Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pazite da ne nasedete klik ponudbi

pazite da ne nasedete klik ponudbi

preko KLIK PONUDBE sem narocil dolocen izdelek. Izdelek je sicer prisel, vendar je bil napacen. Odlocil sem se za vracilo denarja, vse sem se zmenil preko maila (zelo slaba odzivnost) in obljubili so mi da bodo v roku 24ur denar vrnili. No od tega je ze vec kot teden in od njih ni ne duha ne sluha (niti po mailu, stevilka zvoni v prazno). Sepravi sem ostal brez izdelka in brez denarja. zelim vas opozoriti pred to hrvasko firmo. (zal nisem vedel, da je hrv, ker je stran v slo). Nisem edini in upam da bom med zadnjimi.

Naročil eno dobil drugo cenejšo stvar ( poden) goljufi

Ajajaj, že ko klikneš – najcenejša kitajska krama. Če že kupuje to, kupujte direkt, brez posrednikov. Jaz sem na Aliexpressu kupila identično LED svetilko za pol cene. To je vse direkt z Aliexpressa.

Klik ponudba poden od podna,narocis eno dobis drugo.NE priporocam nikomur

tudi mi smo naročili za skoraj 100 eur izdelkov, pa ni ne izdelkov ,ne odgovora……

Za tole zlobno antipropagando vas lahko odškodninsko tožijo zaradi povzročanja poslovne škode. Gre za privat podjetje, za realni sektor, ki gara, ustvarja, plačuje davke in si ne more privoščiti goljufanja strank, ker bi propadel na trgu. Ni to javna uprava!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close