pazite pri nakupu vinjete na AMZS
Včeraj sem ob registraciji vozila na šalterju AMZS prosila tudi za vinjeto. Gospa mi brez besed uredi vse, doda vinjeto, zaračuna, plačam, vse ok. Danes nalepim vinjeto in vidim, da mi je uturila vinjeto za 6 mesecev. Niti vprašala me ni, kakšno hočem, zato sem sklepala, da mi bo dala celoletno. Na, pa so zaslužili 10 EUr na moj račun.
Tako da pazite, kaj kupite. Jaz na žalost nisem!
Ma ja ok, sej kar delajte se norca zdaj z mene, ampak vse kar smo zadnje čase poslušali po tv so bile celoletne vinjete in polletne vinjete in kolko se tujci bunijo ker jih ni za krajši čas.
Jaz res prvič slišim, da celoletna sploh ne obstaja – kao da je, ampak prodaja se ne al kako? Zakaj pa so potem tako reklamo delali glede cen, le tega sploh niso realizirali?
Ajde, potolčte me 😉
ja saj po takem oglašanju z temi vinjetami res ni čudno, da ne veš.
moj mi je pa predlagal, da vinjeto kupimo, ko jo bomo rabili(1x na par mesecev greva v lj) ker ni vedel, da velja samo do konec leta:((((
meni gredo prav na jetra te vinjete, pismo, prej sem dala za koper 1,90, zdaj pa 35 eu. niso samo tujci na izgubi , tud mi nekateri….
OK, nehajte, bom dal med lepljivo, ampak ne zato, da se bomo naslajali, ker takšnih, ki niso vedeli je veliko. Tudi moji sosedje so vmes.
Kako pravijo: NI neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori.
SEDAJ VEMO VSI:
VINJETE SO SAMO POLLETNE; LETNIH ŠE NI V OBTOKU.
Primož
p.s.
pa brez zajedljivosti prosim.