Patetična sovražna obsedenost do Janše
sovraznost do naroda, 10.01.2022 ob 09:16
Cakaj malo, ta JJ je ze 30 let sovrazen do drzavljanov, ki jim vlada, kako naj bi ga potem drzavljani spostovali in ljubili?
Vcasih se je se delal fin, zadnje case pa vse bolj kaze svoj dejanski primitivni obraz, tako obnasanje, sori, ne pritice visokemu politiku! To si lahko dovoli Janezek v 5.razredu osnovne sole, ne pa premier drzave!
hahahahahaha, glej bedaka, 30 let nam vlada IJJ ? ma nemoj, bedak ćefurski, daj prvo se zbudi potle pa piši neumnosti, koliko let je vladal IJJ ?
Nagradno vprašanje za ćefurje, nagrada ena bakljav.
Slovenci vsi na volitve , pred vstopom v volišče si odgovorite na vprašanje,,
Ali sdanes živim bolje kot nekoč, sem bolj spoštovan v EU ker imam dobro vlado, kam nas uvrščajo bonitetne agencije, kako izgleda za v naprej…
Bodi dovolj, kdor je pameten , pametnejši od ćefurjadi bo znal odgovoriti na vprašanja in prav se odločiti.
pcrrcp, 10.01.2022 ob 16:46
koleraba851, 10.01.2022 ob 16:37
pcrrcp, 10.01.2022 ob 12:53
vsi moramo volit, 10.01.2022 ob 12:42
moje mnenje, 10.01.2022 ob 09:39
zelo moreče, 10.01.2022 ob 09:37
joj, ta človeček :-(, 10.01.2022 ob 09:26
Jaz bi samo to, da ga ne bi bilo več. Dobro bi bilo, da ga nikoli ne bi bilo, a če je že moral biti, naj ga vsaj v bodoče ni. Toliko kot je pa ta človeček zla povzročil… 🙁
Tudi jaz si želim, da po aprilu ne bi bil več v politiki.
ampak žal bo, ker ima +-20% veliko volilno bazo, pa tudi če ošpičeni koli padajo.
Čim več ljudi na volišča. Pri 60-70% udeležbi nima veliko šans. On ima tistih svojih 20% privržencev. Ostali so vsi proti njemu. Pa tudi vlade ob ev.izvolitvi mu ne bo uspelo sestavit. Kdo bo šel z njim? Tonin? Kdo še?
to je res,da če bodo ljudje bolj masovno odšli na volišča, kot v preteklosti, bo dobil manjši delež glasov in s tem potem tudi manj stolčkov… zato je še kako pomembno, da se ljudje volitev udeležimo!
Dopovej to trmi kot je Meri, Para bellum. Obe se hvalita, da ne hodita na volitve. ?♂️
jaz takim rečem – če ne greš na volitve, se potem tudi nič ne pritožuj…
najmanj kar človek naredi lahko je, da gre na volitve…
pa ne mi z izgovori, ni izbiire… pa izberi najmanj škodljivega…
če si lačen in greš v štacuno in imajo samo star kruh, tud ne boš jamral,da ni izbire,. ampak boš iz lakote vzel enega, ki bo najboljša možna izbira izmed slabih in ga pojedel.
Mislim,da je kar nekaj novih možnosti – mnoge so take, ki se jim sploh ne da možnosti, dobijo vedno toliko nizke procente… če kdaj pa smo zdaj toliko vsi vpeti in bolj podrobno spremljamo, da vsaj najmanj škodljivo možno izbiro se bo dalo najti.
drugače pa naj dotični, ki se jim ne da premakniti riti iz kavča in obkrožiti, naj ne jamrajo, niso nič boljši od onih poslancev, ki niso zmožni obkrožiti nekaj v državnem zboru in stati za tistim, ampak se vzdržijo… evo to je ista pašta neodgovornih ljudi.
