil kot eden od diskov in lahko po mili volji nanj nalagaš glasbo, slike, itd…Žal je mene osebno Samsung razočaral s tem PC studijem in nasploh se ne more primerjati recimo s Sony Ericsson aparatom, ki sem ga imel prej. Kot noč in dan…tako telefon, kot tudi programi, ki so slabi ali pa ne delujejo…
Forum je zaprt za komentiranje.