Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pavel R in Anitka.

Pavel R in Anitka.

Naš Pavel,  je skupaj s prijateljico Anitko, prav tako iz okolice Tržiča nudil srečanja, plačljiva srečanja, v Mednem, pri Cirmanu in motelu Medno. Na veliko sta oglaševala na avanturah, kjer anitka še sedaj oglašuje, vendar sama. Pavel se je z anitko skregal in si našel eno mlado punco, s katero je še en čas nadaljeval. Srečanja so bila sex v troje, pri čemer sta oba zelo voljno moške zadovoljevala na vse možne načine.

A ni smešen, ko pol se slikari s svojo ženo, ko pa vsi vedo, da je stalno imel ljubice in ljubimce tudi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4667, 03.12.2024 ob 09:48

A ni smešen, ko pol se slikari s svojo ženo, ko pa vsi vedo, da je stalno imel ljubice in ljubimce tudi.

Ne vem, kaj je narobe z njegovo ženo Marijo. Vsaka približno normalna ženska, bi ga poslala v 3 p.m., a ona sveti zraven in se smejčka kot, da je malo retardirana.

Uboga ženska, da se pusti tako poniževat.

Ta tip ima tako grd, pokvarjen ksiht, da se ga s palico ne bi dotaknila. Ga ni denarja na svetu. FUJ

Kolerga je bil z njima, veckrat. Pravi, da je tudi anitka kar precej zgonjena, je pa menda zelo odprta za vse in on je iskal prav to. Pavel je bolj gledal vse skupaj menda, je pa res, da je na koncu vse polizal, kar je pac priteklo in je blo za polizat

Kdo je ta Anita?

Anonimno 7079, 03.12.2024 ob 11:22

Kdo je ta Anita?

Nikoli nisem videl Anite, vem pa, da je imel eno staro zgonjeno, s aktero sta e prodajala. Jaz sem se dobil, ko je imel eno mlado punco, sam se imena ne spomnim. Tale je bila tam nekje okoli 25, tudi ena mala Gorenjka, nic kaj posebnega za videti sicer, kar nekaj kil prevec. Je pa njega zelo palilo, ko smo jo fukali, ker nas je bilo 7 tipov in onadva

Kva? WTF? A Rupar je tud z dedci al kaj? Hahahahaha

a je ta anita mogoče iz kranja?

iz.., 03.12.2024 ob 11:43

a je ta anita mogoče iz kranja?

nevem, taka blond je, lasje do ramen, okoli 40 let, pa smešno se smeji, tko kot da ji nerodno

Anonimno 3748, 03.12.2024 ob 11:19

Kolerga je bil z njima, veckrat. Pravi, da je tudi anitka kar precej zgonjena, je pa menda zelo odprta za vse in on je iskal prav to. Pavel je bolj gledal vse skupaj menda, je pa res, da je na koncu vse polizal, kar je pac priteklo in je blo za polizat

Kako to misli zgonjena? Se to vidi na njej ali to pomeni, da jih je veliko šlo čez njo?

Kakšna je zgonjena baba? Kako se to vidi na njej?

Prosim naj mi to kdo na preprost način obrazloži, ker me res ful zanima?

Hvala.

ne razumem, 03.12.2024 ob 12:22

Kako to misli zgonjena? Se to vidi na njej ali to pomeni, da jih je veliko šlo čez njo?

Pravi, da je je široka kot postojnska jama, verjetno od nekaj porodov in veliko obiskovalcev. Pa tud v obraz naj bi bila “zgonjena”

Anonimno3748, 03.12.2024 ob 12:28

Pravi, da je je široka kot postojnska jama, verjetno od nekaj porodov in veliko obiskovalcev. Pa tud v obraz naj bi bila “zgonjena”

Ni tolk široka kot obiskana.

ne razumem, 03.12.2024 ob 12:25

Kakšna je zgonjena baba? Kako se to vidi na njej?

Prosim naj mi to kdo na preprost način obrazloži, ker me res ful zanima?

Hvala.

O čem vi to sploh pišete? A ste sploh normalni ali se vam je zmešalo? Zakaj se ne briše takih nizkotnih tem? Drhal primitivna.

Tole me pa vseeno čudi. Bi razumela, da bi se hodil kurbat nekam v tujino, skrivno kjer ga nihče ne pozna, ne pa skoraj javno. Še veliko bolj me pa čudi, da je žena še vedno z njim. Saj človek je imel celo nek hud prepir, menda celo nasilje,  z eno ljubico. Jaz se ne bi upala zunaj pokazat, tako bi me bilo sram po vsen tem.

Nenormalno, 03.12.2024 ob 12:36

O čem vi to sploh pišete? A ste sploh normalni ali se vam je zmešalo? Zakaj se ne briše takih nizkotnih tem? Drhal primitivna.