O ma nemoj. Ni koga volit. A daj naj grem volit drugo stran, ki ni v 2 letih naredila nic. Njim ne bi dala kokoske cuvat. Malo morgen. Samo za evropske miljarde se jim gre. Dokler janez pocasi dela to pomeni da imam jaz cas. Noup ne bom sla na volitve.
ljudje so fuknjeni, 10.01.2022 ob 07:23
A še komu drugemu najeda kako močno ljudje udrihajo čez Janšo? Karkoli naredi je narobe, samo pritoževanje. Velikokrat če ljudi vprašaš, zakaj so tako razburjeni nad Janšo, ne dobiš utemeljenega odgovora.
Čredni nagon. Brez pomisleka srkajo vsako besedo RTV greznice, ki Janšo šikanira. Ista patetika kot pri tistih, ki so obsedeni s Trumpom in redno pljuvajo po njem.
Get a life, folk
Se strinjam. Ampak očitno ljudje niso neumni, da ne bi videli, da je ta vlada res ogromno naredila za Slovenijo. Janez Janša je tak kot je, ampak dejstvo je, da vlada pod njegovim vodstvom dela veliko kot kot vlade kadarkoli prej. Raziskave kažejo, da ima SDS čez 30 % glasov. Meni se zdi to logična posledica rezultatov, ki so jih dosegli. Jaz mu lahko le čestitam, Janša je končno človek, ki bo Slovenijo potisnil ven iz komunizma. Že leta nazaj so Slovenijo označevali kot nazadnjaško ravno zaradi tako močnega komunističnega ozadja (še Romunija se ga je znebila leta in leta nazaj).
Maska demokracije Neuspela tranzicija v Sloveniji (slovenska verzija)
Mene ne moti nihče. Ne udriham po nikomer. Mene zanima zgolj, kako nekdo vodi državo. In če smo na istem, kot skorajda ob začetku epidemije, pandemije. kjer sedaj sprejemamo ukrepe, ki prvotno niso zalegli, torej, začeli so se s cepljenjem, potem odpiranjem z boni, potem zapiranjem v istem letu, nato spet odpiranjem, nato spet zapiranjem, pa spet in spet eno in isto, ki ni prineslo željenih učinkov, kaj naj si mislim? Da ne zmorejo konkurirati nečemu, kar bi zajezilo. Če navsezadnje vse predhodno malo odprejo pred prazniki, med prazniki, med počitnicami, med poletno sezono. In že pred vsem tem napovedujejo, kakšna bo rast virusov. Pač tega ne moreš predvideti, če upoštevaš vse ukrepe in jih pač ne sproščaš. In miselnost, ki so jo vcepili, da se bo potrebno v nedogled cepiti, pove zgolj, da niti ne nameravajo karkoli zajezovati. Kaj pomaga zaprtje, če tri četrt niti tega ne upošteva. Poleg tega, da še vse malo razrahljajo z ukrepi. Potem pa na polno z vsem? Ne vem, ljudje se upirajo zaradi načina. Represivna diktatura ni prinesla nikdar nič dobrega, razen, če je bila dodobra predstavljena. In vsekakor, da nisi šel na štrbunk z represijo. Potem bodo ljudje dobro sprejeli. Predstavljanje potem na drugi strani kot zgolj potenciranje tudi noviranjev, pa labilnosti naroda ne bo prinesel vzbodbudnega. In gre za napačen pristop. Kot je zgolj govora o številkah. On and on. In se venomer vrnemo na začetek. Kako naj bo potem sploh kdaj konec česa?
hgrhnb, 10.01.2022 ob 21:29
Se strinjam. Ampak očitno ljudje niso neumni, da ne bi videli, da je ta vlada res ogromno naredila za Slovenijo. Janez Janša je tak kot je, ampak dejstvo je, da vlada pod njegovim vodstvom dela veliko kot kot vlade kadarkoli prej. Raziskave kažejo, da ima SDS čez 30 % glasov. Meni se zdi to logična posledica rezultatov, ki so jih dosegli. Jaz mu lahko le čestitam, Janša je končno človek, ki bo Slovenijo potisnil ven iz komunizma. Že leta nazaj so Slovenijo označevali kot nazadnjaško ravno zaradi tako močnega komunističnega ozadja (še Romunija se ga je znebila leta in leta nazaj).
