Najdi forum

Povejte mi prosim, kako lahko ta denar dvignem,,,,,,vsak dan ga je več, ali je to en nateg ali je res kaj na tem.
Hvala in lep pozdrav!

Ne razumem tvojega vprašanje. Čedalje več denarja imaš na paypalu??? Dvig je možen v slo le na visa kartico se mi zdi….
Povej več o tem pa ti lahko svetujemo….

vska dan ga je vec daje ti ga pa bozicek…

Tega računa sploh ne razumem, kako se mi denar kar nabira, če pa nič ne delam…pač prijavila sem se in sedaj vidim, da se stanje veča.Aha, torej moram dobiti visa kartico.Na kakšne način pa tale paypal deluje?

saj brez kartice paypala sploh ne moreš imet 🙂 veča se pa stanje kar samo od sebe ali kako? daj povej, jaz bi tudi, pa če gre na račun ali kar tako porabim z nakupom 🙂

Hm, to je skoraj nemogoče, da imaš gor denar pa ne veš od kje. Res je, da če želiš paypal aktivirati moraš to narest z eno od kreditnih kartic. Vem, pa da pri nekaterih karticah (ne vem točno pri kateri) vidiš stanje na kartici na paypalu. Mogoče je to pri tebi, da dejansko le vidiš stanje, ki ga imaš na karticin. Npr. pri Visi se to ne vidi in imam na paypalu 0, plačam z viso in mi odtrga z vise. Sem pa slišala, da pri nekaterih karticah vidiš, koliko imaš še razpoložljivo in se ti pokaže kot stanje na paypalu….

Čeprav, čudno je to. čudno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close