Zakaj tak buren odziv, pač vsi ne vedo vsega.

O tej prostituciji je pisal Kunstelj, vprašanje če zgodba sploh drži.  Glede na Ruparjevo obnašanje je sicer zelo verjetna.

Se pa spomnim Ruparja pred leti, ko je imel v Ljubljani v svojem stanovanju ljubico Ksenijo Slak, ki je pisala za tračarski tabloid Direkt (Bojan Požar).

Da je v stanovanju prišlo do hudega prepira, je priznal tudi Rupar, ki je v popoldanskih urah skupaj s Slakovo sklical tiskovno konferenco. Poslanec SDS trdi, da ga odgovorni urednik Direkta Bojan Požar in Perić že več let izsiljujeta in da je zadeva prišla do točke, ko ji je bilo treba narediti konec.

“Včeraj je epilog časopisne hiše Direkt in večletno izsiljevanje s strani Tonija Perića in Bojana Požarja prišel do zaključka. Ne trdim, da se nismo prerivali in prepirali. Med mano in Slakovo je prišlo do spora zaradi dokumentov in zadev, ki so v teh dneh prišli na dan in zaradi zahteve po priznanju. Ksenija me je bila primorana izsiljevati, saj so ji grozili z izgubo službe,” je razložil Rupar in dodal, da bosta s Slakovo skupaj vložila tožbo zoper omenjen časopis in osebe.

Pavel Rupar je nasilnež in to je poleg ljubice zagotovo občutila tudi žena.  Če ga takrat ni nabrcala, je bilo jasno da ji nikoli ne bo uspelo pobegniti od njega.  Mogoče je pa malo omejena in ji klofute, grožnje, maltretiranje ustrezajo, kaj pa veš.

Zanimiva pa je naveza teh SDS podgan in pisunov, kako se obračajo po vetru – nekoč sovražniki, danes prijatelji (Požar-Rupar).

😀

Ojoj jaz sem pa mislil, da Ruparja iskreno skrbi za upokojence, kot tako lepo prepeva čebelice.

Kvajdejpol, 03.12.2024 ob 13:12

Ojoj jaz sem pa mislil, da Ruparja iskreno skrbi za upokojence, kot tako lepo prepeva čebelice.

Saj ga, saj on je dobrega srca. Skrbi ga za vse, mlade in stare. Poskrbi pa tudi za vse 🙂

rupar drekač, 03.12.2024 ob 13:03

O tej prostituciji je pisal Kunstelj, vprašanje če zgodba sploh drži.  Glede na Ruparjevo obnašanje je sicer zelo verjetna.

Se pa spomnim Ruparja pred leti, ko je imel v Ljubljani v svojem stanovanju ljubico Ksenijo Slak, ki je pisala za tračarski tabloid Direkt (Bojan Požar).

Da je v stanovanju prišlo do hudega prepira, je priznal tudi Rupar, ki je v popoldanskih urah skupaj s Slakovo sklical tiskovno konferenco. Poslanec SDS trdi, da ga odgovorni urednik Direkta Bojan Požar in Perić že več let izsiljujeta in da je zadeva prišla do točke, ko ji je bilo treba narediti konec.

“Včeraj je epilog časopisne hiše Direkt in večletno izsiljevanje s strani Tonija Perića in Bojana Požarja prišel do zaključka. Ne trdim, da se nismo prerivali in prepirali. Med mano in Slakovo je prišlo do spora zaradi dokumentov in zadev, ki so v teh dneh prišli na dan in zaradi zahteve po priznanju. Ksenija me je bila primorana izsiljevati, saj so ji grozili z izgubo službe,” je razložil Rupar in dodal, da bosta s Slakovo skupaj vložila tožbo zoper omenjen časopis in osebe.

Pavel Rupar je nasilnež in to je poleg ljubice zagotovo občutila tudi žena.  Če ga takrat ni nabrcala, je bilo jasno da ji nikoli ne bo uspelo pobegniti od njega.  Mogoče je pa malo omejena in ji klofute, grožnje, maltretiranje ustrezajo, kaj pa veš.

Zanimiva pa je naveza teh SDS podgan in pisunov, kako se obračajo po vetru – nekoč sovražniki, danes prijatelji (Požar-Rupar).

😀

Ma Jaz enega normalnega SDS ovca ne poznam.

Normalen SDSovec je okromoron.

Dvigujte temo o roparju. Morda pa kakšna dementna mamca spregleda.

Popravek:

Normalen SDSovec je oksimoron.

Dvigujte temo o roparju. Morda pa kakšna dementna mamca spregleda

https://file.si/5Y8Y/hpl10ktt5lb9v7a9rkkn.webp

Evo slikca Anite, iz aktualnega ogasa na avanturah

Rupar je gajsten tudi pri teh letih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close