Maska demokracije Neuspela tranzicija v Sloveniji (slovenska verzija)
Žalostno, da se je potrebno o komunizmu v teh časih sploh še pogovarjati. Nihče očitno še ni ven splaval iz preteklosti. Tako je podobno kot v ostalih tovrstnih državah. Žalostno, da se sploh pogovarjajo še o preteklosti v 21. stoletju. Je zgolj in zgolj mnenje ljudje.
quote id=”22513494″][/quote]
Kje že ima 30% podpore. Na nora24tv, hehe…, hudo, so bile volitve 2011 s(d)s greznica je bila glavni favorit pred volitvami, pa reče spiker, zdaj pa pojdimo pogledat še v studio stranke s(d)s… Se vklopijo…., studio prazen, temaaa, kot, da je studio pes poscal, čista pusiona pacienta, hehe..
moje mnenje, 10.01.2022 ob 10:59
Janši je tokrat uspelo ponovno sestavit vlado na isti način kot prej. Ker so ostali tako razdrobljeni, slej ko prej pride do trenj in gre vse v franže, on pa rabi 2 – 3 prisklednike, ki so se pripravljeni odreči načelom, da so lahko zraven na oblasti. Ne ta vlada ne prejšnja ni dobila originalnega mandata.
“moje mnenje”, točno tako! Da bi JJ sestavil vlado, je dovolj, da najde nekaj prisklednikov, ki bodo požrli svoja načela za udobno sedenje na stolčkih Državnega zbora in za precej lepo plačo! Kar mu je v preteklosti že uspelo, mu lahko tudi po naslednjih volitvah.
koleraba851, kje se jaz hvalim, da ne hodim na volitve?????
Čisto na vsake (državnozborske) do sedaj!! In na večino predsedniških, razen zadnjih, ker če leva stran lahko ponudi samo lepega manekena brez hrbtenice in brez lastnega mnenja, nimam kaj volit… Mene zadnje čase samo skrbi, da se po volitvah ne bo kaj dosti spremenilo. Glede cepljenja. Da znajo tudi tisti, ki bodo pred volitvami na TV soočenjih nakladali, kako so proti obveznemu cepljenju, potem po volitvah spremeniti mnenje – in vseeno uvesti obvezno cepljenje!
Ker navsezadnje smo samo ena majhna nepomembna deželica, brez vsakega vpliva v EU, ki mora ubogat velike in pomembne članice.
Recimo, 10.01.2022 ob 21:32
Mene ne moti nihče. Ne udriham po nikomer. Mene zanima zgolj, kako nekdo vodi državo. In če smo na istem, kot skorajda ob začetku epidemije, pandemije. kjer sedaj sprejemamo ukrepe, ki prvotno niso zalegli, torej, začeli so se s cepljenjem, potem odpiranjem z boni, potem zapiranjem v istem letu, nato spet odpiranjem, nato spet zapiranjem, pa spet in spet eno in isto, ki ni prineslo željenih učinkov, kaj naj si mislim? Da ne zmorejo konkurirati nečemu, kar bi zajezilo. Če navsezadnje vse predhodno malo odprejo pred prazniki, med prazniki, med počitnicami, med poletno sezono. In že pred vsem tem napovedujejo, kakšna bo rast virusov. Pač tega ne moreš predvideti, če upoštevaš vse ukrepe in jih pač ne sproščaš. In miselnost, ki so jo vcepili, da se bo potrebno v nedogled cepiti, pove zgolj, da niti ne nameravajo karkoli zajezovati. Kaj pomaga zaprtje, če tri četrt niti tega ne upošteva. Poleg tega, da še vse malo razrahljajo z ukrepi. Potem pa na polno z vsem? Ne vem, ljudje se upirajo zaradi načina. Represivna diktatura ni prinesla nikdar nič dobrega, razen, če je bila dodobra predstavljena. In vsekakor, da nisi šel na štrbunk z represijo. Potem bodo ljudje dobro sprejeli. Predstavljanje potem na drugi strani kot zgolj potenciranje tudi noviranjev, pa labilnosti naroda ne bo prinesel vzbodbudnega. In gre za napačen pristop. Kot je zgolj govora o številkah. On and on. In se venomer vrnemo na začetek. Kako naj bo potem sploh kdaj konec česa?
