patetico
To sem našla med starimi novicam, očitno bo še malo treba malcepočakati:)
“V nedeljo 7.3. 2004 bo na TV SLO v oddaji ‘Tistega lepega popoldneva’ premierno prikazan video spot skupine Patetico ‘Moj navihan Valentin’.
Skupina Patetico je sklenila sodelovanje z založbo Sanje. Nov album te skupine bo izšel 12.4.2004, kupiti pa ga bo možno tudi preko spletne strani http://www.patetico.net”
Ld
vokal pevke Patetica je nekaj posebnega, potem pa se vedno zgodi, da gre nekaterim blazno na živce, drugim je pa blazno všeč. Isto na primer z Janis Joplin. razlika med Patetic in Zlatim&Dobrim je pa ja v tem, da za prve nikakor ne moreš rečt, da so zanič (so odlični glasbeniki in pevka poje k šus brez napake, pa če ti je simpatična ali ne), pri unem drugem pa nikakor ne moreš rečt, da ni zanič :))
no, še dobro, da še komu ni všeč…
Hrošč:
nisem rekla, da skupina ni dobra, samo to, da mi način petja ni všeč. proti pevki sami nimam nič .
nekateri ne ločite med trditvama: “ni mi všeč” in “ni dobro”. poznam precej glasbe, za katero vem, da je dobra in kvalitetna, a meni žal ni všeč. ista je s knjigami. sama skoraj nikoli ne rečem, da ni dobro, ampak da mi ni všeč. ZLATI je izjema (skupaj s precejšnjim številom drugih) za katerega se upravičeno lahko reče ne le, da ni dober, ampak da je totalno zanič.