Najdi forum

patetico

mogoce kdo ve ce je ta slovenska skupina ze izdala cd-na katerem je recimo tisti komad-moj valentin ki je bil za reklamo za mobitel.

Mislim, da ravno pred kratkim, ali pa ga bo zelooo kmalu.

hvala,ker so mi zelo vsec in bi si ga rada kupila.zenska ma tok dobr glas

To sem našla med starimi novicam, očitno bo še malo treba malcepočakati:)

“V nedeljo 7.3. 2004 bo na TV SLO v oddaji ‘Tistega lepega popoldneva’ premierno prikazan video spot skupine Patetico ‘Moj navihan Valentin’.

Skupina Patetico je sklenila sodelovanje z založbo Sanje. Nov album te skupine bo izšel 12.4.2004, kupiti pa ga bo možno tudi preko spletne strani http://www.patetico.net”

Ld

hvala

malenkost =)

ta komad in tudi način petja se meni zdi prav nagravžno osladno patetičen. popolnoma spada k reklamam za mobitel, ki so prav takšne. bljak.

se globoko opravičujem če sem koga užalila. moje skromno mnenje pač.

Okusi so različni, glasba je pa samo ena, s tem, da je ena dobra, druga pa slaba. Patetico sigurno ne spadajo med slednje, še več, vokalistka ima naravnost sijajno interpretacijo….

stvar okusa, dragi jaz.

vokalistka mi je sicer čisto simpatična, ampak ob petju mi gre pa naravnost na koz*****e. ajmsori. zdi se mi bedno, ne morem pomagat.

Točno, stavr okusa draga smuk, ampak, ko ti bo šlo ponovno na kozlanje, si privošči z kakim osladnim šarmerjem na slovenski glasbeni sceni, recimo tisti ki je “ZLAT” in “DOBER”

Imajo nek promo cd, če se ne motim, so gor posnetki v živo, ampak Mojega Valentina pa ni gor. Žal 😉

ob tem, ki je ZLAT in DOBER, sem pa že umrla od gnusa, samo sem k sreči spet oživela ob poslušanju česa dobrega.

vokal pevke Patetica je nekaj posebnega, potem pa se vedno zgodi, da gre nekaterim blazno na živce, drugim je pa blazno všeč. Isto na primer z Janis Joplin. razlika med Patetic in Zlatim&Dobrim je pa ja v tem, da za prve nikakor ne moreš rečt, da so zanič (so odlični glasbeniki in pevka poje k šus brez napake, pa če ti je simpatična ali ne), pri unem drugem pa nikakor ne moreš rečt, da ni zanič :))

Meni Patetico niso všeč, se mi pa zdijo dobre prepesnitve …

no, še dobro, da še komu ni všeč…

Hrošč:
nisem rekla, da skupina ni dobra, samo to, da mi način petja ni všeč. proti pevki sami nimam nič .

nekateri ne ločite med trditvama: “ni mi všeč” in “ni dobro”. poznam precej glasbe, za katero vem, da je dobra in kvalitetna, a meni žal ni všeč. ista je s knjigami. sama skoraj nikoli ne rečem, da ni dobro, ampak da mi ni všeč. ZLATI je izjema (skupaj s precejšnjim številom drugih) za katerega se upravičeno lahko reče ne le, da ni dober, ampak da je totalno zanič.

Dragi Hrošč,

no, mislim, da je primerjava z Janis le nekoliko pretirana. Res je, da tudi petje Janis Joplin marsikomu ni ugajalo, ampak ona je v primerjavi z vokalistko Patetica vendarle čisto druga liga (pač veliko višja) …

Žal mi je!
Tudi sama sem med tistimi, ki jim vokalistkina interpretacija ni všeč. V meni vzbuja zelo neprijetne občutke, ker daje vtis, kot da je z njo nekaj narobe. Kot, da je, sicer glasbeno nadarjena, ampak duševno prizadeta. Moti me, da je treba narediti tolikšen odklon, da vzbudiš pozornost.

New Report

Close