Spopadanje z virusom ke novo dejstvo. Kar se počne danes, se odraža v prihodnosti. Nobeden od nas ni dolgoviden, da bi poznal rezultat prihodnosti. Če je merilec ukrepov realno stanje, potem se pač lovi točno tako, kot opisuješ. Malo odprto, malo zaprto. V Vuhanu so se skoraj hermetično zaprli, neposlušne so zabili v domovanja. Umaknili v (nemogoče) karantenske pogoje brezdomce, nekje sem prebrala, da bi naj pobijali živali na prostem, sploh pse. Izhodov ni bilo, niti nujnih. Škropili so z razkužili in strupenimi tekočinami vse kar se je dalo. Cepljenje je obvezno, brezkompromisno…in še in še. To je pa alternativa. A se ti morda ne zdi, da je ravnanje po števcu boljše? Sploh pa me moti to zavijanje v Slovenski balonček. Ukrepi so praktično po vsem svetu, in niti slučajno pri nas niso najzahtevnejši. V kar nekaj državah je cepljenje obvezno, če ne za vse, pa za javne službe. Se s tem strinjam? Ne. Ampak se tudi ne z virusom. Ker pa ga imamo, se mi zdi prav, da k temu pripomoremo s sredstvi, ki so na voljo. Moti me pa to, da so vsi proticepilci lepo na borzi in transferjih in lajajo v nas cepilce, ki to smo, ker pač tudi izbire kaj dosti druge nimamo. Morda se tudi jaz ne bi cepila, če bi se lahko izolirala na svoj vikend v osami in bi dobivala vsak mesec prilive brez da prstom mignem.
Preglej novice iz sveta, 11.01.2022 ob 08:52
Spopadanje z virusom ke novo dejstvo. Kar se počne danes, se odraža v prihodnosti. Nobeden od nas ni dolgoviden, da bi poznal rezultat prihodnosti. Če je merilec ukrepov realno stanje, potem se pač lovi točno tako, kot opisuješ. Malo odprto, malo zaprto. V Vuhanu so se skoraj hermetično zaprli, neposlušne so zabili v domovanja. Umaknili v (nemogoče) karantenske pogoje brezdomce, nekje sem prebrala, da bi naj pobijali živali na prostem, sploh pse. Izhodov ni bilo, niti nujnih. Škropili so z razkužili in strupenimi tekočinami vse kar se je dalo. Cepljenje je obvezno, brezkompromisno…in še in še. To je pa alternativa. A se ti morda ne zdi, da je ravnanje po števcu boljše? Sploh pa me moti to zavijanje v Slovenski balonček. Ukrepi so praktično po vsem svetu, in niti slučajno pri nas niso najzahtevnejši. V kar nekaj državah je cepljenje obvezno, če ne za vse, pa za javne službe. Se s tem strinjam? Ne. Ampak se tudi ne z virusom. Ker pa ga imamo, se mi zdi prav, da k temu pripomoremo s sredstvi, ki so na voljo. Moti me pa to, da so vsi proticepilci lepo na borzi in transferjih in lajajo v nas cepilce, ki to smo, ker pač tudi izbire kaj dosti druge nimamo. Morda se tudi jaz ne bi cepila, če bi se lahko izolirala na svoj vikend v osami in bi dobivala vsak mesec prilive brez da prstom mignem.
Popravljam stavek…
Na borzi so vsi tisti proticepilci, ki jih osebno poznam, ne velja to za vse.
Forum je zaprt za komentiranje.